qw5 08.05.03, 14:18 Analizując wypowiedzi niniejszego forum ,zgadnij jakiego rodzaju obuwie noszą najczęściej Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: Zagadka IP: *.pke.pl 08.05.03, 14:22 Widzę że Komandos powoli staje się legendą. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zagadka 08.05.03, 19:34 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Widzę że Komandos powoli staje się legendą. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Komandos 57 jest legenda.Jak zniknie to bedziesz krokodyle lzy wylewal po mnie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Zagadka 08.05.03, 15:08 qw5 napisała: > Analizując wypowiedzi niniejszego forum ,zgadnij jakiego rodzaju obuwie noszą > najczęściej Polacy. Walonki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Zagadka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.05.03, 19:25 No dobra, ja tez chce miec "walonki" Moze ktos wie, gdzie cos takiego mozna kupic??? Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Zagadka 08.05.03, 19:31 Gość portalu: ryba napisał(a): > No dobra, ja tez chce miec "walonki" Moze ktos wie, gdzie cos takiego mozna > kupic??? Wieczorem zazwyczaj objezdny (objezdzajacy wszystkich) dziadyga oferuje walonki pojebom. Mozesz swojego orgazma poprosic by ci nasral w nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Zagadka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.05.03, 19:34 myslewiecjestem napisał: > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > No dobra, ja tez chce miec "walonki" Moze ktos wie, gdzie cos takiego mozn > a > > kupic??? > Wieczorem zazwyczaj objezdny (objezdzajacy wszystkich) dziadyga oferuje > walonki pojebom. Mozesz swojego orgazma poprosic by ci nasral w nie. Rozumiem ze juz jestes szczesliwym posiadaczem "walonek" Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Zagadka 08.05.03, 19:36 Gość portalu: ryba napisał(a): > myslewiecjestem napisał: > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > No dobra, ja tez chce miec "walonki" Moze ktos wie, gdzie cos takiego > mozn > > a > > > kupic??? > > Wieczorem zazwyczaj objezdny (objezdzajacy wszystkich) dziadyga oferuje > > walonki pojebom. Mozesz swojego orgazma poprosic by ci nasral w nie. > > Rozumiem ze juz jestes szczesliwym posiadaczem "walonek" mam. nawet wczoraj slyszalem tu na forum, ze powinnismy byc wdzieczni niebiosom, ze nam zeslal handlarza tych smrodow. ze lepiej juz taki, oswojony niz nowy, bardziej wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Zagadka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.05.03, 20:09 myslewiecjestem napisał: > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > myslewiecjestem napisał: > > > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > > > No dobra, ja tez chce miec "walonki" Moze ktos wie, gdzie cos ta > kiego > > mozn > > > a > > > > kupic??? > > > Wieczorem zazwyczaj objezdny (objezdzajacy wszystkich) dziadyga ofer > uje > > > walonki pojebom. Mozesz swojego orgazma poprosic by ci nasral w nie. > > > > Rozumiem ze juz jestes szczesliwym posiadaczem "walonek" > > mam. nawet wczoraj slyszalem tu na forum, ze powinnismy byc wdzieczni niebiosom > , > ze nam zeslal handlarza tych smrodow. ze lepiej juz taki, oswojony niz nowy, > bardziej wulgarny. Odpowiem Ci, chociaz juz jestem spozniony na "stag night". Jest dzisiaj, zeby pan mlody doszedl do siebie do soboty. Ale wracajac do rzeczy. Trudno sie z opiniami innych nie zgodzic, chociaz sam niezle dostalem w tylek od Lolka, Komandosa i innych. Oczywiscie, ze mi jego wulgarne komentarze przeszkadzaja, ale ja nie jestem z tych, ktorzy sie tak latwo poddadza, poniewaz zdaje sobie z tego sprawe ze zaden admin, czy ktos inny mnie z tego nie wybroni. Niestety, bardzo czesto mam takie sytuacje w pracy i tez, niestety uzywam odpowiedniego jezyka, takiego, ktory rozumieja. A Komandos? Dla mnie jedno jest pewne, debilem to on nie jest, daleko od tego...Teraz Ci powiem dlaczego tak mysle. Do pewnego punktu przejal kontrole nad tym forum. Jak to sie stalo??? Terroryzm slowny? Sila psychiki? Zauwaz ze niektore jego posty, sa na "odpowiednim poziomie". Wlasnie w ten sposob zdobywasz sobie przyjaciol, albo cos w rodzaju "if I cannot beat him, why not join him"? Inni przyjma "madry glupiemu ustapi" A ja? Chce miec walonki, zeby wiedziec o czym z nim rozmawiam... Pozdr. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Zagadka 08.05.03, 20:26 Gość portalu: ryba napisał(a): > myslewiecjestem napisał: > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > myslewiecjestem napisał: > > > > > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > > > > > No dobra, ja tez chce miec "walonki" Moze ktos wie, gdzie c > os ta > > kiego > > > mozn > > > > a > > > > > kupic??? > > > > Wieczorem zazwyczaj objezdny (objezdzajacy wszystkich) dziadyga > ofer > > uje > > > > walonki pojebom. Mozesz swojego orgazma poprosic by ci nasral w > nie. > > > > > > Rozumiem ze juz jestes szczesliwym posiadaczem "walonek" > > > > mam. nawet wczoraj slyszalem tu na forum, ze powinnismy byc wdzieczni > niebiosom > > , > > ze nam zeslal handlarza tych smrodow. ze lepiej juz taki, oswojony niz now > y, > > bardziej wulgarny. > > Odpowiem Ci, chociaz juz jestem spozniony na "stag night". Jest dzisiaj, zeby > pan mlody doszedl do siebie do soboty. > > Ale wracajac do rzeczy. Trudno sie z opiniami innych nie zgodzic, chociaz sam > niezle dostalem w tylek od Lolka, Komandosa i innych. Oczywiscie, ze mi jego > wulgarne komentarze przeszkadzaja, ale ja nie jestem z tych, ktorzy sie tak > latwo poddadza, poniewaz zdaje sobie z tego sprawe ze zaden admin, czy ktos > inny mnie z tego nie wybroni. Niestety, bardzo czesto mam takie sytuacje w > pracy i tez, niestety uzywam odpowiedniego jezyka, takiego, ktory rozumieja. A > Komandos? Dla mnie jedno jest pewne, debilem to on nie jest, daleko od > tego...Teraz Ci powiem dlaczego tak mysle. Do pewnego punktu przejal kontrole > nad tym forum. Jak to sie stalo??? Terroryzm slowny? Sila psychiki? Zauwaz ze > niektore jego posty, sa na "odpowiednim poziomie". Wlasnie w ten sposob > zdobywasz sobie przyjaciol, albo cos w rodzaju "if I cannot beat him, why not > join him"? Inni przyjma "madry glupiemu ustapi" A ja? Chce miec walonki, zeby > wiedziec o czym z nim rozmawiam... > > Pozdr. > > ryb Ja mysle, ze to prostak. Nie doszukuj sie czegos naprawde wznioslego w tym typie. Nie potrzeba. To nie on przejal kontrole, to my mu dalismy. Niby to samo, ale jednak nie. Ciagle uwazam, ze powinien na ryja wyleciec z tego forum. Ze to sie nie stalo to swiadczy tylko o marazmie w jakim zyjemy w Polsce. Tak, w Polsce, gdzie mozna zabijac, krasc, chlac, oszukiwac i zyc jak krol. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zagadka 08.05.03, 21:54 > > > ze nam zeslal handlarza tych smrodow. ze lepiej juz taki, oswojony ni ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Walonki przeciez ladnie pachna.Chyba ze ty je nosisz na tych brudnych pedach ................................................................................................................................. > > Komandos? Dla mnie jedno jest pewne, debilem to on nie jest, daleko od > > tego...Teraz Ci powiem dlaczego tak mysle. Do pewnego punktu przejal kontrole ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Komandos jest debilem.Jest takim jakim ty chcesz go widziec.Tu mylisz sie rybo. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// > ale jednak nie. Ciagle uwazam, ze powinien na ryja wyleciec z tego forum. > Ze to sie nie stalo to swiadczy tylko o marazmie w jakim zyjemy w Polsce. > Tak, w Polsce, gdzie mozna zabijac, krasc, chlac, oszukiwac i zyc jak krol. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Co wasze musi byc na gorze,musi plywac.Tak wam wygodnie.Niech wiec plywa. Mysle ze jestem a mnie nie ma.Lubicie pochlebstwa.I na tym polega wasza dyskusja. Mysle wiec jestem ze nie jestem zlodziejem,bandyta,oszustem,zabijaka.I nie chlam.A ocena adekwatna tobie.Wiec juz mysle ze mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak moj the (az)bescie IP: iB.rudanet.com:* / 192.168.1.* 08.05.03, 22:10 No Komandosik, co poszalał to poszalał, a teraz siusiu i do spanka... i po cichu nie tak jak ostatnią razą, gdy zbudziłeś matulę i tyłek ci zlała. No już spatulkać Jutro masz zadanie do wykonania, trudne !!! To się teraz skup. "na mojej klatce dwóch dwunastolatków Jacek C. syn F i Marian.D syn M wypluli gume do żucia na posadzkę - twoje zadanie zlikwidować chwasty". Weż pancerfausta bo to trudna misja. Ku wale (ojczyzny)!... soldat p.s jak się spiszesz masz wolne od obierania kartofli ..... na Boże Narodzenie. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Masz rację Rybenko, choć nie do końca IP: iB.rudanet.com:* / 192.168.1.* 08.05.03, 22:12 > Gość portalu: ryba napisał(a): A Komandos? Dla mnie jedno jest pewne, debilem to on nie jest, daleko od tego...Teraz Ci powiem dlaczego tak myślę. Do pewnego punktu przejął kontrole nad tym forum. Jak to się stało??? Terroryzm słowny? Siła psychiki? Zauważ ze niektóre jego posty, są na "odpowiednim poziomie". Właśnie w ten sposób zdobywasz sobie przyjaciół, albo cos w rodzaju "if I cannot beat him, why not join him"? Inni przyjmą "mądry głupiemu ustąpi" A ja? Chce mieć walonki, żeby wiedzieć o czym z nim rozmawiam... ------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------- myslewiecjestem napisał: Ja myślę, ze to prostak. Nie doszukuj się czegoś naprawdę wzniosłego w tym typie. Nie potrzeba. To nie on przejął kontrole, to my mu daliśmy. Niby to samo, ale jednak nie. Ciągle uważam, ze powinien na ryja wylecieć z tego forum. Ze to się nie stało to świadczy tylko o marazmie w jakim żyjemy w Polsce. Tak, w Polsce, gdzie można zabijać, kraść, chlać, oszukiwać i żyć jak król. ---------------------------------------------------------------------------- oak napisze: /niżej/ Komandos nie przejął kontroli nad żadnym forum, a jedynie na paroma a w zasadzie jednym człowieczkiem, który wymyślił sobie w swoim mniemaniu ambitny nick i założył że to sprawę załatwia. Wystarczy dłuższa wymiana zdań by człek ten posuwał się do tych samych metod co niby jego wróg nr 1. Komandos na forum to jedynie dużo hałasu robi, dużo wszędzie i pełno go wszędzie, tu rzuci kurwami, tam walonkami ale dziś do wczesnego wieczora go nie było. I nagle okazało się, że razem z komandosem walonki nie zni©kneły z tego forum. Walonki tu, walonki na innym wątku, złość wygenerowana w jednym wątku przeniesiona do innych nie mających z tym pierwszym najmniejszego związku. Maniakalna obsesja walonkowa - to jest takie małe zwycięstwo Komandosa. Jest nawet gdy go tu nie ma, żyje w fobiach co poniektórych osób. Masz rację Rybeńko, Komandos to szczwany lis, inteligentne skurwysyństwo, nie pierwsze takie i nie ostatnie. Taki łatwo okręca sobie wokół palca osoby o charakterze maniaka-psychopaty w dodatku przekonanego o swej wielkości. Wzniosłego w Komandosie nie ma nic, on po prostu ma ubaw, nie tyle taki na jaki go stać tylko taki jaki go niewątpliwie najbardziej pobudza. Dewiacje nie jedno mają imię. Jedne mają twarz upośledzonego dziecka, które nagle się wyrwało mamusi spod kiecki inne zaciętą twarz maniaka, który zbawi świat, a wszyscy inni się mylą”, ja, Ty, Pastwa. Która psychoza groźniejsza, osądź sobie Rybo wedle uznania. I tylko tak bardzo czekałem aż zjawi się „powód”. No i się doczekałem. Jak widać „nie wyleciał na zbity ryj, ani ni jedno przykre bezpośrednie słowo ze strony oponenta go tutaj nie spotkało. Dlaczego ? Mamy do czynienia z typem „wujek dobra rada” ? Czy może istnienie Komandosa jest nieodzownym warunkiem istnienia anty-Komandosa ? Gdzie jesteś Bruce ? Hanniball ante portas ! a ty się nie zrywasz za broń nie chwytasz, na koń nie siadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Masz rację Rybenko, choć nie do końca 08.05.03, 22:57 jestes happy idiot. masz tendencje do koloryzowania. kto tu mowil o zbawieniu swiata ? mowilem tylko o pozamiataniu swego podworka. w propagandzie sie pracowalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 wiem o tym 08.05.03, 23:00 Ale dobrze ze mi przypominasz ze jestem szczesliwym idiota.Twoje slowa to naprawde cos znacza.Szkoda ze nie sa papierem toaletowym!Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: wiem o tym 08.05.03, 23:03 komandos57 napisał: > Ale dobrze ze mi przypominasz ze jestem szczesliwym idiota.Twoje slowa to napra > wde cos znacza.Szkoda ze nie > sa papierem toaletowym!Pozdr. ty to wogole nie istniejesz, te slowa byly do debowego. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Ty istniejesz 08.05.03, 23:05 Ty zawsze istniejesz.Jezeli nie istniejesz to zaistniejesz.Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: Ty istniejesz 08.05.03, 23:08 komandos57 napisał: > Ty zawsze istniejesz.Jezeli nie istniejesz to zaistniejesz.Ten typ tak ma. wez sie za lekcje bys mogl dostac dopuszczony do 3 klasy, dobrze ? i nie wysilaj sie juz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Ty istniejesz 08.05.03, 23:11 Jestem w 3 b ale moge cie opirdolic jak z 5 c.Popierdol odrobine.Wszyscy chca cie sluchac.Jak nie ma czego,ty jestes najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Do Ryby 08.05.03, 19:32 Kupie ci.Jak bede lecial przez Londyn,rzuce ci je przez okno.Kalosze tez.Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Do Ryby IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.05.03, 19:37 komandos57 napisał: > Kupie ci.Jak bede lecial przez Londyn,rzuce ci je przez okno.Kalosze tez.Pozd. Ide sie nachlac, wiec spadam stad, ale trzymam cie za slowo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zagadka 08.05.03, 19:29 Walonki z kaloszami.Sloma w srodku.Ale bazuje tylko na sobie.Ja tak nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Do Ryby 08.05.03, 20:16 Zostan.Jak cos wychlasz,bedziesz niebezpieczny.A dzisiaj bedzie spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re Oak 08.05.03, 22:35 Blyszczycie na tym forum.Te same twarze bez twarzy.Blyszczycie ale....... brylantyna. Pozdr. PS zadbam o walonki dla ciebie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zagadka 08.05.03, 22:37 a ja myslalam, ze jakies sandalki, bo sie cieplo zrobilo..:) pozdrawiam cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zagadka 08.05.03, 22:49 Walonki zostawiam w kuchni na fortepianie.Teraz chodze w kaloszach.Pozdr Cossa. Trzymaj kciuki jutro za mnie Cossa. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zagadka 08.05.03, 23:40 od wczoraj trzymam:) tylko sie ladnie ubierz:) i jak sloma bedzie wystawac to poobcinaj koncowki, by obciachu nie bylo:) odwalony komandos - hmm.. szkoda, ze tego nie zobacze:) powodzonka:) cossa komandos57 napisał: > Walonki zostawiam w kuchni na fortepianie.Teraz chodze w kaloszach.Pozdr Cossa. > Trzymaj kciuki jutro za mnie Cossa. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Rybo 09.05.03, 20:15 Ty to masz szczęscie , nie musisz na Syberię po to wygodne obuwie jeżdzić tylko dostajesz w prezencie - i to jakie ; już teraz wiem co to znaczy, takie powiedzonko ," że komuś coś spadło z nieba ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 09.05.03, 22:40 qw5 napisała: > Ty to masz szczęscie , nie musisz na Syberię po to wygodne obuwie jeżdzić tylko > > dostajesz w prezencie - i to jakie ; już teraz wiem co to znaczy, takie > powiedzonko ," że komuś coś spadło z nieba ". hahahaha, to ze mam wyjatkowe szczescie to wiem. Moja mama zawsze mowila, ten to ma szczescie, bedzie tysiace ludzi na ulicy, bedzie lecial jeden ptak nad nimi, rzuci czyms niemilym i w kogo trafi??? Oczywiscie w niego, czyli we mnie. Teraz juz wiesz, ze nie zazdroszcze nikomu jak dowiem sie ze "cos mu spadlo z nieba" pozdr. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
ewamar1 Re:jakie buty 09.05.03, 22:57 Polacy oczywiscie chodza w adidasach.Co poniektorzy choruja na adidasa, co nie przeszkadza byc w nie obutym. Ostatnio na rynku pojawily sie walonki, a to dzieki inicjatywie komandosa 57. No i chwala mu za to, bo i wygodnie i cieplo. Mozna tez ich sluchac, albo do nich uwalic kupe.Z adidasami to niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Zagadka IP: *.kabel.telenet.be 10.05.03, 06:23 Obuwie tzw smierdzace Wygoda jest we wszystkich rodzajach SKORZANYCH butow pod warunkiem , ze wiedza panowie jak ich uzywac Odpowiedz Link Zgłoś