galvaniza 12.12.05, 16:04 Ale jestem dzisiaj przygnębiona! Jak nigdy? Czy ktos odczuwa to co ja? Dzwonilam dzis do męża i mówi, że podle sie czuje... Myslę, że to wina pogody. Pozdrawiam. Kto mi poprawi nastrój???? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilot.nawigator Re: Mam dziś strasznego doła 12.12.05, 16:07 Ach ta wstretna pogoda i jeszcze w takim dniu jak 12.12. Nie wiem, jak zaradzic twemu smutkowi i apatii. Moze jakies witaminki, sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Mam dziś strasznego doła 12.12.05, 16:16 To moze zmien na Vitaral:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam dziś strasznego doła 12.12.05, 19:35 myślę, że najlepiej humor poprawi ci jmx, o ile tu trafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: Mam dziś strasznego doła 12.12.05, 21:54 > Ale jestem dzisiaj przygnębiona! Jak nigdy? Czy ktos odczuwa to co ja? > Dzwonilam dzis do męża i mówi, że podle sie czuje... Myslę, że to wina > pogody. Pozdrawiam. Kto mi poprawi nastrój???? :( A czy nie mógłby to być Twój mąż, perrrhaps? Odpowiedz Link Zgłoś
m_mm Re: jak poprawianie humoru to tylko manuel 16.12.05, 19:31 czuje sie strasznie od kilku dni tylko płączę..rycze bez powowdu..albo z byle powodu,ze to a ze to...nie wiem co sie dzieje...zła jestem na siebie...a przez to wszystko pokłuciął msie dzisiaj z chłopakiem i tak strasznie .ze on powiedziałz,e nie ma siłyu i nie hce mnie....nie wiem co sie ze mna dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś