moinka1 10.02.07, 23:08 czy pytania fromulujemy podswiadomie? i czy jest roznica miedzy pytaniem: przytulisz mnie? moge Cie przytulic? chodzi o to samo... a jedak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: zadawanie pytan... 10.02.07, 23:23 moinka1 napisała: > czy pytania fromulujemy podswiadomie? i czy jest roznica miedzy pytaniem: > przytulisz mnie? > moge Cie przytulic? > chodzi o to samo... a jedak... Zamienilabym pytania na wyrazanie swoich uczuc i pragnień ? Odpowiedz Link Zgłoś
moinka1 Re: zadawanie pytan... 10.02.07, 23:48 no, ale chodzi o to czy slyszac jakie pytanie ktos nam zadaje mozemy stwierdzic co do nas czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma15 Re: zadawanie pytan... 11.02.07, 11:54 i czy jest roznica miedzy pytaniem: > przytulisz mnie? > moge Cie przytulic? > chodzi o to samo... a jedak... wcale nie chodzi o to samo przytulisz mnie? - zmusza do oderwania się od aktualnej czynności i podjęcia działania mogę cię przytulić? - oznacza pytanie o wyrażenie zgody na wejście na czyjeś osobiste "terytorium" ale ten ktoś może pozostać bierny tobie się wydaje że to to samo, bo chcesz być przytulona ale zupełnie inaczej zrozumie to np. meżczyzna, a inaczej małe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś