maureen2 13.07.06, 10:10 proszę o wpisy i sugestie. Ostatni nocny wątek fuuuj został usunięty przez szakala,a szkoda,był bardzo ciekawym popisem zarówno prostego słownictwa jaki i wspaniałych cech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 10:19 Żartujesz z tymi wspaniałymi cechami :) A co masz na myśli pisząc o lustrze? Myślisz, że prowokator ma swój cel, obiekt? Konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
fuuuuj Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 10:21 Na pewno nie Twoim kohol, takie, jak Ty, to ja miażdze i przejeżdzam swoja limuzyna! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio odradzam 13.07.06, 11:46 fuuuuj napisała: > Na pewno nie Twoim kohol, takie, jak Ty, to ja miażdze i przejeżdzam swoja > limuzyna! Odradzam taka dzialalnosc , Fujka. Droga moze wtedy przypadkowo przechodzic kot, niechcacy tez go przejedziesz i bedziesz miec - jako milosniczka zwierzat, tkzw. "problem moralny". Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 10:43 psycholki..mojej ulubionej? Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 10:49 Mialas na mysli Anne B? Ja tez, z tym, ze ona nie nalezy do moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 10:59 przedstawiała się jako pani szukająca wsparcia finansowego u mężczyzn, w trosce o swoją rodzinę, zauroczona przystojnymi mężczyznami z tv o latynoskiej uro- dzie,trenerami aerobiku ?, bywającymi w Chinach - moze tai tshi?, nieustannie porzucana i odrzucana, popisująca się bez powodzenia znajomością języków obcych ostatnio była męskim typem flekującym "z laczka"?i pijącym na umór,miłośnikiem kotów bez identyfikacji z ludżmi- to forma autoagresji i głębokich zaburzeń Co to może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 14.07.06, 13:54 Jako psycholog powinienes wiedziec, ze tego typu ludzie robią w życiu wiecej szkody, niz pożytku Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 14.07.06, 16:02 nie jestem psychologiem, natomiast lubię to czytać, nic mnie tak nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
fuuuuuuj Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 11:28 Na pewno nie Twoim, nie martw sie, nie mozesz pojac tego, że męski duch posiadł kobiece ciało. Przed chwila wybiegłam na podwórze w samym staniku, zapomniałam nawlec majtki, jakis chooojers stanal pod moim oknem i zaczal rzucac obelgami no to wybieglam w laczkach, naplułam mu w twarz, obluzgałam i sprzedałam kopa z laczka i dopiero potem sie zorientowalam, że jestem w samym biustonoszu. Faceci nie chodza. Maureen, w biustonoszu. Tylko tyle i az tyle chce ci powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 11:29 No proszę, podszywka przez 6 u :D Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 11:42 fuuuj podaje ogolnie znane informacje o tym,że mężczyżni nie chodzą w biustono szu,ja znam takich,ktorzy noszą szpilki i elegancką bieliznę a także biustono- sze. Hołdowanie sterotypom i rutyna gubi niejedną.To by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:05 czy ten męski duch posiadł kobiece ciało bez majtek ? Czy to na pewno był duch Odpowiedz Link Zgłoś
onka75 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 12:17 Lustrem? Jest znudzoną sierotką, z którą nikt nie chce gadać i żeby ktoś jej w ogóle słuchał/czytał musi rzucać idiotyczne teksty na forum i prowokować ludzi. :) Inaczej byłoby jak w tym dowcipie: - słucham, co pani dolega? - panie dr, nikt mnie nie słucha, wszyscy mnie ignorują... - słucham, co pani dolega? :D Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 13.07.06, 12:33 korzysta z sezonu wakacyjno-ogorkowego i zabawia forum,czemu ulegam z przyjem- nością. Najbardziej pociągające są te zmienne koncepcje i cechy, świadczące o braku wglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 14.07.06, 20:16 Morin, przeciez to zwyzka formy u Twojej ulubienicy, ktorej podbijales watki swego czasu - psychopatki xy. Najwyrazniej rodzice znowu sypneli forsa i starcza na dobre prochy. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 02:01 Powaznie bawi Cie virtual? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 16.07.06, 15:23 Kiedy ostatnio miales ochote powiedziec 'chwilo, trwaj'? Zdarzylo Ci sie to kiedykolwiek podczas zycia tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 16.07.06, 16:43 co to znaczy "chwilo trwaj"? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 16.07.06, 16:59 Jesli nie wiesz, to i przegladarka nie pomoze - wiec sie zmywam, krolewno. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii illiterate powazne pytanie: 16.07.06, 15:47 illiterate napisała: > Powaznie bawi Cie virtual? Wiem i widze, ze virtual Cie nie bawi... Co wlasciwie tutaj robisz? ani nie narzekasz, jak jedni ani sie nie bawisz, jak inni nie wyglada tez - bys chciala sie czegokolwiek z virtualu nauczyc. nie piszesz tez ani z nudow, ani zawodowo... wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 19:38 illiterate napisała: > Morin, przeciez to zwyzka formy u Twojej ulubienicy, ktorej podbijales watki > swego czasu - psychopatki xy. > Najwyrazniej rodzice znowu sypneli forsa i starcza na dobre prochy. Myslalem, ze szlag mnie trafi, jak od matki mojej cory uslyszalem, ze ja jej pozwalam na proszki i daje jej na to kase, nienormalna kobieta. Nigdy z corka nie bralem zadnych proszkow. Codziennie dzwonilem i sprawdzalem core, czy nie jest po prochach, zadzwonilem do matki i ja uswiadomilem. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 19:45 co ma piernik do klamki ? Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 19:49 maureen2 napisała: > co ma piernik do klamki ? Przypomniala mi sie rozmowa z byla zona. Kiedys przeczytalem, ze moja corka jest alkoholiczka i narkomanka. Myslalem, ze zwariuje, ale co rozmawialismy, nie moglem uwierzyc, wygladala zawsze dobrze. Zaniepokoilem sie i zadzwonilem do matki, a ona do mnie to przez ciebie, ja do niej, ze to przez nia. A to takie dobre dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 19:53 tymi slowami po pewnej rozmowie okreslila moja szanowna byla tesciowa moja core Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 19:59 kolega mojej tesciowej mowil prosto w oczy, ty stara ku.., dlaczego przez swoje kurestwo z corki chcesz swieta zrobic, ja nie mialem odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 19:55 maureen2 napisała: > w czym jest problem ? Wlasnie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:00 brak wglądu czy brak problemu czy nadmiar wolnego czasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:07 maureen2 napisała: > brak wglądu czy brak problemu czy nadmiar wolnego czasu ? Nawet nie wiesz, jaki jestem zapracowany, za ile odpowiadam, ja nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:25 to raczej mało prawdopodobne,może być to ucieczka przed odpowiedzialnością w bliżej niesprecyzowane problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:28 maureen2 napisała: > to raczej mało prawdopodobne,może być to ucieczka przed odpowiedzialnością > w bliżej niesprecyzowane problemy. Musze sie rozwiesc, nie moge mowic prawdy w domu, bo sa awantury, ja mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:32 maureen2 napisała: > prwdy o czym ? O tym co robie Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:32 maureen2 napisała: > to raczej mało prawdopodobne,może być to ucieczka przed odpowiedzialnością > w bliżej niesprecyzowane problemy. Pierwsze dwa wypracowania mojej cory na temat, co robi tata, co robi mama: Moj tata nic nie robi, bo jest dyrektorem. Mama mnie czesze Pierwszy raz zostalem wezwany do szkoly za ignorancje Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:46 podobno dyrektorzy robia tylko dobre wrażenie i nic więcej.Niektorzy maja jed nak głowę do pracy, może to jest przyczyna lęków w pracy, kiedy zadania i am- bicje przerastają realne mozliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:49 maureen2 napisała: > podobno dyrektorzy robia tylko dobre wrażenie i nic więcej.Niektorzy maja jed > nak głowę do pracy, może to jest przyczyna lęków w pracy, kiedy zadania i am- > bicje przerastają realne mozliwości. deleguje uprawnienia Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 20:52 facet57 napisał: > deleguje uprawnienia Uczestnicze przeciez w szkoleniach Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 21:05 szkolenia to nie praca, to często sposob na nic nierobienie. Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 21:09 maureen2 napisała: > szkolenia to nie praca, to często sposob na nic nierobienie. Myslalem o tym, zeby corka porobila podyplomowe w tym kierunku, ale to nie dla niej, czasem ja poniesie i ma za dlugi jezor Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 21:15 poza tym ma przecież depresję i nie radzi sobie, więc ambicje ojca w stosunku do corki są wygórowane,nie uwzględniają realiów. Znowu ten sam błąd w ocenie sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 21:17 maureen2 napisała: > poza tym ma przecież depresję i nie radzi sobie, więc ambicje ojca w stosunku > do corki są wygórowane,nie uwzględniają realiów. Znowu ten sam błąd w ocenie > sytuacji. Nie mam sily, sptytaj czego chcialaby od zycia, odpowie, ze nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
facet57 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 21:26 maureen2 napisała: > to nie moja córka Wiem, ale caly czas mysle o tym, co ona chcialaby robic Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czyim lustrem jest fuuuj ? 15.07.06, 21:37 to życzę powodzenia w myśleniu Odpowiedz Link Zgłoś