bardzo.grzeczna.dziewczynka 21.12.07, 16:02 Co znaczą sny erotyczne z kobietami, egzotycznej urody....Ratunku!!! Czy to znaczy, że jestem les???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumnieburak Re: sny erotyczne 21.12.07, 16:28 bardzo.grzeczna.dziewczynka napisała: > Co znaczą sny erotyczne z kobietami, egzotycznej urody....Ratunku!!! > Czy to znaczy, że jestem les???? qrcze a mi ostatnio tylko słonie, mysze za mikrofalówką i goniące niedźwiedzie :( Świat jest jednak niesprawiedliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.grzeczna.dziewczynka Re: sny erotyczne 21.12.07, 16:50 rumnieburak to faktycznie masz przechlapane - chyba, że gustujesz w słonikach i myszkach i misiach ;) a jeszcze o tym NIE WIESZ!!!!!! Wtedy może to być początkiem nowej pasjonującej fazy w Twoim życiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: sny erotyczne 21.12.07, 17:27 bardzo.grzeczna.dziewczynka napisała: > Wtedy może to być początkiem nowej pasjonującej fazy w Twoim życiu :D Nie wątpię :/ Świat zwierząt jest bardzo bogaty...ale póki co to chyba przerzucę się z oglądania Animal Planet na Playboy Channel ;D Wystraszyłaś mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster ze snami jest na odwrót 21.12.07, 21:46 czyli chopa ci trzeba i to jak najbardziej swojskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
ivellios1988 Re: sny erotyczne 05.10.14, 03:40 W śnie erotycznym jest możliwość zmiany płci swojej lub partnera, którego aktualnie "ładujemy" lub który nas "ładuje". Posłuchaj sobie ciekawej audycji o świadomym śnieniu, odcinek o snach erotycznych: www.paranormalium.pl/index.php?akcja=SluchajOnline&id=1185 Odpowiedz Link Zgłoś
matijoker Re: sny erotyczne 10.11.14, 12:50 Nie zawsze wszystkie sny mają jakiś przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
witchland Re: sny erotyczne 07.10.14, 10:00 Sny o erotyce maja wiele znaczen. Jednym z nich jest rodzaj komunikacji...pomiedzy ludzkiej.... Poprzez np. obraz... Moze ogladalas gdzies jakas bielizne z modelkami egzotycznymi, ktore wypadly na zdjeciach bardzo atrakcyjnie i erotycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka10 Re: sny erotyczne 10.11.14, 13:14 i jeszcze słów kilka do bardotki: Nie ma czegoś takiego jak "energia seksualna" jest tylko ENERGIA i nasza wola jak ja wykorzystamy :D Odpowiedz Link Zgłoś