Dodaj do ulubionych

tak dla rozrywki

09.03.07, 19:36
przychodzi do was Pan Bog i mowi: dobrze sie sprawowales...bardzo dobrze...to
w nagrode dam ci jeden przywilej z ktorego mozesz korzystac do woli bez
zadnych negatywnych konsekwencji..to co wybierasz? no.. tak po szczerosci to
bym chciala jesc ile sie da i co sie da i zeby mnie brzuch po agrescie
kolumbijsjim nie bolal.

aaa.. Paco ty juz moze nie odpisuj.. tak ..tak wiem przywilej bzykania reszty
kobiet..he..he, ;))
Obserwuj wątek
    • jan_stereo Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 19:47
      ja od dawna korzystam z tych przywilejow bez konsekwencji negatywnych, tak wiec Bog by sie spoznil...
      • kryskaedka Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:08
        ty janie to jestes piszczaca kreda na starej tablicy...breee.
        • jan_stereo Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:19
          przynies lepsze kredki i nowsza tablice to nie bedzie piszczenia...
          • kryskaedka Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:28
            kredki i tablica moje innych nie mam jak ci sie nie podoba to wypad, ..wielki
            myslicielu i doradco zranionych duszyczek
            • jan_stereo Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:30
              tobie sie nie podoba piszczenie mnie to powiewa...
              • kryskaedka Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:34
                bo piszczysz mi nad uchem.. idz sobie do innej klasy chlopczyku, i dobrze
                sobie zrob wywyzszajac sie nad plepsem intelektualnym (wedlug ciebie
                oczywiscie uznanym)
                • jan_stereo Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:38
                  tak dla rozrywki naturalnie...ciekawe ze gesi same do piszczalki przylaza a potem gegaja ze im piszczy
                  za bardzo..

no dobra powiedzial by se Bogu ze ciastek bym se pojadl i bez cellulitisu zeby to sie stalo i zebym se
                  jeszcze do szkoly nie chodzil tylko powagarowal...
                  • kryskaedka Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:44
                    to chlopczyki maja cellulitis.?. a tak dokladnie to w ktorym miejscu? moze
                    miedzy wloskami na dupce?
                    • jan_stereo Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:47
                      no przeciez napisalem ze bez cellulitisu zeby sie to stalo,.... cos ta klasa jakas taka specjalna,zadnych
                      innych uczniow,nawet dla rozrywki nie przyszlo...jakie ty masz kredka swiata postrzeganie, boskie czy
                      swieckie ?
                      • kryskaedka Re: tak dla rozrywki 09.03.07, 20:55
                        mam postrzeganie kredkowe..oparte na dekalogu i boskiej grze w kosci z nami.
                        lubie byc czsami infantylna bo dziecieca nature uwazam za najblizsza bogu. nie
                        lubie ciebie bo twoja krytyka.. to sztuka dla sztuki.. chyba sie nudzisz. idz
                        juz sobie
                        • jan_stereo kredka wcale nie edka 09.03.07, 20:59
                          juz sobie ide, chyba bym nie chial zebys mnie lubila,jakas taka wcale kredka nie jestes, tylko jadowita
                          zmija pseudorozrywkowa co to jablka ludziom podsuwa obludnie, by potem im rece poucinac za ich
                          zjedzenie, obrzydlistwo,tak szczerze jak bum cyk cyk teraz pisze,jako ze w calej okazalosci sobie ciebie
                          poczytalem...

ps. bo ja to robie na niby, a ty na serio.
                          • kryskaedka Re: kredka wcale nie edka 09.03.07, 21:09
                            jan_stereo napisał:

> juz sobie ide, chyba bym nie chial zebys mnie lubila,jakas taka wcale kredka
                            ni
                            > e jestes, tylko jadowita
                            > zmija pseudorozrywkowa co to jablka ludziom podsuwa obludnie, by potem im
                            rece
                            > poucinac za ich
                            > zjedzenie, obrzydlistwo,tak szczerze jak bum cyk cyk teraz pisze,jako ze w
                            cale
                            > j okazalosci sobie ciebie
                            > poczytalem...
                            >
                            > ps. bo ja to robie na niby, a ty na serio.

pierwszy raz ktos mowi ze jestem jadowita (widac ze mnie nie znasz), z tymi
                            jablkmi i ucinaniem rak to jakis przyklad poprosze bo to oszczerstwo.
                            krytykowac to my a nie nas..co? ale to ja sie usmiecham:)
                            • jan_stereo Re: kredka wcale nie edka 09.03.07, 21:36
                              kreduniu kochana, daj forumowiczom troche czasu i pozostan po tym samym nikiem, a moja opinie ale w
                              duzo wulgarniejszej wersji (znajac z doswiadczenia) uslyszysz od wielu normalnych osob, tylko nie "myl"
                              se znowu logowania sie pod paco albo jeszcze innymi :")))

ps. bo ja to taki jestem nieroztropny jakis i mi sie te kredki wypisuja strasznie szybko, albo piszcza
                              strasznie...ten teges, bondziorno.
                              • kryskaedka Re: kredka wcale nie edka 09.03.07, 21:43
                                he he he i kto to mowi ..to poczytaj troche swoje teksty ..albo lepiej.. opinie
                                innych na twoj temat,
                                • jan_stereo Re: kredka wcale nie edka 09.03.07, 21:53
                                  alez ja sie staram zeby nie miec dobrej opinii, ty sie natomiast starasz zeby nie miec zlej, taka roznica.

• kryskaedka Re: kredka wcale nie edka 09.03.07, 22:02
                                    mi sprawia przyjemnosc popierozenie ..lubie kąsnać ale..tak dla smiechu..
                                    (zapominam jednak ze to nie real i nie widac mimiki) staram to sie w pracy
                                    nierozpraszac ..przez net np.
    • qw5 E, ja tam wiele nie chcę 09.03.07, 20:51
      poproszę o przywilej robienia zakupów bez płacenia za nie
    • solaris_38 chciałabym byc fizykiem lub mistykiem :) nt 10.03.07, 01:13
      • qw5 Re: chciałabym byc fizykiem lub mistykiem :) nt 10.03.07, 13:13
        Ee, to lepiej idz na studia, u nas na te kierunki to ludzi z łapanki z ulicy na
        siłę biorą bo nie ma chętnych. Parę miesięcy przyjemności(w Twoim przypadku) i
        już masz. Natomiast życzenie zaoszczędź na coś bardziej wyrafinowanego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka