badencja 12.11.14, 16:12 Witam, dzisiaj w nocy przebudziłam się z ogromnym waleniem serca, myślałam, że zaraz mi ono eksploduję, co się mogło stać? Taka zdenerwowana jestem przez cały dzień. Nie pamiętam, żeby mi się coś śniło.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiatro-dmorza Re: Kołatanie serca w nocy 13.11.14, 11:32 Zbadaj tarczycę - miałam podobne objawy - tylko porządnie tzw trójka tarczycowa i przeciwciała samo tsh to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
sandriks Re: Kołatanie serca w nocy 13.11.14, 16:24 też mi się kiedyś to w nocy zdarzyło, ale nie aż tak mocno chyba... później juz sie nie pojawiało a to było dobrze ponad rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_klinika.stresu Re: Kołatanie serca w nocy 14.11.14, 09:33 Tego typu dolegliwości wymagają konsultacji u internisty-przyczyn może być kilka-zaburzenia elektrolitowe-zbyt niski poziom potasu ,magnezu,wapnia,witaminy D3,zaburzenia hormonalne,zaburzenia rytmu serca,ale mogą to być również nagromadzone emocje,które organizm w ten sposób uzewnętrznił.Zachęcam do wizyty u internisty.Zofia Lorens-Litka.Lekarz chorób wewnętrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Kołatanie serca w nocy IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.16, 11:25 Ja mam tak bardzo często.... do tego stopnia, że kiedyś wezwałam karetkę - myślałam, że mam zawał serca... Lekarze nie potrafią tego wyjaśnić.... wręcz myślą, że coś sobie ubzdurałam.... a ja czasami przez kilka dnia nie jestem w stanie spać... oczywiście podczas badania holterem to mi sie nie przytrafiło ;( Odpowiedz Link Zgłoś