kwieto 17.11.03, 07:53 Bo ja dalej nie wiem, czy garbate krzyzuja sie lepiej :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfika Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 08:30 No ale co z tymi owcami pranymi co to ich nie pierzesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rehjfvfhjlgklf'nmh Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 10:56 Wieczorna prasa podała, iż rzeczone owce wyeksportowano do San Juan. Pranie i filcowanie pozostawiając w gestii tamtejszych sodomit_uff. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:01 Nie wiem, na razie zdobylem bardzo wazkie (albo motylkie) informacje, ze owce sie pierze ale nie wyzyma. Tylko nie wiem jak to sie ma do filcowania? Hej uowiecka na ielonej gorskiej hali! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Ach wlasnie! 17.11.03, 20:02 Bo mi jeszcze przyszlo - czy owca na zielonej Hali to sodomia czy nekrofilia? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Ach wlasnie! 18.11.03, 00:01 Hmmm, a to już zależy od punktu widzenie...hmmm...leżenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Ach wlasnie! 18.11.03, 07:32 Hala nie powinna leżeć w górach, na ziemi, w listopadzie! Powiedz jej, że nerki, jajnikiczy tam sie trafi - może ulec wilkowi, będzie bolało! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Ach wlasnie! 18.11.03, 22:39 Jaja nikiczy biegly na smyczy a krowa ryczy Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Ach wlasnie! 20.11.03, 00:49 jak jajniki czy inne stwory zmienia w potwory Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Jajniki w potwory??? 20.11.03, 09:45 tobie szkodzi wino, kobietom zimno takie życie, kwieciu Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Jajniki w potwory??? 20.11.03, 18:31 > takie życie, kwieciu Hej, od dzisiaj mow mi Mieciu :"))))) -- Pewien pan z Kutna co mine mial butna uderzyl sie mutra i bylo mu smutno __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Jestem wzruszony, i caly czerwony... 21.11.03, 09:04 ...zes tak sympatycznie, zdrobnila nick slicznie (co prawda zwykle zdrabniaja mnie "kwietuszku", i juz sie troche do tego przyzwyczailem, ale "kwieciu" tez jest bardzo fajne :")))))) ) W rewanzu chcialbym pozdrabniac rowniez Twojego nicka, ale przyznam, ze sie troche krepuje - a coz jesli sie okaze ze nie trafilem w Twoje gusta? No wiesz, ja zawsze sie bardzo przejmuje, czy przypadkiem Cie tym nie uraze? Moze nie lubisz zdrobnien? (Eeetam, na pewno sie myle, ale ta watpliwosc nie daje mi naprawde spokoju) Powiedz mi, jakie zdrobnienie byloby dla Ciebie najfajniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: trochę mogę :) 21.11.03, 09:20 wyenterowało mi się od niemożenia jak już się zdrabniamy Kwieciu Mieciu to ja sobie wybieram Kaziulka :)))))))))))))))))) alfika Kaziulka Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Wszystko Pani popsula... 21.11.03, 21:35 ...Pani Kazimiero :((( Powiem szczerze: imie to kojarzy mi sie tak powaznie i dostojnie, ze po prostu nie umiem, nie potrafie go zdrobnic. W ten sposob, Pani Kazimiero, zdrobnienie tego imienia niestety jest dla mnie chyba ponad sily. Gdybyz to byla jakas banalna Ewa, Monika czy Aneta, to wtedy nie mialbym takich oporow. Ale Kazimiery po prostu nie moge. No nie moge i juz. Przepraszam :(( -- Rozmawiala mloda Bzdziagwa Ze swa mama o Dyftongach (Dyftong to jest takie plemie Ze masz zawsze je w tandemie) __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :((( ale z Ciebie wredziol, kwieciu M.! 22.11.03, 00:08 ... a ja tak chciałam być Kaziulką ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: :((( ale z Ciebie wredziol, kwieciu M.! 22.11.03, 00:09 alfika napisała: > ... a ja tak chciałam być Kaziulką ;))))))))))) XXXXXXXXXXXXXXXXXX a co to kaziulka?czy to nie ta dama co na miotle lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf na miotle?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:11 jak kaziulka, to na palmie, hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: na miotle?? 22.11.03, 00:15 Dżizusku, kaziulki od napalmu to z daleka się trzymają hmmm niechęć do ognia i stosów a to przez te loty na miotle jaaak to wciąga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Wredziol! 22.11.03, 12:49 Tak, Kwieciu Mieciu - właściwie powinno być Kwietysławie Mieczysławie! - nawet mi radości z bycia Kaziulką odmówiłeś! nieutulona (ale bez przesady z tym nieutuleniem!) - w niebyciu Kaziulką - alfika Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Wredziol! 23.11.03, 16:39 Oj, Pani Kazimiero, ja po prostu czuje respekt, moze to bedzie powodem do radosci? A swoja droga, jak Pani sobie radzi z ta fama? I czy Pani tez demoluje? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: fama i demolka 23.11.03, 22:04 Z famami sobie radzę, bo nie bierę pod uwagę z demolowaniem - też nienajgorzej Kwietysławie, a moze choć Alfreda przejdzie Ci przez gardło, tudzież klawiaturę?... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 09:03 wedle teorii freudowskiej widze tu obsesje ktorej korzenie siegaja dziecinstwa... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddbjfjkldjghkkkhg, W myśl Freuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:10 Hmm, "korzenie", hmmm...Często je widujesz? Hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjgyuriuyruyrbvbn Re: W myśl Freuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 13:35 Pewnie jak sobie kupi pisemko dla pań:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
acja_izmu Re: W myśl Freuda 17.11.03, 13:53 Gość portalu: ghjgyuriuyruyrbvbn napisał(a): > Pewnie jak sobie kupi pisemko dla pań:)))) Nie, no, pomyliłaś się! Nie te literki, nie ten rytm. Nie czujesz tego jeszcze... Więc trzy na szynach, na razie (za dobre chęci). Musisz jeszcze poćwiczyć, zalecam jakies 60 prób dziennie, więc do roboty! A ja będę zerkać życzliwym okiem i poprawiać błedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:03 A czy Freud byl garbaty? A moze korzenie chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 11:54 Nie sądzę. Ale jeśli ktoś formułuje takie pytanie, to na pewno krok w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:04 Nie sadzisz, ze sie latwiej krzyzuja? dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 18.11.03, 14:19 Moja odpowiedź dotyczyła pytania nr 1 tj. w temacie wątku. PS dot. pyt.nr 2. Z owieczek znam tylko Dolly, ale ona już pono, gryzie trawkę z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? IP: *.opa-carbo.com.pl 17.11.03, 12:03 A iii Ty.... to nie wiesz, że tylko Ty sam możesz sobie pomóc? Odpowiedzi na wszystkie pytania nosisz w sobie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:06 E, to ta mi sie chyba gdzies zgubila :( Moze sie do biura rzeczy znalezionych zglosic? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:08 jak sie fnollem nie jest to z bezsensem trudno cos skladnego napisac znam ten bol, kwieto tez bym chciala i mi nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:15 To moze niech wyjedzie? Na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:33 widzisz jaki ty jestes ! znow wyrzucasz na urlop !!! :-D > To moze niech wyjedzie? > Na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? IP: *.localdomain / 213.77.25.* 17.11.03, 13:25 Badania niezależnej komisji ds. sprawdzania krzyżowalności garbatych ustaliły, że najlepiej z garbatym krzyżują się wklęsłe Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 14:07 wklesle, gwoli scislosci, znaczy garbate inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:07 Hmmmm... Ale wkleslych nie ma tam gdzie garbate :((( A te garbate sie krzyzuja na potege Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.11.03, 20:23 nie krzyżują się tylko wpasowywują, jak puzzel do puzzla. Jak się już taki wpasuje garbem do wklęsłości to odpasować trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:25 Ale mi o krzyzowanie chodzi, nie o wpasowywanie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:37 kwieto napisał: > Ale mi o krzyzowanie chodzi, nie o wpasowywanie :((( Cóz, siegnij do historii Rzymu. Oni tam lubili krzyżować - fachowcy byli. To może cos znajdziesz na ten temat.. No bo faktycznie, garb moze krzyżowanie utrudnic.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 20:41 Kiedy garb pono ulatwia? A Rzymianie byli garbaci? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 21:18 kwieto napisał: > Kiedy garb pono ulatwia? Ułatwia?! No cos ty?! Weź ty garbatego przymocuj do płaskiego i postaw w pion.. uch.. > A Rzymianie byli garbaci? Ci wredni Rzymianie? A nie wiem, ale oni swoich raczej nie krzyżowali, pewnie dbali o czystość rasy? A! I jeszcze ci, no, krzyzowcy - u nich tez poszukaj - i jeszczeu tych , no u różokrzyżowców. Prowadź poszukiwania w wielu kierunkach a cos sie gdzies kiedys znajdzie.... albo i nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 21:24 > Ułatwia?! No cos ty?! Weź ty garbatego przymocuj do płaskiego i postaw w pion.. No niby tak, ale im to jakos wychodzi. Moze plaskim do przodu sie krzyzuja? > Ci wredni Rzymianie? A nie wiem, ale oni swoich raczej nie krzyżowali, pewnie > dbali o czystość rasy? Iiii, to co Ty mi tu o Rzymianach jak nie wiesz czy byli garbaci, phe! > A! I jeszcze ci, no, krzyzowcy - u nich tez poszukaj - i jeszczeu tych , no u > różokrzyżowców. Prowadź poszukiwania w wielu kierunkach a cos sie gdzies kiedys > znajdzie.... albo i nie.... Szukac garbatych krzyzowcow? To jest mysl... Co do rozokrzyzowcow to raczej bez sensu, na co mi ogrodnictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? IP: *.localdomain / 213.77.25.* 17.11.03, 22:34 > Ułatwia?! No cos ty?! Weź ty garbatego przymocuj do płaskiego i postaw w p > ion.. > > No niby tak, ale im to jakos wychodzi. Moze plaskim do przodu sie krzyzuja? z tego wynika że garbate kobiety z racji zeropłaskowości z każdej strony były krzyżowane na wklęsłych krzyżach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Moze bokiem? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.11.03, 23:22 kwieto napisał: > Albo na skos? a co z rozłożystomiednicowymi kobietami? uff, tu już by mne mieli z moją ciasnomiednicowatością wsamrazalbotrochęzamało ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Moze bokiem? 17.11.03, 23:24 To moze krzyzuja sie tacy garbaci w bok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Moze bokiem? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 18.11.03, 00:13 kiedy garbaty zrobi skok w bok to przy sprzyjających okolicznościach się skrzyżuje z powodzeniem u płci przeciwnej bo żeby garbatka nie skakała toby krzyżyk piąty miała bez żadnego skrzyżowania Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Moze bokiem? 20.11.03, 11:13 kwieto napisał: > Albo na skos? albo na stos paciezowy pasuje do kazdej Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Moze bokiem? 20.11.03, 18:33 pacierzowy? nie ma mowy! Ja Ci dam w pacierze przeciez w nic nie wierze! -- przegoniono dzisiaj owce w te i nazad pod Wagrowcem __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Moze bokiem? 21.11.03, 11:59 paciezowy smutek glowy co jej er ucieklo wierzyc wierze w er na klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
acja_izmu Re: Morze bokiem? 21.11.03, 13:03 Twoje credo ważna rzecz nawet gdy er pójdzie precz rzeczywistość w karby zbiera i brak era nie doskiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Morze bokiem? 21.11.03, 14:43 coz mi z credo gdy li cedo po ucieczce er scedowane pozostanie niczym bez mlota sierp! Odpowiedz Link Zgłoś
acja_izmu Re: Czy jest na tym forum ktos kto mi pomoze??? 17.11.03, 21:26 procesor napisała: > No bo faktycznie, garb moze krzyżowanie utrudnic.. No rzeczywiście, już widzę siłą wyobraźni takiego, co sie tak giba, że nic z nim sie nie da zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: polemizowałabym :) ja nie.zem przekonany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 22:52 ale to chyba było jeszcze o suchym pysku? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf coś w tym guście mój drogi auguście, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 23:01 ale nie w grudniu po południu, tylko w środę przed trzecim czwartkiem listopada (czy jakośtam) Odpowiedz Link Zgłoś