Gość: Imagine IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:34 no co ? smiac sie juz tez nie wolno ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:36 Dziś volno, bo Volny ma volne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:40 a coz sie stalo z naszym swietszym od przeswietych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:46 oj, nie wywołuj barana z lasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:51 a co tam, leb ukrecim i gryla zrobim, buahahahahahahahahahahaha !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend yeeesooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:58 chcesz ubić witusia? ;))))) a kto nas bedzie bawił do łez? :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_beer Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! 18.11.03, 06:28 Gość portalu: Imagine napisał(a): > a coz sie stalo z naszym swietszym od przeswietych ? Stęskniłeś się za mną? Jestem tu cały czas i śmieję się serdecznie z siebie razem z tobą. To bardzo leczące. Spróbuj kiedyś. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Nie, żebym ja Cię chciała martwić, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:53 nie zawsze, kiedy mówimy, mówimy o Tobie... właściwie, to już nawet śmieszne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_beer Nie masz możliwości mnie zmartwić... 18.11.03, 13:00 ...bo musiałbym ci na to pozwolić, a nie widzę powodów ku temu. > nie zawsze, kiedy mówimy, mówimy o Tobie... I całe szczęście, ale czasem jeszcze się zdarza. > właściwie, to już nawet śmieszne nie jest. Może lepiej było napisać, że to nie jest śmieszne dla ciebie, bo może innych to wciąż bawi. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Rób jak uważasz.I don't care. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! 17.11.03, 22:36 Wolno wolno, tylko musisz wystandaryzowac literki :"PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:38 co to znaczy ? takie z ogonkami tylko sie licza ? jak u ... Gingera, buahahahahahahahah !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! 17.11.03, 22:39 Oj, Tobie zaraz ogonki w glowie, no wiesz? :"P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:43 jakbys dal wiare ogonkom, to wiedzialbys, ze wlasnie dzieki nim garbate sie lepiej krzyzuja, ba, ze wogole krzyzowanie jest mozliwe dzieki nim wlasnie, buahahahahahahahahahahh!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:50 cos wiem o wazelinowaniu ... ale filcowanie ? to cos tak na ... kapcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! 17.11.03, 22:53 NIe wiem, ostatnio stanelo na San Juanie a nie kapciach :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:55 wazne ze stanelo, nie wazne przy kim, na kim i pod kim. pierwszy krok ku szczesliwosci zrobiony, tak trzymac, a jak opadnie, to go ... kapciem buahahahahahahahahahna !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! 17.11.03, 22:59 No co Ty? lezacego bedziesz kopal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:00 a co Ty się tak dziś hahasz? nie masz Ty gorączki (jak ja) przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! 17.11.03, 23:03 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > a co Ty się tak dziś hahasz? nie masz Ty gorączki (jak ja) przypadkiem? Girl:))) Co sie stało? Czemu jesteś zgorączkowana??? Pozdr MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:07 bo ktoś mnie złośliwie, jak sądzę, zaraził ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! 18.11.03, 09:12 Tu, na Fpsach? Używają broni biologicznej?? Świnie Pozdrawiam (dosłownie i w przenosni):))) MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:54 no co? virusy ;))) pzdr :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.localdomain / 213.77.25.* 17.11.03, 22:37 śmiać się wolno i wolno i szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.unl.edu 17.11.03, 22:39 no to dawaj, buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.11.03, 22:47 hihihihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihihihihihihi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:47 to mi coś wygląda na złośliwe nabijanie się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.11.03, 23:10 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > to mi coś wygląda na złośliwe nabijanie się ;D złośliwe nabijanie się w butelkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Buahahahahahahaha !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:12 a...butelka! :DDDDDD zawsze się kończy butelką w tym towarzystwie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś