Dodaj do ulubionych

Moge go zapytac???

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 17:04
Jak myslicie, moze z wlasnych doswiadczen, czy moge zapytac chlopaka czy
wiaze swoja przyszlosc ze mna tak wprost?Nie chce sie opierac na aluzjach,
wspominaniu o malzenstwie, chce to od niego uslyszec, czy tak czy nie, jak
uwazacie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwina Re: Moge go zapytac??? IP: proxy / *.w.club-internet.fr 01.01.03, 17:25
      nie
      • Gość: julka Re: Moge go zapytac??? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 17:46
        Też myślę, ze nie. Może się przestraszyć, jeśli jeszcze w ogóle o tym nie myśli.
    • Gość: ida Re: Moge go zapytac??? IP: *.csk.pl 01.01.03, 18:14
      Gość portalu: * napisał(a):

> Jak myslicie, moze z wlasnych doswiadczen, czy moge zapytac chlopaka czy
      > wiaze swoja przyszlosc ze mna tak wprost?Nie chce sie opierac na aluzjach,
      > wspominaniu o malzenstwie, chce to od niego uslyszec, czy tak czy nie, jak
      > uwazacie???

Hmmm, z mojego doswiadczenia: ja kiedys zapytałam wprost baaardzo bliskiego
      kolegę z piaskownicy czy się ze mna ożeni, "tak czy nie?".
      Powiedział, że "jasne, że tak!"

No i do dziś czekam i czekam i czekam...

Faceci to niesłowne dranie!
      • Gość: * Re: Moge go zapytac??? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 18:16
        Dobra chodzi mi o malzenstwo ale on moze uslyszec pytanie o bycie razem na cale
        zycie, o malzenstwie ani slowa, moze wtedy nie ucieknie?
        • Gość: Malwina Re: Moge go zapytac??? IP: proxy / *.w.club-internet.fr 01.01.03, 18:24
          "bycie na cale zycie " jeszcze gorzej brzmi niz "malzenstwo"
          (a skad wiesz ze na cale zycie ?)
        • Gość: ida Re: Moge go zapytac??? IP: *.csk.pl 01.01.03, 18:26
          Gość portalu: * napisał(a):

> Dobra chodzi mi o malzenstwo ale on moze uslyszec pytanie o bycie razem na
          cale
          >
          > zycie, o malzenstwie ani slowa, moze wtedy nie ucieknie?

No ja gdybym usłyszała pytanie od kogos czy bedę z nim do końca zycia, tobym
          zwiała gdzie pieprz rośnie... Poważnie! Natomiast pytanie jak najbardziej
          możesz zadać, nie ma co sie czaić, bo jesli Ty lubisz takie konkretne co jak
          gdzie , kiedy, musisz miec wszystko zaplanowane, stabilizacja, poczucie
          bezpieczeństwa i takie tam inne... a on nie, bo woli aluzje i poczucie
          tymczasowości, to może zupełnie do siebie nie pasujecie. I nie ma sie co
          kryć... Lepiej jak ucieknie teraz niż rok czy dwa po tym ślubie...
          Ja osobiście takich pytań nie zadaję (no z wyjatkiem tego jednego razu jak
          miałam jakie5 lat, co opisałam wyżej...), bo nie czuje takiej potrzeby. Jak
          chce byc ze mna to niech będzie... Nie potrzebuje takich słownych deklaracji.
    • weronika74 Re: Moge go zapytac??? 01.01.03, 19:41
      może po prostu spytaj sie czy traktuje wasz związek poważnie i serio to powinno wystarczyc i nie powinno
      wystraszyć
      • Gość: * Re: Moge go zapytac??? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 09:38
        Chcialabym zeby bylo na cale zycie, nie moge powiedziec ze znam siebie na tyle
        dobrze ze moge to zagwarantowac, ale z jego strony wystarczy mi po prostu CHEC
        bycia ze mna w przyszlosci.Niepokoi mnie to bo od wielu kolezanek slysze ze ich
        goscie mowia ze chceieli by w przyszlosci.....i nie wiem czy moj facet nie mowi
        tego bo nie chce czy po prostu nie potrzebuje o tym mowic ale tak mysli(?)Nie
        wiem czy jestem naiwna czy sama sobie wymyslam problemy(????)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka