zoskato 19.10.05, 19:04 nic mi sie nie chce, umyslowe zatwardzenie;) moje pytanie:jak sie zmusic?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marquito Re: boshee.... 19.10.05, 19:25 Jak masz zatwardzenie to vezh sobye na pshetshishtshenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskato Re: boshee.... 19.10.05, 22:20 odeszlam i znow wrocilam ;) powinniscie sie cieszyc to dla Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_worse Re: boshee.... 19.10.05, 22:25 zoskato napisała: > nic mi sie nie chce, umyslowe zatwardzenie;) > moje pytanie:jak sie zmusic?????? po co? ciesz sie zmierzaniem w kierunku Nirwany czyli zycia bez pragnien :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: boshee.... 19.10.05, 22:28 synu,to ty? wracaj do książek natychmiast! mamusia już szkoły pokończyła to może sobie tu pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
getting_worse Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:34 ma mamusia ma tatusia Ty masz swego mezusia A ja mam kobicie, co mie popadnie. I dobrze mie z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:37 getting_worse napisał: > ma mamusia ma tatusia > Ty masz swego mezusia > > A ja mam kobicie, co mie popadnie. > I dobrze mie z tym. Może być. Niech zgadnę:próba haiku po kaszubsku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czar_rodziej Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:44 To chyba jakis niespelniony milosnik Tuska ? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:46 czar_rodziej napisał: > To chyba jakis niespelniony milosnik Tuska ? ćwiczy pióro na niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
czar_rodziej Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:48 A tak powaznie: Bo ja spoza kraju. Kto prowadzi w sondazach? Tusk, czy ten bendzwal, Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:53 kaszebe , raczej . nie peniaj :) ale jak by co to wracaj , bez krempacji . tak , czy siak . wygra jakiś kaczor i dziwne bo donald , okazał się taki kaczor bardziej niemiecki :) Odpowiedz Link Zgłoś
czar_rodziej Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:56 Ptasia grypa, a tu sam drob :) strach isc spac o wstawianiu nie mowiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:47 mistrz to Roman Kluska Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:50 No to chylę czoła, żeby tak pisać z urzędem skarbowym to trzeba było być uczniem co najmniej Bułakowa Mistrzu! będę twoja Małgorzatą Odpowiedz Link Zgłoś
czar_rodziej Re: Nie uzywaj imienia Pana/Pani nadaremno. 19.10.05, 22:51 Daj spokoj , Kobieto. Nabokov lepiej by ich wydutkal :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoskato Re: boshee.... 20.10.05, 00:53 nie toz to corka marnotrawna zosia, szkoly pokonczylo to ino chora ambicja nie daje spac co sie z tym narodem porobilo Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: boshee.... 20.10.05, 10:38 Cos musi rąbnąć tobą. Inaczej nie ruszysz się. Zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś