Dodaj do ulubionych

APEL o pomoc!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:05
Apeluje do Was dobrzy ludzie o pomoc dla ...naszego "rodzynka" maratonczyka -
desperacko potrzebny mu jest przeszczep szarych komorek, a najlepiej calej
glowy! Badzcie chojni - chodzi przeciez o to zebysmy sie go przed gorylami
wstydzic nie musieli.
Odpalam pierwsza 1PLN do swinki!
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: APEL o pomoc! 09.10.03, 21:07
      a ja wrzuce 2 zlote. zlotuwa dla ciebie i zlotowa dla tego pojeba.
      • Gość: liryk Re: APEL o pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:18
        dzieks kommandos ;) te druga twoja zlotowe dorzucam do setki EUR girlfriend -
        niech i ja raz w zyciu cos dobrego zrobie dla blizniego :)
        ps. i naturalnie pomodle sie dzis w jego intencji ze zdowjona sila :)
    • kwieto Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich(N/T) 09.10.03, 21:11
      • komandos57 Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 09.10.03, 21:14
        jestes nadzwyczajnym.nadzwyczajnym pojebem.kopniety durniu.
      • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:35
        kwieto - czy Ty moze jestes jednym z tych nawiedzonych oszolomow z pod znaku
        krzyza co to drugi policzek nadstawiaja? jeslio tak to zabieraj te swoja
        empatie i tego dziwnego blizniego i idzcie na forum radia maryja do ojca
        pierdzionka czy jak mu tam. Gruss Gott!
        • komandos57 liryczna.. 09.10.03, 21:39
          Gość portalu: liryk napisał(a):
          a ty liryczna jestes nadzwyczaj jebnieta.z cala odpowierzialnoscia mowie -CHUJ
          CI W PYSZCZYCHO

> kwieto w zespermowanych slipkach spi spokojnie""""
          • Gość: liryk Re: liryczna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:48
            "a ty liryczna jestes nadzwyczaj jebnieta.z cala odpowierzialnoscia mowie -CHUJ
            CI W PYSZCZYCHO"
            hmm mam wrazenie ze to do mnie :) czyzby nastepny popierdolony nastolatek? idz
            juz spac dziecino albo pobaw sie zlonierzykami buraczku cukrowy-traz rozumiem
            teksty pod twoim adresem ty brakujace ogniwo w teorii darwina :)
            ps. te 2 zlotowy dorzuc sobie na lepszego lakarza - udanej terapii :)
            • komandos57 Re: liryczna.. 09.10.03, 21:55

> "a ty liryczna jestes nadzwyczaj jebnieta.z cala odpowierzialnoscia mowie -
              CHUJ
              > CI W PYSZCZYCHO"
              vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
              zaraz lece do doktora pojebko.pomysl jednak o sobie.kobylo z kozia dupa.
        • kwieto Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 09.10.03, 21:40
          Wiesz, moge sie nie zgadzac z czyimis pogladami, ale to nie powod
          by tego kogos czynic obiektem niewybrednych "dowcipow".
          Lapiesz?

Dalszej dyskusji nie bedzie, nie musisz odpowiadac.
          • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:44
            kwieto/ hmm poczytaj inne watki i zobacz jak ten kolega sie zachowuje - moze
            wtedy zrozumiesz ...chcociaz nie, nie zrozumesz raczej. dobrej nocy
            • kwieto Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 09.10.03, 21:47
              Czy jego brak klasy usprawiedliwia Twoj brak klasy?
              • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:52
                ho ho ho :) nie wyciagaj zbyt daleko idacych wnioskow ... ciekaw jestem co sie
                dzieje z twoja klasa w pewnych sytuacjach.
                • komandos57 Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 09.10.03, 21:58

> ho ho ho :)
                  vvvvvvvvvvvvvvvvvvv
                  jestes mikolajem idiotko?
                  • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 22:18
                    Widac gdzies zostawiles mozdzek w depozycie malolacie :) zabawny debilek z
                    Ciebie :)
                    • komandos57 Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 09.10.03, 22:21

> Widac gdzies zostawiles mozdzek w depozycie malolacie :) zabawny debilek z
                      > Ciebie :)
                      vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
                      milo mi kurwiszonie jebniety.a mozgu to nie posiadam.kobylo biegnaca przez pole
                      z orczykiem w odbycie.
                      • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 22:34
                        :) ha ha ha tak tak to pewne ... parowko wiezienna :)
                        • komandos57 Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 09.10.03, 22:39

> :) ha ha ha tak tak to pewne ... parowko wiezienna :)
                          nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                          no i co w tym zlego.lubie byc parowka wiezienna.masz doswiadczenia?jebnieta
                          sobako!
                • Gość: girlfriend Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:00
                  kwieto to poniekąd maratończyk, tylko bardziej w białych rękawiczkach.
                  pozdrawiam :)
                  • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:05
                    cenie Twoje zdrowe podejscie girfriend a i poczucie humoru masz przednie :)
                    • Gość: girlfriend Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:41
                      mersiboku :)
                      dobrze, że się pojawiłeś, bo naprawiasz zaburzone proporcje :)
                      • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:47
                        :) aber bitte meine Liebe
                        no trzeba trzeba ten element nie nadajacy sie do wspolegzystencji w
                        spoleczenstwie wyprowadzac z bledow i zwalczac w najgorszym razie ;)
                        • Gość: girlfriend Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:04
                          przed Tobą ciężki bój, bo się zaraz sporo obrońców cudzej moralności i innych
                          policjantów na Ciebie rzuci ;)
                          to raczej nieuniknione, ale smutno nie będzie :)))
                          • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:10
                            Dla tej idei jestem gotów polec ... skrecajac sie ze smiechu z pseudomoralistów
                            i rycerzy krzyzowych ;)
                            • Gość: girlfriend Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:15
                              O! fajnie, bo Ci fajni na tym forum, najczęściej dają osiołkom miłosiernie
                              spokój - ja też chcę polec z Tobą, haha ;)))))
                              • Gość: liryk Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:19
                                :) emmmm hmmm no no
                              • m.malone Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 11.10.03, 22:53
                                Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> ja też chcę polec z Tobą, haha ;)))))

Girl:)
                                A co by było gdybym to powtórzył Twojemu oocohanemu,a?
                                MM
                                • Gość: girlfriend Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 23:26
                                  > A co by było gdybym to powtórzył Twojemu oocohanemu,a?

a znasz go? a? ;)
                                  • m.malone Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich 12.10.03, 14:42
                                    Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> > A co by było gdybym to powtórzył Twojemu oocohanemu,a?
                                    >
                                    > a znasz go? a? ;)

Może tak, może nie...Aaaaa:))))))))
                                    • Gość: girlfriend Re: Nie ma to jak empatia i szacunek dla bliznich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 14:49
                                      Fakt, tylko sześć stopni oddalenia do każdego jednego :)

Nie mów ;)
              • Gość: maratończyk Pomóż mi Kwieto IP: *.future-net.pl 12.10.03, 16:07
                zidentyfikować obszary, w których wykazałem się brakiem klasy i której...z
                góry żałuję,że nie mogę się zrewanżować tym samym z uwagi na deficyt klas
          • komandos57 Re: Nie ma to jak kwieto 09.10.03, 21:47
            kwieto napisał:

> Wiesz, moge sie nie zgadzac z czyimis pogladami, ale to nie powod
            > by tego kogos czynic obiektem niewybrednych "dowcipow".
            > Lapiesz?
            > Dalszej dyskusji nie bedzie, nie musisz odpowiadac.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
            ty tragiczny durniu forsujacy swoje idiotyzmy.pizde masz na mozgu.pusty trutniu
            forumowy.rozumiesz?
            opracowano na podstawie tworczosci fenola
            """wszystkie konie w zespermowanych slipkach spia spokojnie""""
    • Gość: girlfriend Re: APEL o pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:12
      może by na razie jego głowę zastąpić jakąś protezą? może jakaś "zdziwiona" lala
      by się zlitowała i zamieniła? hmmm...

ja odpalam stówę (i to euros) bo lubie wydawać na mężczyzn (co prawda to
      dopiero facet in spe, ale niech) hihi ;)
      • Gość: jar Re: APEL o pomoc! IP: 195.136.33.* 10.10.03, 08:40
        > może jakaś "zdziwiona" lala by się zlitowała i zamieniła? hmmm...

koniecznie musi byc dziewica..nie zapominaj..inaczej do grzechu nastolatka
        namowisz:)..aa.. i niech ma zaswiadczenia lekarskie..i gwarancje od
        wulkanizatora, coby mu dziewcze sliczne i namietne nie odlecialo spod tylka:
        ((...
    • komandos57 Re: APEL o pomoc! 11.10.03, 21:59
      widze ze jabnieci pojebi lgna do siebie. kwietek,maratonczyk i ty jebniety liryczny pojebie. Tworki,dwa miesiace.
      • Gość: liryk Re: APEL o pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:02
        liczymy na Twoje doswiadczenia-wprowadz nas wte tryby machiny aspolecznego
        niedostosowania :) gruss
        • komandos57 Re: APEL o pomoc! 11.10.03, 22:05

> liczymy na Twoje doswiadczenia-wprowadz nas wte tryby machiny aspolecznego
          > niedostosowania :) gruss
          vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
          ty pojebie, staly bywalcu Tworek.jestes jebniety. masz trzy jadra.dwa trzymasz w szufladzie a jedno wisi na drucie u twojego kutasa.tragiczny pojebie.
      • Gość: girlfriend Dobry wieczór Komandos :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:08
        Liryk to co innego moim zdaniem.
        Nie ten sam gatunek co tamci dwaj.
        • Gość: liryk Re: Dobry wieczór Komandos :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:12
          girlfriend-czy te czubki kiedys sypaja? :)) witam!
          • Gość: girlfriend cześć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:16
            Nie sądź Komandosa pochopnie, jeszcze się zdziwisz :)
            o stan umysłu maratończyka się natomiast szczerze martwię... ;)
            • Gość: liryk-lekarz Re: cześć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:18
              :) jestem zdumiony troska o maratonczyka - aczkoleirk czytajac
              komandoa...rozumiem :)
    • komandos57 Re: APEL o pomoc! 11.10.03, 22:15
      wszyscy zesta czuby.ty girl zaloz walonki na swoje racice i zorgazmuj sie.ten pierdolec ci przejdzie.przy wiekszych komplikacjach udaj sie do Tworek. mow zes
      forumowa.z przyjeciem nie bedziesz miala problema.
      • Gość: girlfriend Re: APEL o pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:17
        przecież mówiłeś 2 dni temu, że mi Tworki nie pomogą? polepszyło mi się czyżby?
        • Gość: liryk-lekarz Re: APEL o pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:21
          rezygunje :) nie lecze - nie mam sily do tegp pscjenta :)
          • komandos57 Re: APEL o pomoc! 11.10.03, 22:31
            hihihihihoihbihihi,,,czubie jebniety,hihihihihihi wkrec sobie jadra w imadlo. srodusiu od kapusty.
            • Gość: lireyk Re: APEL o pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:52
              przechodzis moje najsmielse oczekiwania pedale-zlonierzyku :)
    • Gość: maratończyk nakopał bym Wam do dupy IP: *.future-net.pl 11.10.03, 23:24
      ale w wypadku straciłem władzę w nogach
      • Gość: girlfriend Re: nakopał bym Wam do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 23:32
        > ale w wypadku straciłem władzę w nogach

i za to nie lubisz kobiet?
        • Gość: maratończyk na tyle Cię stać Girlfriend? IP: *.future-net.pl 12.10.03, 00:14
          • Gość: girlfriend a Ciebie na ile stać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 14:40
            na razie pokazałeś, że na niewiele.
            na co liczysz?

Podejmij wyzwanie, ktore rzucił Ci liryk, zamiast nas nieustanie strofować, bo
            nie jestesmy kretynami.
            • Gość: maratończyk stać mnie na tyle by to olać n/t IP: *.future-net.pl 12.10.03, 15:37
              • Gość: girlfriend jestes tchórzem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:38
                nie oczekuj od nas współczucia.
                • Gość: maratończyk nie oczekuję od ciebie niczego Girlfriend IP: *.future-net.pl 12.10.03, 15:51
                  zastanawiam się tylko jak głęboko możesz się jeszcze posunąć z nimi?
                  • Gość: girlfriend Re: nie oczekuję od ciebie niczego Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 16:05
                    czujesz sie przez nas skrzywdzony? hmm...
                    ciekawe.
                    • Gość: maratończyk wszystko się musi kręci wokół g. IP: *.future-net.pl 13.10.03, 11:40
                      nie potrafisz mówić w swoim imieniu girlfriend, czy twoje zdanie jest
                      wyrocznią dla nich
                      • Gość: girlfriend Re: wszystko się musi kręci wokół g. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 15:38
                        a Ty masz jakiś problem z tym, że niektorzy podzielają moje zdanie a Twojego
                        nie?
      • Gość: liryk Re: nakopał bym Wam do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 23:33
        wobec tego rzucam rekawice :) nakop mi do dupy :) w okoncu spotkanie w 4
        oczty :) - jesten z warszawy - mozemy sie ustawic gdzie chcesz - czekam
        niecierpliwe :)
        • m.malone Re: nakopał bym Wam do dupy 12.10.03, 14:59

> wobec tego rzucam rekawice :) nakop mi do dupy :) w okoncu spotkanie w 4
          > oczty :) - jesten z warszawy - mozemy sie ustawic gdzie chcesz - czekam
          > niecierpliwe :)

Oj chciałbym to widzieć - Girl, a Ty nie?
          MM
          • Gość: girlfriend Re: nakopał bym Wam do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:10
            ale nie będzie czego oglądać moim zdaniem, bo maratończyk nie podejmie
            wyzwania :(
      • m.malone Re: nakopał bym Wam do dupy 12.10.03, 14:55
        Gość portalu: maratończyk napisał(a):

> ale w wypadku straciłem władzę w nogach

A eto wrodie - nerwiszki puskajut, ili kak?
        Ech maratonszczyk, maratonszczyk...
        MM
        • Gość: maratończyk Re: nakopał bym Wam do dupy IP: *.future-net.pl 12.10.03, 15:43
          w dzisiejszych czasach koleś ten język sam już nie otwiera salonów bram,ale
          rozumiem nostalgię
          • m.malone Koleś twój nie jestem O& O 12.10.03, 16:17

• Gość: liryk Znudzilo mi sie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:08
            ...tracenie czasu na wymiane uprzejmosci z jakims starym zboczonym bykiem co
            szuka dziewic ktory do tego jest nudny i kopie tylki wszystkim w internecie a
            w realu z domu pewnie nie wychodzi ze strachu. No nic do nie widzenia :)
            ps. nie bede sie juz modilil za kolege bo to nie przynosi zadnych efektow. bye
    • kardiolog Re: APEL o pomoc! 13.10.03, 14:59
      Moze zwrocic sie do Kliniki, ktora specjalizuje sie w transplantacji? ;)
      Nauka potrzebuje odwaznych :))

k.
      • Gość: maratończyk serce kardiologa IP: *.future-net.pl 13.10.03, 18:22
        jako szczególnie wrażliwe byłoby najlepszym okazem a jego właściciel probantem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka