Gość: ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 00:15 Twoje wypowiedzi kogos bardzo mi przypominają:) Czyżbys zmienił skórę?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fnoll Re: do Fnolla IP: 195.150.224.* 29.11.01, 11:58 Jejku, ale żeś mnie przestraszył! ale spoko - spojrzałem w lustro: skóra na miejscu, wciąż ta sama a o co właściwie chodzi ??? pzdr! fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: do Fnolla IP: *.unl.edu 29.11.01, 15:10 Gość portalu: fnoll napisał(a): > Jejku, ale żeś mnie przestraszył! > > ale spoko - spojrzałem w lustro: skóra na miejscu, wciąż ta sama > > a o co właściwie chodzi ??? > > pzdr! > > fnoll No, no fnoll, tu skore nalezy rozumiec jako osobowosc i nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi. Klientowi prawdopodobnie chodzi o to, ze czasami sypiesz definicjami bardzo skrajnymi, i stad jego owa konfuzja, czy mamy jednego czy kilku fnollow. A moze matrixow. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: do Fnolla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:20 Chodziło mi o good sona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Re: do Fnolla IP: 195.150.224.* 30.11.01, 23:31 good soma - jak najbardziej :-)))))))))) pzdr! fnoll Odpowiedz Link Zgłoś