ja_adam 28.04.07, 01:13 cos się skończy a na pewno nic się nie zacznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 01:16 zróbmy sobie ognisko i połóżmy się w koło (siebie) mam na to straszną ochotę... popatrzec w ogień w ciemna grzywe lasu i ten chłód znikąd Odpowiedz Link Zgłoś
angela05 Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 01:18 a jak zgasnie ognisko i nie bedzie czym rozpalic? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 01:21 zresztą ognisko sie dopala, nikt nie przyszedł, niech zgaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 01:23 Pewien przewodnik w Górach Skalistych w USA miał bardzo złą sławę. Co zabierał jaką grupę turystów na wyprawę, zawsze kto ginął. Ww końcu zainteresowała się tym policja. W ledztwie wyszło na jaw, że zły przewodnik jest patologicznym mordercą. Sąd orzekł karę mierci. W dniu wykonania wyroku posadzono go na krzele elektrycznym. Włączono prąd, ale po dziesięciu minutach okazało się, że delikwent wciąż żyje i z tajemniczym umiechem stwierdza: - Przecież wszyscy wiedzą, że jestem złym przewodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna41 Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 07:58 Jak jedno się kończy zaczyna się coś nowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna41 Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 08:05 "Jak Pan Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno" jak pisał ks. Twardowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 09:20 ja_adam napisał: > cos się skończy > a na pewno nic się nie zacznie Jak nie pojdziesz spac i sie nie obudzisz, to sie nie dowiesz:) PS. Dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 09:28 dobry dzien no zaczeło sie ..piec sie zepsuł... fuck! Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 09:33 zawsze ktos dokona wpisu, bo cos mu sie we lbie ubzdzi po twoim, albo przysni :)) jakos czulki mi sie wyczulaja na cie, adam, takie lubienie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:06 adam jest nieprzewidywalny, lepiej uwazac z tym lubieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:09 na samo szczescie , lubie nie jest zwiazane ze slodkim pierdzeniem ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:10 przewidywalny! zawsze smacznie całuje Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:14 wiem , pieprze bez sensu , nadchodzi pokuta Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:20 ja_adam napisał: > wiem , pieprze bez sensu , nadchodzi pokuta Mnie tez dzis troche glowa boli, a maz pewnie przed godz 20 sie nie obudzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:21 w pieprzeniu najważniejsze jest to by nie robic to szczotką drucianą Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:21 ja_adam napisał: > w pieprzeniu najważniejsze jest to by nie robic to szczotką drucianą "pozory myla, rzekl jez schodzac ze szczotki drucianej":) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:25 jeż ma bardzo delikatny brzuszek, bardziej jak mój worek mosznowy Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:27 no zara cie wytną za ten worek (i tak dobrze,że nie worek) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:28 A tak w ogole to ciekawe jak to robia jeze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:29 polecam książkę "czystość seksualna" Jerzego Ratajczaka Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: nie chce zasnąć 28.04.07, 10:32 Kopulacja, poprzedzona krótkim rytuałem godowym polegającym na gonieniu samicy przez samca, odbywa się w sposób klasyczny, przy czym samica na ten okres układa kolce płasko na grzbiecie (kiedyś pokutował pogląd, że ze względu na kolce samica jeża kopuluje leżąc brzuchem do góry). Po kopulacji w drogach rodnych samicy pozostaje specjalna wydzielina samca, która do momentu zapłodnienia powoduje zaczopowanie dróg rodnych samicy, uniemożliwiając jej kopulacje z innym samcem. Okres ciąży wynosi 30 – 35 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 jeż 28.04.07, 10:45 Idzie jeż, idzie jeż, Może ciebie pokłuć też! Pyta wróbel: "Panie jeżu, Co to pan ma na kołnierzu?" "Mam ja igły, ostre igły, Bo mnie wróble nie ostrzygły!" Idzie jeż, idzie jeż, Może ciebie pokłuć też! Zoczył jeża młody szczygieł: "Po co panu tyle igieł?" "Mam ja igły, ostre igły, Żeby kłuć niegrzeczne szczygły!" Sroka też ma kłopot świeży: "Po co pan się tak najeżył?" "Mam ja igły, ostre igły, Będę z igieł robił widły!" Wzięła sroka nogi za pas: "Tyle wideł! Taki zapas!" W dziesięć chwil już była na wsi: "Ludzie moi najłaskawsi, Otwierajcie drzwi sosnowe, Dostaniecie widły nowe!" Odpowiedz Link Zgłoś