ta 05.11.03, 19:32 Obserwacje z życia wzięte. Plucie i lanie (gdzie popadnie) samców naszego gatunku. Atawistyczne ciągoty do oznaczania terenu? Ta_ -- Poważnie? Żartujesz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Plucie i lanie 05.11.03, 19:38 ta napisała: > Obserwacje z życia wzięte. > > Plucie i lanie (gdzie popadnie) samców naszego gatunku. > > Atawistyczne ciągoty do oznaczania terenu? > > Ta_ > -- > Poważnie? Żartujesz! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Zem samiec.Ale nie podlewam swojego terenu.Nie znakuje go.I mam pytanie do Ciebie.Czy moge zapozyczyc Twoich slow do oznaczenia moich wypowiedzi?Bo to jest swietne"A zaba pani boi?"Pozdrawiam.Mysle ze NIE lubisz mnie az tak bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 19:43 Witaj Komandos Zdanie fajne i śmiszne, ale nie moje :( Były kierowane do mnie, hihihi, słusznie zresztą :)) Zwróć się do ich właściciela. Sto papatek Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Plucie i lanie IP: *.adsl.navix.net 05.11.03, 19:42 nie. brak kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 19:48 Gość portalu: Imagine napisał(a): > nie. brak kultury osobistej. To dlaczego tak powszechne?? We Francji ( Francja - łech, łech - elegancja ) jeszcze powszechniejsze, niż u nas ( lanie 2 m od towarzystwa na ogrodowym party gdzie bawiło wysoko kształcone i utytułowane towarzystwo z instytucji pokrewnej polskiemu PAN-owi ) Malvina? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie 05.11.03, 19:50 We Francji ( Francja - łech, łech - elegancja ) > jeszcze powszechniejsze, niż u nas ( lanie 2 m od towarzystwa na ogrodowym > party gdzie bawiło wysoko kształcone i utytułowane towarzystwo z instytucji > pokrewnej polskiemu PAN-owi ) > Malvina? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX juz sobie wyobrazam Malvvine lejaca pod plotem instytutu w Paryzu!!!! Moze jeszcze na stojaco????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Plucie i lanie IP: *.adsl.navix.net 05.11.03, 19:57 nie mow nigdy w moim towarzystwie o wysoko urodzonych, wysoko wyksztalconych, utytulowanych czy zamoznych w kontekscie: ze jak to mozliwe, ze tacy ludzie ... tryzmaj conajmniej dystans 2m ode mnie. Robespierre. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 20:04 Gość portalu: Imagine napisał(a): > nie mow nigdy w moim towarzystwie o wysoko urodzonych, wysoko wyksztalconych, > utytulowanych czy zamoznych w kontekscie: ze jak to mozliwe, ze tacy ludzie ... > tryzmaj conajmniej dystans 2m ode mnie. > Robespierre. Podzielam. Nie czułeś ironii ? Qurcze, trzeba na to jakiś emotikon wymyślić. W życiu nie zdziwię się "jak to możliwe" :))), bo ja WIEM doskonale, bardzo doskonale i bardzo osobiście, że możliwe!!! Wykształcenie, a kultura - uzgadnialiśmy już tutaj stanowiska i powszechnie wiadomo, że pierwsze nie implikuje drugiego. Chybnął się twój zmysł tekstu (mojego) Pozdrawiam Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie 05.11.03, 20:07 Gość portalu: Imagine napisał(a): > nie mow nigdy w moim towarzystwie o wysoko urodzonych, wysoko wyksztalconych, > utytulowanych czy zamoznych w kontekscie: ze jak to mozliwe, ze tacy ludzie ... > tryzmaj conajmniej dystans 2m ode mnie. > Robespierre. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX uj Imaginie,to z wczesniejszych wcielen nawet Robespiera pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie KWIETO 05.11.03, 20:26 Widzisz brach,jak zes wylazl z tych zarosli miedzy Bugiem a Narwia,spostrzegles ze nie masz siusiaka.We wspolczesnej medycynie to nie problem.Utworza ci.Nawet z plastaliny.I jeszcze jedno.Nie spieprzaj.Powaznie mowie. I tu nie obrazaj sie na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Plucie i lanie 06.11.03, 00:06 ta napisała: > > We Francji ( Francja - łech, łech - elegancja ) > jeszcze powszechniejsze, niż u nas ( > Z przykrością potwierdzam. W POlsce sikają w bramach menele (ew. towarzystwo wracające nad ranem po imprezce), we Francji nie tylko:-( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re:Ta_ 05.11.03, 19:48 Tylko mi nie powiedz ze to kolezanka dziewczynka to napisala.No mozliwe w przeblyskach swiadomoscia! To juz nie biore tych slow!Tez witam.Lubisz mnie troche?Ja ciebie lubie.Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re:Ta_ 05.11.03, 19:51 komandos57 napisał: > Tylko mi nie powiedz ze to kolezanka dziewczynka to napisala. Dziewczynka by na to nie wpadła :D. Spoko i loozic. Światełko zaświeciłam. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 20:09 Wrócę do tematu wątku. Dlaczego mężczyźni, zwłaszcza w sytuacjach, gdy są w swoim towarzystwie i prowadzą swoje "męskie" rozmowy strzykają plwocinami wokół siebie ? Wielokrotnie obserwowałam takie zachowania u młodych mężczyzn. Robią to jakby bezwiednie, ale jest w tym teatr, jakby zachowania rytualne. Widział kto w ten sposób popluwające dziewczęta? A? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto To ja dorzuce: 05.11.03, 20:17 dlaczego mowia "kurwa" najrzadziej co piate slowo? Na twoje pytanie odpowiedzi tez nie znam (znowu mi wyszlo ze nie jestem mezczyzna :(( ) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie 05.11.03, 20:20 ta napisała: > Widział kto w ten sposób popluwające dziewczęta? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX W naszej wsi nie ma takich rzeczy.Dziewczyny sa dobrze wychowane,kulturalne,inteligentne,wyksztalcone.I nawet nigdy do glowy mi nie przyszlo ze one moga kiedykolwiek zalatwiac swoje potrzeby fizjologiczne.To do nich nie przystoi.I nie zalatwiaja sie w obawie przed utrata "twarzy".O siusianu nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Plucie i lanie IP: *.magtel.net.pl 05.11.03, 20:39 Bo lubią. Miejsca jest dosyć i na to. Można nie patrzyć i omijać. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 23:18 Gość portalu: az napisał(a): > Bo lubią. > Miejsca jest dosyć i na to. > Można nie patrzyć i omijać. Chłopie ( kobito?), ja się pytam dlaczego to robią i chcę zrozumieć, a ty na to mi radzisz nie patrzeć i omijać. W ten sposób nie wyjaśniłeś niczego. Powiedz mi co jest do lubienia w pluciu, to już będziesz pomocny. Dlaczego kobiety nie plują i nie leją gdzie popadnie? Wszak ziemia dla wszystkich i miejsca dosyć i na to ? Zwróciłeś (aś?) uwagę na rytuał plucia? To zbieranie, międlenie , układanie ust, ten nonszalancki "wypluj", to klaśnięcie, ten zaciąg międzyzębny ;) Wszystko to ze śmiertelną powagą, niby nic, niby nikt nie patrzy, nie mierzy, nie porównuje, ale uważnie celowane, by dalej strzelić niż kolega...lub więcej... Obrzydlistwo, jednak powszechne. Do Kwieta :) : plują także ci, którzy "k" trzymają na wodzy. Powtórnie pytam: dlaczego plują wyłącznie meżczyźni, lub/i dlaczego kobiety nie plują ? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Plucie i lanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:21 Czyżby wszyscy? A niektóre baby pudrują nos publicznie. Fuj. I co? Taki sam rytuał, nie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 23:30 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Czyżby wszyscy? A niektóre baby pudrują nos publicznie. Fuj. I co? Taki sam > rytuał, nie inny. Gdzie napisałam, że wszyscy? Szczęśliwie nie wszyscy. Napisałam, że powszechne zjawisko, bo powszechne. Powszechne nie znaczy , że wszyscy :)) uffff Napisałam: ziemia dla wszystkich. Dla mnie i dla ciebie też ofc... :)), ja nie pluję jednakowoż, ty chyba ;)też nie. Estetyka plucia i lania, a pudrowania noska różne są, na szczęście. Pozdr Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Plucie i lanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:37 powszechcne, znaczy dużo, większość dla mnie to jednak mocno marginalne zachowanie - moi znajomi nie plują, hihi ;) nie, dla mnie publiczna toaleta jest mocno "bleee!" ja bardzo dobrze pluję pestkami z wiśni na odległość. i nie zaprzestanę ! będę miał 80 lat i będę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Plucie i lanie IP: *.magtel.net.pl 05.11.03, 23:30 Pytałaś - podałem odpowiedź. Lubią to. Dlaczego nie kobiety? Taka moda, albo może obecny wymóg (zakaz) kulturowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 23:36 Gość portalu: az napisał(a): > Pytałaś - podałem odpowiedź. Lubią to. Proszę powiedz, co jest do lubienia w pluciu? Jeśli sam czerpiesz z tego frajdę opowiedz, jeśli koledzy lubią spytaj ich i napisz. Mnie to naprawdę interesuje. Ta_ > Dlaczego nie kobiety? Taka moda, albo może obecny wymóg (zakaz) kulturowy. Wymóg kulturowy nieplucia skierowany wyłącznie do jednej płci żeńskiej? Widziałeś, by tak karnie przestrzegano wymogów kulturowych, jak w tym wypadku czynią to kobiety? eeeetam Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Plucie i lanie IP: *.magtel.net.pl 05.11.03, 23:55 No dobrze. Nie o lubienie tutaj przede wszystkim chodzi. To zwyczaj, rytuał oznaczający przynależność do grupy. Wchodzi w nawyk, i można już pluć zawsze i wszędzie, nawet samotnie. Kobiety zazwyczaj nie robią jeszcze kilku rzeczy, które robią mężczyźni. I nikt z tego powodu nie pisze referatów. Ale wszystko jest na dobrej(?) drodze. Już niedługo kobiety od mężczyzn odróżniać będzie jedynie biologiczna funkcja rodzicielska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Plucie i lanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 00:03 > Już niedługo kobiety od mężczyzn > odróżniać będzie jedynie biologiczna funkcja rodzicielska. :)))) a skąd! niedługo będzie sztuczna macica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Plucie i lanie IP: *.magtel.net.pl 06.11.03, 00:05 No to jeszcze lepiej! :( Bo panie z siusiakami to już widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Plucie i lanie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.11.03, 23:33 Mezczyzni pluja a kobiety polykaja. Dlaczego polykaja? Bo tak wypada? Odpowiesz mi na to? Faceci pluja, bo to zazwyczaj zwiazane jest z ich zawodem, potem to juz tylko przyzwyczajenie. Leja wszedzie, bo to zazwyczaj zwiazane jest z piwem ktore wypijaja po ciezkiej pracy... ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend dobry wieczór :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:40 czy chcesz (sorry ta - śmiecę, ale nie pluję!) dostać portret poczwórny - Kardynałowa, Malvinka, Alfa and me? hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: dobry wieczór :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.11.03, 23:47 Witaj :) A ile to MegaB...ow? Hihihi :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend no wiesz Ty co? ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:51 my jesteśmy letkie - ze 30kB :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: no wiesz Ty co? ;))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.11.03, 23:56 :))) Nie wage mialem na mysli. No, ale jak 30 kB to niech bedzie :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend :-DDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:59 ja o tej porze słabo czaję, haha :)))) nie vagę...znievagę! :DDDDDD poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-DDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.11.03, 00:04 :)))) Sliczne jestescie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-DDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 00:06 Ty też będziesz, jak się naumiem chłopców rysować, hihi ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 ta_ 05.11.03, 23:32 Teraz powaznie powiem Cie z brzydze sie tym,kiedy ktos pluje gdzie popadnie.Jeszcze gorzej wyglada jak ktos czysci nos.Kiedy mialem kilka lat i bylem na grzybach z tata gdzies w Polsce,z siusianiem tata musial wiezc mnie do ..ubikacji.Teraz juz zem oswiecony.W lesie moge to zrobic.Publicznie....chyba ze sytuacja jest podbramkowa. Dlaczego to robia?Trudno mi odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie Ryba 05.11.03, 23:38 Nie wciskaj mi ze ciezko pracujesz.A piwo rzeczywiscie jest moczopedne.Dlatego w Ladynie tak cuchnie!!!!Wszyscy siusiaja za "weglem" Plyte kupilem.Juz ja mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Plucie i lanie Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.11.03, 23:44 ja nie pracuje, ja tyram :) Od tego tyrania to mnie sie nawet pluc nie chce...no ale na robote to sie chetnie wysikam. Moze dlatego tak w Londynie cuchnie, bo wszyscy olewaja robote...o, to moja odpowiedz. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie Ryba 05.11.03, 23:48 Przesadzasz!Azbesty nie sa ciezkie dla mnie w Kanadzie.A do pracy zamierzam ruszyc za 4 lata.Te kursa azbestowe tak dlugo trwaja. Kiedys wracalismy noca z kumplem z klubu.Nie bylo wyjscia...Wiec bylo siusianie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 23:45 Bezwstyd publicznego obnażania fallusa ma dla mnie znamiona atawistycznego obwieszczania światu : oto jestem samiec, uważajcie sobie... Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Plucie i lanie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.11.03, 23:50 Eeetam, gdybys miala siusiaka to tez bys sie nim chwalila, albo porownywala z jakims tam drzewem. :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 05.11.03, 23:54 Gość portalu: ryb napisał(a): > Eeetam, gdybys miala siusiaka to tez bys sie nim chwalila, albo porownywala z > jakims tam drzewem. :) Oj chyba niechcący przyznałeś mi rację ;) Chwalenie sie fallusem i porównywanie, więc rywalizacja, więc atawistyczne zachowania samców. Stąd może niezrozumiały dla mnie brak solidnych przepierzeń pomiędzy pisuarami w męskich toaletach. Chyłkiem porównujecie sobie siusiaki? :D Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie 05.11.03, 23:58 ta napisała: > jakims dla mnie brak solidnych przepierzeń pomiędzy pisuarami > w męskich toaletach. Chyłkiem porównujecie sobie siusiaki? :D XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX siusiasz do pisuarow meskich? Ja sie zabije.Myslalem zes kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 06.11.03, 00:02 komandos57 napisał: > siusiasz do pisuarow meskich? Ja sie zabije.Myslalem zes kobieta. Dobrześ myślał, kobita ze mnie. Jak urządzone są męskie toalety widziałam na filmach ;) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie 06.11.03, 00:06 ta napisała: > komandos57 napisał: > > > siusiasz do pisuarow meskich? Ja sie zabije.Myslalem zes kobieta. > > Dobrześ myślał, kobita ze mnie. > Jak urządzone są męskie toalety widziałam na filmach ;) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Juz lzej.Powiem Ci ze na tych kursach azbestowych siusianie do pisuarow nie jest bezpieczne.Czesto sie trafia ze ktos podglada.Smutne to.Ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Plucie i lanie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.11.03, 00:00 :))) Zartowalem tylko...ale mysle ze to ma duzo wspolnego z wielkoscia pecherza. Nie wiem tak do konca, ale mysle tez, ze kobiety sa bardziej wstydliwe :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Plucie i lanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 00:01 > Chyłkiem porównujecie sobie siusiaki? :D a coś Ty taka ciekava? :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 06.11.03, 00:06 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > Chyłkiem porównujecie sobie siusiaki? :D > > a coś Ty taka ciekava? :DDDDDDD No bo sama powiedz girl, dlaczego te pisuary jeden obok drugiego bez ścian i panowie siusiają właściwie publicznie nawet w toaletach? Gdyby nie mieli potrzeby siusiania publicznego, lub wręcz krępację odczuwali, to ścianki pojawiłyby się natychmiast. Całkiem nic nie rozumiem, idę spać :) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Tylko lanie 08.11.03, 16:58 No dobra:) zagadka dla dziewczyn: Którą ręką prawdziwy mężczyzna trzyma tego swojego "siusiaka"? (nagród nie ma. Solo satysfakcja) MM Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Plucie i lanie 06.11.03, 22:27 ta napisała: > Gość portalu: ryb napisał(a): > >Stąd może niezrozumiały dla mnie brak solidnych przepierzeń > w męskich toaletach. > > Ta_ > Nie mówi sie przepierzeń Mówi się: PRZEPIEPRZEŃ MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Plucie i lanie IP: *.magtel.net.pl 06.11.03, 22:47 Treść jest, ale gdzie tu sens? Nie powiem, że napisałeś głupotę. Powiem, że pieprznąłeś bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie 05.11.03, 23:51 ta napisała: > Bezwstyd publicznego obnażania fallusa > ma dla mnie znamiona atawistycznego obwieszczania światu : oto jestem samiec, > uważajcie sobie... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX zdecydowanie nie.To zem samiec to nie musze udowadniac siusiajac gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Nie wierze.... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.11.03, 00:07 Tak popatrzylem sie na nicki szanownych autorow postow tego watku i jakby ktos mi powiedzial 2 tygodnie temu ze wspolnie zmieszcza sie na jednym watku to...przegralbym duza kase. To tez jest odpowiedz do Alfiki na co trwonie majatek...na brak wyczucia.:))) hihihi ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Nie wierze....Ryba IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.11.03, 00:12 Milo popatrzec ze ludzie jednak potrafia ze soba rozmawiac.:) I nie mam na mysli tylko Ciebie. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Nie wierze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 00:11 Nieee... to Twoja obecność wpływa pozytywnie na to foro :) Chciałabym Cię nominować niniejszym na kandydata na "admina społecznego", haha :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Nie wierze.... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.11.03, 00:16 :))) Chyba za duzo dzisiaj powiedzialem. :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend A żesz skąd! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 00:19 Ty zawsze mówisz nie dość :) mam piękną mgłę za oknem :))) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: A żesz skąd! ;) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.11.03, 00:27 Hmm, za malo mowie powiadasz, pomysle o tym. Dobranoc:))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
ta Rybie miły, wierz w człowieka ! 06.11.03, 00:12 Dobranoc, gwarzcie dalej, poczytam jutro :) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Rybie miły, wierz w człowieka ! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.11.03, 00:14 Wierze i to bardzo :))) Dobranoc :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Rybku!!! 06.11.03, 10:13 ...ale za to jaki sens roztrwaniać majątek na takie pomyłki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Plucie i lanie IP: *.localdomain / 213.77.25.* 06.11.03, 00:37 ależ oczywiście, że to zachowania leżące u podłoża zachowania gatunku. Człowieczy samiec pożywiając się w samotności pożera kawałki jak mu tam wygodnie, używając widelca, noża i chusteczki do ust obcierania. Ten sam samiec w grupie innych samców z tej samej grupy wiekowej stada zachowuje się zgoła inaczej. Plucie, obcikiwanie, jazgot, jodłowanie, dzikie okrzyki mają na celu wyrobienie sobie poważania wśród grupy młodych samców. To nie oznaczanie terenu jako takie, bo człowieki to zwierzęta stadne, w oznaczanie bawią się z reguły samotnicy. To rodzaj tarmoszenia się za ogony i uszy aby pokazać kto w niedalekiej przyszłości może powalczyć o najbardziej płodną samicę w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Plucie i lanie 06.11.03, 00:45 u mnie proste : nie pluje bo nie potrafie ! sprobowalam i zaplulam sobie cala brode beznadzieja nie wiem jak wy to robicie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll wygoda 06.11.03, 17:50 gdyby nie pewne niebezpieczeństwa związane z zadzieraniem kiecki damy także by częściej olewały najbliższą rzeczywistość, bo tak jest wygodniej, po prostu niestety, damy są bardziej zastraszane w życiu, stąd ich mniejszy luz i pilnowanie co się na razy losu wystawia - bo jeśli już się co wystawia to w sposób kontrolowany, perfidny wręcz czasem każdy pociumany mężczyzna wie, iż gdy dojrzał fragment bielizny - nie jest to na ogół dziełem przypadku no, tyle, ide coś opluć, skoro ten temat już olałem pzdr fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 O rany,kogo moje piekne oczy widza!!! 06.11.03, 21:53 fnoll napisał: > gdyby nie pewne niebezpieczeństwa związane z zadzieraniem kiecki damy także by > częściej olewały najbliższą XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Fenolku,zes jest.A jak tam ten 9-ciolatek?Ciagle..... Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Plucie i lanie 06.11.03, 23:34 ??? fallus, atawizm, plucie, sikanie ??? co??? que? was? what? co?????? ą ę dupa przez rz Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re:sdfsfdsf 06.11.03, 23:46 mozesz mi napisac ile masz lat?nie zrobie z tego NIGDY czegokolwiek.I nie pisz mi,jak to kiedys Slawek.Napisal mi TY CWOKU> zdychalem ze smiechu przez kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Plucie i lanie 07.11.03, 23:47 sdfsfdsf napisał: > ??? fallus, atawizm, plucie, sikanie ??? co??? que? was? what? > co?????? ą ę dupa przez rz Ilekroć wyciągniesz swojego ę ą kuta_fona , by schowany za piorunochronem odlać się w miejscu publicznym, przypomnij sobie ten ę ą wąteczek. Ten tego ę ą szacuneczek przez "h" Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Plucie i lanie 07.11.03, 23:50 ta napisała: > Ilekroć wyciągniesz swojego ę ą kuta_fona , by schowany za piorunochronem odlać się w miejscu publicznym, przypomnij sobie ten ę ą wąteczek. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ciekawe czym on robi siusiu- Co? A pani zaba boi?? Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Plucie i lanie 08.11.03, 20:02 nie ta, ja po prostu zleje sie w gacie zeby zadowolic twoje poczucie estetyki zeby twoje ach i och czulo sie w porzadku zaplamie swoje spodnie a twoj wypacykowany mozdzek rozplynie sie w wielce kulturalnem zadowoleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Plucie i lanie IP: *.localdomain / 192.168.0.* 08.11.03, 20:04 sdfsfdsf napisał: > nie ta, ja po prostu zleje sie w gacie zeby zadowolic twoje poczucie estetyki > zeby twoje ach i och czulo sie w porzadku zaplamie swoje spodnie > a twoj wypacykowany mozdzek rozplynie sie w wielce kulturalnem zadowoleniu > ale esdeefie, pomyśl, że kobiety też mają pęcherze Odpowiedz Link Zgłoś