Gość: seksik IP: *.dialsprint.net 27.11.03, 22:58 mezczyzny, no i dlatego takie czeste zdziwienie kiedy facet mowi ze korzysta z uslug prostytutek. Zrozumcie kobiety, ze nasze potrzeby sa duzoooo wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ovocko Moc_ca 27.11.03, 23:10 Chcesz byc "cieniem"? Eeeetam -- Na pytanie, kto to jest bufon: "Kwieto ty jesteś Pajac Bezgraniczny. Rzuciła Cię czy jak? :)" __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Moc_ca 27.11.03, 23:11 a dlaczego mnie imitujesz z sygnaturka ? wprowadzilam nowa mode ? > -- > Na pytanie, kto to jest bufon: > "Kwieto ty jesteś Pajac Bezgraniczny. Rzuciła Cię czy jak? :)" > Odpowiedz Link Zgłoś
ovocko Re: Moc_ca 27.11.03, 23:13 Dlaczego imituje? -- Na pytanie, kto to jest bufon: "Kwieto ty jesteś Pajac Bezgraniczny. Rzuciła Cię czy jak? :)" __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Moc_ca 27.11.03, 23:17 bedziesz za kazdym razem w przedszkole sie bawil z tymi basic'owymi pytaniami na podstawie tekstu interlokutora ? czy naprawde nie konektujesz jak trza ? eee, nie wierze .... Odpowiedz Link Zgłoś
ovocko Re: Moc_ca 27.11.03, 23:20 No ale ja nie rozumiem, gdzie upatrujesz tu plagiat? Chodzi Ci o Twoja sygnaturke z cytatem ze mnie? E, tam bylo odwolanie do mojego ewidentnego faux pas, natomiast w mojej najbardziej urzeka mnie jej absurdalnosc. Odpowiedz byla po prostu kapitalna, i tak nieprzystajaca do pytania, ze az sie prosilo :"P -- Na pytanie, kto to jest bufon: "Kwieto ty jesteś Pajac Bezgraniczny. Rzuciła Cię czy jak? :)" __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
ovocko Re: Moc_ca 27.11.03, 23:24 No niezupelnie, bo dalej nie wiem o co chodzi z tym plagiatem? -- Spadaj na drzewo (na pytanie o preferowany rodzaj obuwia) __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Moc_ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:19 Przecież ona JEST cieniem, kwieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca 27.11.03, 23:26 Gość portalu: gf napisał(a): > Przecież ona JEST cieniem, kwieciu. Chciałabyś i czekasz na mnie. No dalej, zaczynaj, przekręc nicka, obraź epitetem i poooooolecimy! Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca 27.11.03, 23:36 ovocko napisał: > Chcesz byc "cieniem"? > Eeeetam > > -- > Na pytanie, kto to jest bufon: > "Kwieto ty jesteś Pajac Bezgraniczny. Rzuciła Cię czy jak? :)" A Ty chcesz się przekomarzać tytułami postów w rodzaju 'masz bejbuska? n/t' na przemian z jej odpowiedziami 'czekoladowe, a ty? n/t'. Czy tu można zastosować jakąś sprawdzoną metodę? > __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
ovocko Re: Moc_ca 27.11.03, 23:38 Metode na co? -- Spadaj na drzewo (na pytanie o preferowany rodzaj obuwia) __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca 27.11.03, 23:42 ovocko napisał: > Metode na co? > > -- > Spadaj na drzewo > (na pytanie o preferowany rodzaj obuwia) > __AnoMalie__ A jak sądzisz? Na to żeby spokojnie poczytać na forum tych których czytac się lubi i chce lub napisać/odpisać jeśli ma się ochotę bez konieczności czytania idiotycznych tytulików rodem z czatów i narażania się na epitety i wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
ovocko Re: Moc_ca 27.11.03, 23:48 Myslisz ze rzucanie epitetami i wyzwiskami jest skuteczna metoda ich unikania? -- Na pytanie, kto to jest bufon: "Kwieto ty jesteś Pajac Bezgraniczny. Rzuciła Cię czy jak? :)" __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca 27.11.03, 23:52 ovocko napisał: > Myslisz ze rzucanie epitetami i wyzwiskami jest skuteczna metoda ich unikania? > > -- > Na pytanie, kto to jest bufon: > "Kwieto ty jesteś Pajac Bezgraniczny. Rzuciła Cię czy jak? :)" > __AnoMalie__ O przepraszam, 'odrzucanie' jej własnymi epitetami i wyzwiskami - tak! Odpłacam pięknym za nadobne, myślę że tylko swój język jest w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ovocko Re: Moc_ca 27.11.03, 23:55 Az tak bardzo Ci zalezy na byciu przez "nia" zrozumiana? Po co? Odplacasz... cos Ci zrobila? -- Spadaj na drzewo (na pytanie o preferowany rodzaj obuwia) __AnoMalie__ Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca 28.11.03, 00:05 ovocko napisał: > Az tak bardzo Ci zalezy na byciu przez "nia" zrozumiana? > Po co? > Odplacasz... cos Ci zrobila? > > -- > Spadaj na drzewo > (na pytanie o preferowany rodzaj obuwia) > __AnoMalie__ Rozmywasz temat.Na czym mi zależy mówiłam Ci wcześniej, chciałabym aby zrozumiała czego ja czy inni szukają na forum i co mnie/im w tym przeszkadza a odpłacam najczęściej jej własnymi, przez nią wymyślonymi epitetami i wyzwiskami wcześniej skierowanymi do mnie.Nigdy robię tego pierwsza. Nie jest to może zbyt szlachetna forma odpowiedzi a mimo to sądzę że w jej wypadku jedyna i skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ovocko Re: Moc_ca 28.11.03, 00:07 To ze czegos sie nie robi jako pierwszy, nie oznacza ze sie tego nie robi. Czy w miejscu, gdzie wszyscy rzucaja kurwami, istotne jest kto zaczal? Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca 28.11.03, 00:15 ovocko napisał: > To ze czegos sie nie robi jako pierwszy, nie oznacza ze sie tego nie robi. > > Czy w miejscu, gdzie wszyscy rzucaja kurwami, istotne jest kto zaczal? Tego słowa akurat nie użyłam.:) ok, skończmy temat bo nieco zbaczamy. Pisz do niej, jeśli masz ochotę, tytulikami w języku czatowym ciągnąc temat o uszach czy oczach przeszczepionych w kolorze czekoladowym mnie pozwól czynić co uważam za stosowne. Szkoda że można Cię czytac już wyłącznie w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend łżesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 13:29 > Nigdy robię tego pierwsza. Łżesz jak z nut. Jak tam? Wyczyściałaś już buciki swojej Pani? A chyżo! jęzorkiem, jęzorkiem!! I zeby mi błyszczały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor stereotyp 27.11.03, 23:04 Nigdy nie słyszałeś o kobietach narzekających na brak formy u swych partnerów? Że one chca więcej seksu - a oni nie chca/nie moga? Nie mówiąc o tym że po 40ce role się na ogół zmieniają.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksik fakt srednia wieku na tym forum jest duza.... IP: *.dialsprint.net 27.11.03, 23:07 w takim badz razie to calkiem ostre babcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: fakt srednia wieku na tym forum jest duza... 27.11.03, 23:13 A kto wg ciebie korzysta z usług prostytutek? W kategoriach wiekowych? Jurni młodziecy bez forsy? Czy podtatusiali faceci co juz nie bardzo moga, boja się kompromitacji w razie niepowodzenia? Czy faceci w sile wieku nie mający czasu na budownie normalnych zwiazków z kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: fakt srednia wieku na tym forum jest duza... 27.11.03, 23:19 mezczyzni w misère seksualniej i coraz ich wiecej (kobiet zreszta tez ale nie ma agencji panow - wiem wyjatkowo jakies pinc amerykanskich na calym swiecie i to w dodatku przebrane za bodyguardow) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Średnia wieku na tym forum nie jest duza... 28.11.03, 03:19 Malvvina na przykład ma 18 lat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 27.11.03, 23:11 konflikt ilości z jakością Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 27.11.03, 23:12 nie, moj drogi TWOJE potrzeby > mezczyzny, no i dlatego takie czeste zdziwienie kiedy facet mowi ze korzysta > z uslug prostytutek. Zrozumcie kobiety, ze nasze potrzeby sa duzoooo wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf no dobra, mądralo ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:21 to bądź mężczyzną i przyznaj się do tych potrzeb (anonimowo w końcu) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 27.11.03, 23:32 Mój ulubiony forumowiczu z FK przyznaj się jakie masz potrzeby seksualne? I z kim je zaspokajasz jeśli jesteś niepiękny, niebogaty i niewykształcony? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 27.11.03, 23:34 a tak w ogóle to rzeczywiście kobiety mają większą ochotę na seks niż na seksik, bo wiesz, minuta jazdy to jednak za mało Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 28.11.03, 09:13 cala minuta??? o boooosheee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 28.11.03, 01:16 a mezczyzna nie pojmie potrzeb kobity bo ktory tak naprawde wie? (oprocz Imagina oczywiscie;) wot i mamy klopot ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 28.11.03, 01:18 cossa napisała: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx dobranoc Cossa Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc 28.11.03, 01:19 dobranoc Komandos komandos57 napisał: > cossa napisała: > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx > dobranoc Cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc IP: *.home.cgocable.net 28.11.03, 02:32 Mezczyzna ciezko pracujacy fizycznie ma ciagle jeszcze ochote na seks. Kobieta zapracowana, zagoniona miedzy szkola, domem a dziecmi nie ma ochoty. Musi sie odprezyc, odpoczac, a jak ma to zrobic, kiedy nie jest zona szczodrego milionera :)? Gadanie, ze nie rozumie nie jest prawda. To sa roznice wynikajace z roznic plci.Kobieta jest i powinna byc przyjemnoscia dla mezczyzny.Jezeli nie jest to znaczy, ze kryzys na horyzoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc IP: *.adsl.navix.net 28.11.03, 04:48 nie, nie moge tego sluchac. sorry, ale ty masz niepoukladane pod sufitem. tacy ludzie tu maja nawac ton dyskusjom ? to ponizej pasa co pleciesz falszywy proroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf to nie prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 13:36 nie ma takiej "różnicy płci", że zapracowany facet może a zapracowana kobieta nie, to absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kobieta nigdy nie zrozumie potrzeb seksualnyc IP: *.adsl.navix.net 28.11.03, 04:49 koles, wode masz w mozgu i przypuszczam, ze i w innym zbiornikach. co za bzdety !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek jak mezczyzna ich nie ujawni...to nie IP: 5.3.1R* / *.rupa.it 28.11.03, 13:59 Odpowiedz Link Zgłoś