Dodaj do ulubionych

Badania dla Panów

31.03.09, 21:14
Zapraszam wszystkich PANÓW do wzięcia udziału w internetowych badaniach tożsamości, płci psychologicznej i samooceny. Zebrane od Was dane zostaną wykorzystane w mojej pracy magisterskiej, a co za tym idzie- przysłużą się do rozwoju psychologii:) Badanie jest anonimowe i nie zajmuje zbyt wiele czasu.Proszę o pomoc:)
www.ankietka.pl/survey/show/id/22838/kwestionariusz-dla-panow.html
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zlotyswit Re: Badania dla Panów 31.03.09, 21:19
      a wyniki waćpanna poda do wiadomości zainteresowanym?
      • corine23 Re: Badania dla Panów 31.03.09, 21:29
        Wyniki będą ogólne(dotyczące grupy). Jeśli ktoś życzy sobie wynik indywidualny proszę o odpowiednią adnotację na mejla:)W odpowiedzi odeślę ankietę w Wordzie. Moj mejl: ola.jozwik@gmail.com
        Dziękuję wszystkim za pomoc!:)
        • kolejar Re: Badania dla Panów 01.04.09, 02:00
          Dobra, zaraz wypełnię, ale wyników zażądam!!!
          Bez jaj Olu...
          • kolejar Re: Badania dla Panów 01.04.09, 03:24
            Odpowiedzialnie i z poświęceniem czasu odpowiedziałem na te wszystkie pytania, ale:
            - póki co, "skrypt nie odpowiada" przy próbie wysłania wyniku, więc d... z tego;
            - ja się nie nadaję, bo wg pytań awstępnych wnioskuję, że chodzi o ludków
            wychowanych bez ojca, a ja nie taki, chociaż ciekawe - uważam - byłoby, jak
            odpowiada gościu w moim wieku - tak NIKT taki nie odpowie, no, chyba trochę może
            Pan Premier (my prawie rówieśniki kalendarzowe, a przeszłość niemal taka sama)
            podobnie...
            • kolejar Re: Badania dla Panów 01.04.09, 03:28
              Dobra, poszło... Czytałem wyniki. Wnioskuję, że przede mną wypełnił tylko JEDEN
              człowiek! Prawie nic nie pasuje mu do mnie ;)
              • kolejar Re: Badania dla Panów 01.04.09, 03:35
                Mam wątpliwości do formy pytań. Bo np., czy one mogą odzwierciedlić człowieka,
                który brał udział w wyborach BIERNIE??? A ja TAK! Wiesz, co to znaczy bierny
                udział w wyborach? Tu bierność oznacza taką aktywność, że przez całą kampanię
                nie ma kiedy spać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka