28.11.01, 21:42
Czy czujesz się łowcą - mężczyzno?
Czy czujesz się wielki widząc ofiare, proszącą o litość i całującą twoje stopy?
Czy czujesz dume, kiedy widzisz krople jej łez spływające po twarzy?
Bo ja chyba tak - pewnie jestem zdrowo jebniety ale wtedy czuje satysfakcje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Toi Re: Hunterka IP: *.cm-upc.chello.se 28.11.01, 22:20
      Czy czujesz sie lowczynia - kobieto?
      Czy czujesz sie wielka widzac ofiare, proszaca o litosc i calujaca twoje stopy?
      Czy czujesz dume, kiedy widzisz jak zagryza wargi?
      Bo ja chyba tak - pewnie jestem ale wtedy czuje satysfakcje.

• mariposa szkoda, ze.... 30.11.01, 01:01
        tak latwo takie luzne pogawedki przeoczyc w natloku postow...

moze macie jakis patent na przeszukiwanie forum?
    • kwieto Re: Hunter 28.11.01, 22:59
      Siedzialo trzech mysliwych i pilo
      Przez cala zime
      A jeden sie wogole nie odzywal
      Bo to byl niedzwiedz
      • Gość: renka Re: Hunter IP: *.home.cgocable.net 29.11.01, 02:35
        A propos niedzwiedzi, snily mi sie dzisiaj male niedzwiadki. Biegaly i bawily
        sie z dziecmi.Czulam bliska obecnosc niedzwiedzicy.I czulam strach we snie.
        Po obudzeniu sie , przypomnialam sobie niedawne kilka tutejszych historii z
        tej ostatniej zimowiosnolata. Niedzwiedz zaatakowal JEDNYM ciosem. W kark. We
        wszystkich przypadkach. Od tylu.
        • Gość: Anna27 Re: Hunter-renka IP: *.90.24.119.Dial1.Washington1.Level3.net 30.11.01, 22:53
          Cholera, niedobrze jak sie dzieci snia.
      • Gość: alka_xx Re: Hunter IP: 10.10.10.* 29.11.01, 09:39
        kwieto napisał(a):

> Siedzialo trzech mysliwych i pilo
        > Przez cala zime
        > A jeden sie wogole nie odzywal
        > Bo to byl niedzwiedz

Hahahaha...

• Gość: fnoll skad sie biora huntery? ;-) IP: 195.150.224.* 29.11.01, 23:50
      pewnie miales despotycznego ojca albo czules sie odrzucony przez matke
      ewentualnie jedno i drugie

bo motywem bycia razem z pewnoscia nie jest ponizanie

to o czym piszesz to nie milosc, to odwet za poniesione krzywdy

czy jestes jebniety? ja bym powiedzial: nieszczesliwy i do tego nieszczescia
      uwiazany

bo ponizanie kolejnych partnerek nie uwolni cie, oj nie

zycze opamietania

fnoll
      • onnanohito Pytanko do Fnolla 30.11.01, 00:01
        Fnoll, powiedz Ty mi, czy Ty się będziesz zajmował w przyszłości terapią?
        Jeżeli tak, to ja bardzo chętnie do Krakowa będę gnać te 600 parę kilometrów,
        coby pewne rzeczy z zamierzchłej mojej przeszłości sobie poukładać. To miejsce
        zbyt publiczne na takie opowieści, no, mam w każdym razie trochę dziwnych
        rzeczy w głowie i może w Twojej - terapeuty obecności - wyszłyby na światło
        dzienne.

Ja całkiem poważnie pytam
        Pozostaję z szacunkiem
        Onnanohito
        • Gość: Toi Re: Pytanko do Fnolla IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 00:05
          On sie juz zajmuje terapia... :)
          A skrzynka fnolla gazety pewnie peka w szwach. :)
          • onnanohito Re: Pytanko do Fnolla 30.11.01, 00:08
            Toi - ale Ty żartujesz, czy mówisz poważnie? A co u Ciebie w dalekiej SE? Może
            jakaś mała, miła a ciekawa historyjka? Moze o jakimś wielkim i zimnokrwistym
            Skandynawie, a może o ... Ale bym sobie z kimś pogadała ... A wszyscy "realni"
            znajomi śpią, koty śpią, mąż śpi ...
            Wiem, wiem. To za poważne miejsce na takie rozmowy o niczym. No ala lubię,
            czasami ...
            • Gość: Toi onnanohito dlaczego nie spisz IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 00:24
              Oj onnanohito. O 3 wstalas i po nocy siedzisz? Czy wy sie zaraziliscie od Toi
              nagle? ;) A jakie to byly szkolenia w Wawie? Czy Ty zyjesz ze swojej
              japonszczyzny?
              A co do tego, czy mowilam powaznie - o czym? O fnollu? No przeciez wszyscy
              widza, ze juz sie zajmuje terapia...
              • mariposa Re: onnanohito dlaczego nie spisz 30.11.01, 00:51
                i trenuje na tu obecnych pewnie.

nie wiem, czy zauwazyliscie, ale kilka osob juz zniknelo bez wiesci z tego
                forum....

czyzby... ;-)
              • Gość: fnoll ehm... do Toi i Onnanohito IP: 195.150.224.* 30.11.01, 00:52
                wiesz Toi, terapia to jednak cos innego ;-)

to co mozna robic na forum miesci sie w ramach czegos zwanego "doradztwem", a
                czym ono jest? ze pozwole sobie zacytowac: "...do doradcy zglaszaja sie
                najczesciej ludzie z jakims powaznym problemem zyciowym lub z trudnosciami,
                ktore nie przekraczaja jednak ich subiektywne poczucia zdrowia psychicznego.
                Tym istotnym elementem subiektywnego samopoczucia sytuacja porady rozni sie od
                sytuacji leczenia zaburzen."

terapia wymaga zawiazania tzw. "relacji terapeutycznej" co jest niewykonalne za
                posrednictwem internetu

jednak - dzieki Toi za uznanie :-)

to moze znajde po studiach zatrudnienie w jakiejs gazecie w roli odpisywacza na
                listy podpisanego magicznym "mgr psychologii"? ;-))))))))))
                hmm... i tak musialbym sobie wczesniej "nazwisko" wyrobic ;-)

jak to zrobic? wyrobic i sie nie przerobic?

onnanohito - nie wiem, czy bede terapeuta, bo wiesz, wolny rynek, ciecia w
                sluzbie zdrowia, no nie ma lekko

poza tym, co by nie rzec, jak dotad wieksze praktyczne doswiadczenie mam w
                stolarce i malarstwie (bynajmniej nie artystycznym) niz w psychoterapii ;-)

pzdr!

fnoll
                • mariposa Re: ehm... do Toi i Onnanohito 30.11.01, 00:56
                  co do rynku nie masz sie co martwic - zalewa nas morze depresji ;-(
                  no i to takie cool miec swojego psychoterapeute ;-)))

a co do nazwiska to nie wiem, ale pseudonim artystyczny masz juz wyrobiony!
                  ;-))))))

• mariposa szkoda, ze.. 30.11.01, 01:03
                    tak latwo takie luzne pogawedki przeoczyc w natloku postow...

moze macie jakis patent na przeszukiwanie forum?

moze bedziemy sie sms'ami powiadamiac? ;-)
                    • Gość: fnoll Re: szkoda, ze.. IP: 195.150.224.* 30.11.01, 01:07
                      a "gadu-gadu" czy inne icq to pies?

pzdr! (i dobranoc ostatecznie)

fnoll nocny
                  • Gość: fnoll Re: ehm... do Toi i Onnanohito IP: 195.150.224.* 30.11.01, 01:06
                    juz widze to ogloszenie w katalogu firm:
                    "Fnoll - dobry na wszystko! Zadzwon. (wystawiam faktury VAT)"

:-))))))))))))))

ewentualnie "i TY mozesz miec swojego Fnolla! w okresie swiat i grupowych
                    zwolnien z pracy w cenie promocyjnej."

pzdr!

fnoll (wciaz gratis)
                    • Gość: Toi Re: ehm... do Toi i Onnanohito IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 01:21
                      fnoll, ja wiem co to terapia, zartowalam polzartem. Pol wiadomo dlaczego
                      (doradztwo).
                      gadu-gadu mam, ale ja korzystam z osmiu kompow, a g-g na jednym. :)
                      Co do sms-ow, to wlasnie mi komoreczka wczoraj o podloge rymla i brak wizji
                      oraz fonii, na probe ladowania robi zwyczajne piip! i ekranik ladnie sie
                      oswietla, tez zwyczajnie, i to tyle. :(((( Co bedzie - zobaczymy chyba po
                      powrocie do ojczyzny, w koncu juz niebawem...

No i onnanohito zasnela jednak... :))
                      Pa wszystkim dobranocnie
                      Toi
                      • mariposa prosze, Toi 30.11.01, 01:37
                        poplotkujmy o Tobie, i tak wszyscy spia ;-)

gdzie jestes, co bedziesz robic jak wrocisz, skad masz 5 kompow i co chcialabys
                        robic za 2 lata.
                        i dokad pojechac na wakacje?
                        i co dostac na gwiazdke?

no i takie tam
                        • Gość: Toi Re: prosze, Toi IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 01:52
                          mariposa napisał(a):

> poplotkujmy o Tobie, i tak wszyscy spia ;-)
                          > gdzie jestes, co bedziesz robic jak wrocisz, skad masz 5 kompow i co
                          chcialabys
                          > robic za 2 lata.
                          > i dokad pojechac na wakacje?
                          > i co dostac na gwiazdke?
                          > no i takie tam

Uch. Well...;) A ktora u Ciebie jest godzina?
                          Jestem w Sztokholmie, i o tym wiekszosc wie.
                          Gdy wroce napisze prace dyplomowa (teraz mam ITS na 3 m-ce w zwiazku ze
                          stypendium-praktyka), obronie sie i bede kontyuowac edukacje (oraz prace), jesli
                          wszystko pojdzie idealnie to w Warszawie.
                          Kompow jest osiem, zaden nie jest moj. W domu mam kompa starenkiego bez Internetu
                          i nie wiem jak dalej bede zyla... :(

• Gość: Toi Re: prosze, Toi IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 01:57
                          Za dwa lata chcialabym studiowac i pracowac w Wawie; milo by tez bylo byc
                          zakochana z wzajemnoscia i uczucie to nietoksycznie realizowac.
                          Pod choinke nie wiem co chcialabym dostac. Duuuuuzo rzeczy jest, co bym je
                          chciala...
                          No to teraz to samo o Tobie poprosze.
                          • Gość: Toi Re: prosze, Toi IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 02:05
                            No tak ,czlowiek odpowiada na pytania osobiste, a oni sobie ida spac zanim ma
                            szanse zapytac zwrotnie. Eeeee

;)
                            • Gość: fnoll prosze, Toi IP: 195.150.224.* 30.11.01, 08:59
                              Gość portalu: Toi napisał(a):

> No tak ,czlowiek odpowiada na pytania osobiste, a oni sobie ida spac zanim ma
                              > szanse zapytac zwrotnie. Eeeee

Noooooooooooo ;-)

Toi, a co ty wlasciwie robisz w tym Holmie (wiem, ze Sokrates, ale jakiej to
                              wiedzy asystuje w porodzie?) i co studiujesz?

pozdrawiam porannie, choc snieg juz mokry jak gabka w wannie :-)

[a moja corka spiewa "nie chodz w dresie" razem z killa familla]

fnoll
                              • onnanohito Re: prosze, Toi 30.11.01, 09:11
                                Dzień dobry Wszystkim.
                                Tak, pora to przyznać - to nałóg.
                                Dziś - z racji wczorajszego wyjazdu - do pracy trochę później, ale musiałam tu
                                zajrzeć.
                                Mariposa, ja też bym chętnie pogadała, może sobie założymy jakiś wątek?
                                Pozdrawiam serdecznie i lecę do pracy.

Dzięki Fnoll za odpowiedź. Jakby co (no wiesz, ta gazeta) to daj znać.
                                Podniesiemy Ci nakład.

Toi: niestety nie zajmuję się japońskim, choć takie studia i myślałam, że tak
                                będzie. Ale musiałam wybrać - czy Warszawa+japoński, czy Gdańsk+cos innego.
                                Kocham Gdańsk, więc wróciłam tu, zaczęłam nowe studia, inną pracę. Jest dobrze.
                                A i japoński się czasem przydaje (przedwczoraj ktoś do mnie dzwonił, bo pilnie
                                potrzebował wiedzieć, jak jest balustrada po japońsku, hi, hi).
                                Toi, a po powrocie do Ojczyzny do jakiego miasta się udajesz, jeżeli można
                                spytać?
                                Pa
                                • Gość: Toi Re: prosze, Toi IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 17:14
                                  onnanohito napisał(a):

> Toi, a po powrocie do Ojczyzny do jakiego miasta się udajesz, jeżeli można
                                  > spytać?

Do Gdanska naszego pieknego, onnanohito, do Gdanska, a gdziezby. I jeszcze ok.
                                  pol roku tam pomieszkam, a jesli sprawy pojda calkiem nie tak jak bym chciala, to
                                  moze i dluzej...

• mariposa petycja 30.11.01, 18:06
                                    a pokad macie snig w tym sztokholmie?

moze bysmy tak wystosowali petycje do Sw. M., zeby Ci laptopa przyniosl, zebys
                                    i w naszym kraju-raju pisac mogla!
                                    zreszta Toi i tak masz do Niego najblizej... ;-)))

a o czym piszesz swoja prace?
                                    • Gość: Toi Re: petycja IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 19:21
                                      mariposa napisał(a):

> a pokad macie snig w tym sztokholmie?

Wyobrazcie sobie, ze snieg jest tylko cienka warstewka na dachach!

> moze bysmy tak wystosowali petycje do Sw. M., zeby Ci laptopa przyniosl, zebys
                                      > i w naszym kraju-raju pisac mogla!
                                      > zreszta Toi i tak masz do Niego najblizej... ;-)))

Jejku, to juz wiem co chce pod choinke! :))

> a o czym piszesz swoja prace?

'Leadership and group cooperation: how the teacher and other students influence
                                      the effectiveness of an individual'. Tytul roboczy.

mariposa, prosze sie natychmiast odniesc do watku 'Grubszy nietakt'

;))

• Gość: mariposa Re: petycja IP: *.biz.mindspring.com 30.11.01, 21:56
                                        > 'Leadership and group cooperation: how the teacher and other students influence
                                        >
                                        > the effectiveness of an individual'. Tytul roboczy.
                                        >
                                        really interesting!
                                        zaloz prosze o tym watek, bo mnie zaqwsze to intrygowalo.

zwlaszcza rola tzw.szarych eminencji.

co Toi wyszlo w badaniach?

> mariposa, prosze sie natychmiast odniesc do watku 'Grubszy nietakt'
                                        >
                                        > ;))
                                        >

• Gość: Toi Re: petycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 04:54
                                          Gość portalu: mariposa napisał(a):

> really interesting!
                                          > zaloz prosze o tym watek, bo mnie zaqwsze to intrygowalo.
                                          > zwlaszcza rola tzw.szarych eminencji.
                                          > co Toi wyszlo w badaniach?

A guzik. Toi zawsze intrygowala mariposa, widzi, ze wzajemnie i mile jest to
                                          niezwykle. Ale za co ta mariposa dostaje dolary, to oczywiscie nie powie, tylko
                                          pyta i pyta. Podobno na tym forum to ja jestem od pytania?
                                          ;))))))))

• kwieto Re: petycja 01.12.01, 10:33
                                            Zapowiada sie ciekawy watek - pytania na linii Toi-Mariposa - z obu stron bez
                                            odpowiedzi, hihihi

A ja sie bede przygladal :"))))))
                                            • Gość: Toi Re: petycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 14:29
                                              Zastanawiajace, ze sprawia Ci to taka radosc, by nie rzec podejrzane
                                              ;)
                                              • kwieto Re: petycja 01.12.01, 15:21
                                                Dlaczego????
                                                • Gość: Toi Re: petycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 17:55
                                                  Bo radosc z przygladania sie rozmowie, gdzie pytania bez odpowiedzi a obie
                                                  strony odpowiedzi lakna jest czysta perwersja
                                                  • kwieto Re: petycja 01.12.01, 18:04
                                                    Wlasnie dlatego jest radoscia - robicie bardzo ciekawe uniki :"))
                                                  • Gość: Toi Re: petycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 18:14
                                                    Jakie ja robie uniki? Juz wszystko powiedzialam, buuuuuuuuuuuuuuu !!!!
                                                    A ona nie !!!!!! Buuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • kwieto Re: petycja 01.12.01, 19:02
                                                    Ty z kolei nie mowisz nic o numerkach..
                                                  • Gość: Toi Re: petycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 19:10
                                                    W temacie numerkow Maly Ksiaze. Podalam wzrost, o informacji na temat miseczek
                                                    nie wspominajac (no tu akurat chodzilo o literke...)
                                                    A co mariposa mowi o numerkach? Hhe ?
                                                  • kwieto Re: Patrycja 01.12.01, 19:34
                                                    No co ja poradze na to? obie jestescie siebie warte, hihihhi
                                                  • Gość: Toi Kwiecista Patrycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 21:27
                                                    powiedzial z pogarda kwieto, spogladajac w dol.
                                                  • kwieto Re: Kwiecista Patrycja 01.12.01, 22:07
                                                    Dlaczego z pogarda???
                                                    Dlaczego w dol???
                                                  • Gość: Toi Re: Kwiecista Patrycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 22:52
                                                    Tak mi pasowalo do wypowiedzi. Zapytaj Kwiecista Patrycje.
                                                    ;)
                                                  • kwieto Re: Kwiecista Patrycja 01.12.01, 23:10
                                                    Ciezko bedzie - gdzies uciekla, bestia :((
                                                  • Gość: Toi Re: Kwiecista Patrycja IP: *.cm-upc.chello.se 01.12.01, 23:39
                                                    Cos Ty jej zrobil?
                                                  • kwieto Re: Kwiecista Patrycja 02.12.01, 00:04
                                                    Ona tak sama z siebie uciekla... :((
                                                  • Gość: Toi Parcista Kwietycja IP: *.cm-upc.chello.se 02.12.01, 00:12
                                                    Same z siebie to one nie uciekaja.
                                                  • kwieto Re: Parcista Kwietycja 02.12.01, 11:05
                                                    A kto je tam wie!
                                                    Miala wygodnie, legowisko w salonie, miseczke z mlekiem - ot wdzecznosc!
                                  • onnanohito Re: prosze, Toi 30.11.01, 22:34
                                    NIEPRWDOPODOBNE!
                                    A ja, głupia, sie dziwiłam skąd Ty tak dobrze Gdańsk znasz ...

• onnanohito Re: prosze, Toi 01.12.01, 22:43
                                      Ale tu dzis puuuuustki. Chyba wszyscy sie gdzies bawią.... A sama do siebie
                                      przeciez nie będę pisać. Cóż, trzeba poczekać na jakąś zagubioną istotkę, moze
                                      będzie potrzebowała wsparcia... To dobranoc wszystkim.
                                      • Gość: mariposa dobry wieczor IP: *.biz.mindspring.com 04.12.01, 01:29
                                        Toi, ja nie dlatego, ze chce zgrywac bursztynowa komnate, ale ze u mnie nic nie
                                        warte postu, po prostu.

a pozdrawiam Cie bardzo goraco i resztki bezsennych tez!

czekam na watek o liderach i integracji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka