piesbaskervill 27.05.07, 15:23 proszę ujawnić,kto polecił skasować wątek psychologiczny nie po raz pierwszy, portal,GW, forumowicz ? I z jakiego powodu,na priva pisać nie będę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewag52 Re: hej adminie 27.05.07, 15:26 mnie tez go brakuje, gdyz włozyłam tam sporo serca i umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: hej adminie 27.05.07, 21:56 przecież pisanie poezji jest formą ekspresji i zdaniem niektorych tu piszących jest przedmiotem do analizy,jak każda forma twórczości,np.film.Można analizować dzieło,zamiast plotek z życia twórcy. Tu popieram ilsilanowa Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: hej adminie 27.05.07, 22:02 nie kazdy pojmuje istote, takiej ekspresji i nie kazdy dostrzega w tym twórczośc. Tym gorzej, dla smutnych realistów Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: hej adminie 27.05.07, 22:33 przecież limeryk jest piękny na dobranoc a po niebie gdzie szarańcza sunie mała pomarańcza Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: hej adminie 27.05.07, 22:44 biorąc pod uwagę panujące kryteria, moje pytanie brzmi: czemu z równa konsekwencja, nie usuwa się pana poluba? Będe wdzięczna za każdą próbę wyjasnienia Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: hej adminie 28.05.07, 12:19 pan polubowny pisze koszmary organiczno-paranoiczne,których niewielu czyta,ale cieszy się zapewne sławą filizofa głębi słusznej sprawy,wsród tych samych postów siks przeżywających problemy czy przespać się z Jackiem czy z jego kole gą i czy to miłość czy tylko odpowiedż na telefon i że Jacek jest lepszy ,bo kocha bardziej niż mamusia.Tu pisża etetowi pracownicy GW i ich znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś