Dodaj do ulubionych

cała prawda o FPsy :-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 00:19
Już od rana na podwórzu
wśród patyków i wśród liści
przycupnęli nad kałużą
pracowici kałużyści.
Wygrzebują brud z kałuży,
niech kałuża będzie czysta !
Pełne ręce ma roboty
każdy dobry kałużysta !
Rękawiczką i chusteczką
dwóch błocistów chodnik czyści.
Obrzucają się szyszkami
bardzo dzielni szyszkowiści.
Dwie kocistki pod ławeczką
cukierkami karmią kota...
Świątek, piątek czy niedziela
na podwórku wre robota !

/D.Wawiłow/

dobranoc wszystkim :)
Obserwuj wątek
    • m.malone Re: cała prawda o FPsy :-) 05.10.03, 01:26

No, co tu odpowiadać?
      Prosto prielest' !!!
      MM

PS.Girl, a czy masz to przypadkiem w oryginale?:)))
      __

Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo
      - irlandzkie (podobno)
      • Gość: girlfriend Re: cała prawda o FPsy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 02:07
        czy to jest nie dość oryginalne? ;)
        • m.malone Re: cała prawda o FPsy :-) 05.10.03, 16:03
          Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> czy to jest nie dość oryginalne? ;)

Jest, oczywiście i bardzo fajne, i stosowne. Ale jeśli to nie Twój utwór ani
          Twego oocochanego, co pisuje ód-do-ud, tylko jakiegos humorysty-wierszownika
          Wawiłowa, to bydź ty człowiek i nadaj mi tu zaraz tekst oryginału (może być
          translitem). Bo ja dotychczas znałem tylko Wawiłowa genetyka i Wawiłowa fizyka
          (To znaczy znałem, ale nie osobiście). Żaden jednak z nich nie był D.
          Np. jak to po ros. "szyszkowiści"?
          Bo np. w piosence W.W. o bokserze było:

И жить хорошо и жизнь хороша,
          Кому хороша, а кому ни ШИША (Владимир Маяковский - поэма "Хорошо")"

I dlatego bardzo jestem ciekawy
          Z góry dziękując etc, ciumka
          MM
          • Gość: girlfriend hello :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 17:14
            myślałam że mnie podpuszczasz, ale olśniło mnie teraz, że Ty , jako
            niedziewczynka, możesz serio nie wiedzieć - Danuta Wawiłow, poetka pisząca po
            polandzku.

:))))

teraz idę poniekąd na randkę, a potem potem reszta.
            pzdr :)

p.s. nie leje, ale pohmórno...
            • m.malone Re: hello :) 05.10.03, 17:28
              Dzięki Girl, fakt niedziewczykam:)
              powodzenia, nie zapomnij o parasolu, chyba że masz blaszany.
              Pozdrowienia
              MM
              ps.Tu też, z przerwami,a potem opowiem co mnie spotkało w pompe de la merde pod
              nazwą Geant.

__

- irlandzkie (podobno)
              • Gość: girlfriend Re: hello :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 18:55
                randka virtualna (takze bez "pasolonty", jak mówiła moja kuzynka-bejbusek)

co z tym Ż ? :)
                pzdrawliaju
                • m.malone Re: hello :) 05.10.03, 20:29
                  No to chwalić boga:)
                  Wirtualnie i bezpieczniej (bez ryzyka kataru)i mniej sie człek zmęczy:D

No w Geancie zabawa jak zwykle. Ja jako kierowca wózka na zakupy, prowadzę,
                  pokonuję zakręty i inne niebezpieczeństwa, panienki na kółeczkach z napisami "w
                  czym mogę pomóc?" na plecach, śmigają tu i ówdzie kręcąc dupciami. Żona
                  przerzuca na półce 40 identycznych toreb z czipsami i kręci z niezadowoleniem
                  głową. Na moje pytanie, co jest, mówi - "wszystkie pokruszone", a ja mówiąc "no
                  bo było tu pewnie 20 takich, co też przebierały" robię jumpstart w kierunku
                  regałów z kompaktami i komputerami. Nagle hamuję z poślizgiem, bo co widzę:
                  regał pełen pralek w 7 smakach i 4 kolorach. Tam stoi ONA - pralka model
                  FRANIA. Znajome liternictwo itd. Aż mi się ślozy wzruszenia i sentymentu
                  puściły. Pralka prawie jak te co w muzeach są - obok syrenki jedno z czołowych
                  osiągnięć socjalizmu. Pralka z tak wielkimi zasługami dla polskiego
                  bimbrownictwa domowego, bardzo wielu innych żywotnych dziedzin gospodarki (oraz
                  praprzyczyna wkręcania sie cyca pani Malinowskiej w wyżymaczkę), nowiutka,
                  prosto z taśmy - za jedyne 500 zł. Aż ją pogłaskałem przez folię. Tę "Neo-
                  Franię". Wszystko, taki drobiazg. Teraz spadam bo mi tu zaraz ktoś wybije oko,
                  że o duperelach opowiadam i zaśmiecam, zamiast swoje fpsychologiczne
                  posłannictwo spełniać. Papałki i :DDDD
                  MM
                  __

- irlandzkie (podobno)
                  • Gość: girlfriend Re: hello :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 20:37
                    > Teraz spadam bo mi tu zaraz ktoś wybije oko,
                    > że o duperelach opowiadam i zaśmiecam, zamiast swoje fpsychologiczne
                    > posłannictwo spełniać.

przecież to mój wątek!
                    niech spróbują...

czipsy jadacie? daj spokój :DDDDDDDDD czy jakieś nieszczęsne dzieci nimi
                    karmicie? hihi :)))))

wyskoczyłam przed chwilą po szampon -> spieszyłam się -> kupiłam niechcąco
                    odżywkę :) -> trochę się zezłościłam, ale ją oglądam -> patrzę, a tam po
                    czesku "poslusne kudry" ;))))))

ciekawe, czy jakby ją tak doustnie, to nie tylko kudły byłyby posłuszniejsze,
                    ale i ja cała?
                    • m.malone Re: hello :) 05.10.03, 20:45
                      Dzieci nie karmimy. Do sądu za znęcanie i trucicielstwo nie chcemy byc ciągane.
                      Do piwka niezłe. No i psy przepadają. Oczywiście bezskutecznie (tow.op. nad Zw.)

"Poslusne kudry":DDD - To je dobre bo to tak pewnie: "neposlusne -> szampun ->
                      poslusne.

Doustnie nie radzę, Poza tym ile jest lepszych rzeczy do oralnego uzycia:DDDD
                      MM
                      Wiesz co znaczy katar po bułgarsku?
                      __

- irlandzkie (podobno)
                      • Gość: girlfriend Re: hello :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 21:24
                        > Doustnie nie radzę, Poza tym ile jest lepszych rzeczy do oralnego uzycia:DDDD

i od tego jest się grzeczną ? ;D

> MM
                        > Wiesz co znaczy katar po bułgarsku?

czy coś, za co nas wytną? ;)
                        • m.malone Re: hello :) 05.10.03, 22:21

> > Doustnie nie radzę, Poza tym ile jest lepszych rzeczy do oralnego uzycia:D
                          > DDD
                          >
                          > i od tego jest się grzeczną ? ;D

Nie wie, czy grzeczną, alezawsze jest przyjemniej hihi;)
                          >
                          > > MM
                          > > Wiesz co znaczy katar po bułgarsku?
                          >
                          > czy coś, za co nas wytną? ;)

Nie, chyba nie, najwyżej wyklną, ale to inni:

katar (BL) = gonoreja, rzeżączka, trypelek (vel trabant), jednym słowem, coś co
                          nie jest godne wzmianki przy adidasie (Tego niech Ajvek lepiej nie czyta, bo
                          mnie chyba przestanie lubić)
                          MM
                          • m.malone Re: hello :)PS o pogodzie 05.10.03, 22:23
                            Na Urynowie deszcz urynuje figuralnie mówiąc całą gębą. Jak nic czydniówka(po
                            krakowsku). A jak w 3city??:))))
                            __

- irlandzkie (podobno)
                            • Gość: girlfriend Re: hello :)PS o pogodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 22:41
                              więc nie pada wcale - do Was poszło ;)))
                              ale hmóry ;)
                              gwiazd nie widać :(
                          • ivek1 Re: hello :) 06.10.03, 10:13
                            m.malone napisał:

> katar (BL) = (...) (Tego niech Ajvek lepiej nie czyta, bo
                            > mnie chyba przestanie lubić)

nastepnym razem poprosze o ostrzezenie przed a nie po buuuuuuuuuuuu

Ilya*

Ivek vel Ajvek

-------
                            *I like you anyway

• m.malone Re: hello :) 06.10.03, 11:57
                              Thx. So do I:)
                              A dzisiaj - przestało (lać):))
                              MM
                              • ivek1 Re: hello :) 06.10.03, 12:30
                                m.malone napisał:

> Thx. So do I:)
                                > A dzisiaj - przestało (lać):))
                                > MM

Chetnie bym odpisal, ze przez moje okno widze wlasnie sliczne niebieskie niebo,
                                ale zaraz sie okaze, ze taka informacja, na takim forum wylacznie sie na priva
                                nadaje.*

A co do chipsow, ktore Twoja zona wybierala w Olbrzymie Francuskim to zacytuje
                                serial two stupid dogs [cartoon network] "stop stuffin' your veins!!!"
                                pozdrawiam,
                                Ivek
                                * a mogl pomoc...
                                • m.malone Re: hello :) 06.10.03, 12:49
                                  No tak według niektórych...(mam na mysli zakres tematyczny wypowiedzi)
                                  Oczywiscie psom tej "przyjemnosci" odmawiam, bo zbyt je kocham. Nie znałem
                                  tego, dobre:)))
                                  Pozdrawiam
                                  MM
                                  • ivek1 Re: hello :) 06.10.03, 12:56
                                    m.malone napisał:

> No tak według niektórych...(mam na mysli zakres tematyczny wypowiedzi)
                                    > Oczywiscie psom tej "przyjemnosci" odmawiam, bo zbyt je kocham. Nie znałem
                                    > tego, dobre:)))

Ja kocham moja najlepsza z zon, ale nie moge jej odmowic tej "przyjemnosci" bo
                                    wowczas nie pozwolilaby mi sie narkotyzowac czekolada z orzechami, od ktorej
                                    jestem uzalezniony.
                                    Ivek

• Gość: girlfriend Re: hello :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 13:00
                                  > Chetnie bym odpisal, ze przez moje okno widze wlasnie sliczne niebieskie
                                  niebo,
                                  > ale zaraz sie okaze, ze taka informacja, na takim forum wylacznie sie na priva
                                  > nadaje.*

Niech spadają na spacerek ;))))
                                  To mój wątek i ja Ci nie tylko pozwalam, ale wręcz zachęcam ;))))))

pzdr:)
                                  • ivek1 Re: hello :) 06.10.03, 13:07

> To mój wątek i ja Ci nie tylko pozwalam, ale wręcz zachęcam ;))))))

No i jak Cie nie lubic co?

Zreszta pozwole sobie, jak juz moge zacytowac Ciebie:
                                    "ale widać też od razu że ktoś jest fajny, prawda? po pierwszym poście"
                                    pozdrawiam serdecznie,
                                    Ivek vel Ajvek

• Gość: ryb Re: cała prawda o FPsy :-) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.10.03, 01:59
      Ide spac, ale przedtem wloze biale rekawiczki...bede mial chociaz czyste rece
      jak spie :)))

Dobranoc

ryb

PS. Tez chcialem cos napisac, ale admini sa ostatnio za bardzo czujni...
      • Gość: girlfriend nie rób tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 02:06
        jak bedziesz spał w rękawiczkach, to będziesz miał bardzo delikatne dłonie...
        no nie wiem, hihi ;))))
        • m.malone Re: nie rób tak! 05.10.03, 16:37

> jak bedziesz spał w rękawiczkach, to będziesz miał bardzo delikatne dłonie...
          > no nie wiem, hihi ;))))

Byle nie w białych. K.Imieliński (seksuolog, obiecał, że mi postawi pomnik w
          swoim ogródku, ale nie postawił- świnia. Mniejsza o to) pisał, że białe
          rekawiczki to częsty fetysz
          Pozdrowienia fetyszystowskie
          MM
          • Gość: girlfriend Re: nie rób tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 20:04
            a za co ten pomnik, hihi? ;)
            • m.malone Re: nie rób tak! 05.10.03, 20:30

Wstydzem sie:DDDD i nie powiem:)
              __

- irlandzkie (podobno)
              • alfika Re: nie rób tak! 06.10.03, 11:00
                Obcemu było nie było i to lekarzowi się nie wstydziłes, a samym swoim się
                wstydzisz?
                :)
                Poooowiedz, MM, może pouprawiamy na Tobie trudną sztukę niesienia
                pomocy :))))))))))))))))))))))))

Dziś pięęękny mam dzień - na schodach do pracy omal orła nie wywinęłam, czym do
                radosci nieżyczliwej doprowadziłam kolegę, a teraz plombę zjadłam :(
                Może zadzwonie do owego kolegi, niech choć on ma dobry nastórj w poniedziałek.
                Pieprzony zresztą i na twardo.
                :(((

Może mnie teraz jednak wytną, choć za cytaty z komandoska na fofie mnie nie
                wycięli :(

Nawet mnie nie wycinają :(((

:)))))))))))
                • Gość: girlfriend Siostro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 11:30
                  Ja też sie omal nie zabiłam na schodach! tyle, że wczoraj i w centrum
                  handlowym :) śliskie, szklane, strome, w sam raz na co najmniej utratę zębów...

cóż za paralelnośc losów! hihi;)))
                  • alfika Re: Siostro! Haha :)))))))) 06.10.03, 11:34
                    A na dodatek jak Tobie się trafiły śliskie - bo u mnie to raczej niemożność
                    podniesienia nogi na rozsądną wysokość schodka - to ja dziś plombę
                    straciłam :)))))))))))))))

Już wiem dlaczego - bo w centrum u Ciebie schody śliskie :))))

Lubię konkretne wyjaśnienia, które do mnie przemawiają, życie ładu nabiera :)

Tylko dziś nie szwendaj się po tych schodach, bo ja dentystów może i lubię, ale
                    niekoniecznie z pozycji ich fotela :)))
                • m.malone Re: nie rób tak! 06.10.03, 12:19
                  No, dobra powiem: za mój wkład w rozwój Seksuologii Polskiej (że niby
                  redagowałem i coś tam przepychałem:DD). Z drugiej strony może to lepiej, że nie
                  zrobił tego: Gdyby np. na tym sdwoim ćwierćhektarze porośniętym tylko trawą
                  postawił jakis spory symbol phalliczny i byłaby tam tabliczka z moim
                  nazwiskiem, wyobrażacie sobie komentarze przechodzących ulicą Panny Wodnej w
                  Aninie (np. "ale z tego...[tu moje imie i nazwisko] wielki ch..."). Byłoby
                  głupio troche. Jak z jedną panią doc., której na masce jej BMW Prinza ktos
                  wydrapał gwoździem : "Tu jeździ stara q...". Ona przychodzi do nas i
                  powiada: "No, q..., no dobrze, ale czy ja aż taka stara jestem". (Ja tego nie
                  wymyśliłem zdarzenie autentyczne, niemal prawdziwe)

Dziewczyny uważajcie na swoje uzębionka!!A to i śmiać sie trudno i z
                  jedzeniem...Alfika, nawet i ciastka i inne łakocie trudniej przyswoić:)))
                  MM
          • r.richelieu Re: nie rób tak! 05.10.03, 23:33
            m.malone napisał:

> Gość portalu: girlfriend napisał(a):
            >
            > > jak bedziesz spał w rękawiczkach, to będziesz miał bardzo delikatne dłonie
            > ...
            > > no nie wiem, hihi ;))))
            >
            > Byle nie w białych. K.Imieliński (seksuolog, obiecał, że mi postawi pomnik w
            > swoim ogródku, ale nie postawił- świnia. Mniejsza o to) pisał, że białe
            > rekawiczki to częsty fetysz
            > Pozdrowienia fetyszystowskie
            > MM
            >
            >

a co z Zosią Loren w Wczoraj, dziś, jutro i jej rękawiczką?
            • m.malone Re: nie rób tak! 06.10.03, 12:28
              r.richelieu, witam kardynale:)))
              a co z tym:

>a co z Zosią Loren w Wczoraj, dziś, jutro i jej rękawiczką?

bo ja śledziłem, ale widać nie dośledziłem??
              MM
    • pastwa_2003 Re: cała prawda o FPsy :-) 05.10.03, 22:43
      Niech Ci szyszki beda wdzieczne cos chciala zec w tym pedzie,on jest totalnie
      bezsensowny i malo intelektualny,ja nie narzekam, jeno szczekam przymilnie.
      Ale generalnie pieprzysz glupoty, latwo obalalne.

Pozdrawiam z kilometra
    • kvinna Girlf! 06.10.03, 10:36
      ja też lubię ten wierszyk..
      i..szkoda, że ta Pani nie żyje

:(
      • procesor Re: Girlf! 06.10.03, 10:42
        kvinna napisała:
        > ja też lubię ten wierszyk..
        > i..szkoda, że ta Pani nie żyje
        > :(

Ja lubie równiez wierszyki córki tej Pani. I moje dziecię również.

Pamietam obie z czasów Filipinkowych. Teraz juz F. nie kupuje - jak zrobiła sie
        błyszcząca - to tresci jakby ubyło.. :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka