wichrowe_wzgorza 08.05.09, 23:47 .. może być nikim nikt nie może być każdym! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 Re: każdy 08.05.09, 23:53 bardzo mi się podoba zauważenie tego braku symetrii Tym bardziej że jest zgodna z odczuwaniem świata Nauka twierdzi jednak że próżnia jest potencjalnością z której w każdej chwili może wyłonić się ... Wszystko Jest to wbrew mojemu odczuwaniu świata ale moje odczuwanie świata mówi że ziemia jest płaska na słońce rusza się nad ziemią ciekawe jest tez to ze w punkcie 0 nikt i nic staje się jednym zero punkt ostatecznej jedności :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: zero 08.05.09, 23:56 Zero jest piekne i niebędne;) ( Wyobraz sobie milionera bez zer???))) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 nasza matka 09.05.09, 00:20 ja tez coś dziś napisałam to dopiero pomysł na wiersz: przyroda jest naszą matką boli patrzeć jak umiera lecz przecież matki zawsze umierają Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: "Smutny Ktoś i biedny Nikt" 09.05.09, 01:20 Ktoś ma dziś serce chore w tę zimną, nocną porę... Dygota spłoszona świeca, Wicher dmucha do pieca... Jęczy, płacze w kominie Ten, co mu Nikt na imię... Ktoś jest zły, Ktoś ma dosyć, A Nikt płacze po nocy... Źle Komuś, źle Nikomu I w przestrzeni, i w domu... Nikt gra na smętnym flecie I śpiewa o zaświecie... Ktoś, co chce zostać Nikim, Słucha jego muzyki... Słucha... potrząsa głową... Odkłada broń gotową... Maria Pawlikowska-Jasnorzewska Odpowiedz Link Zgłoś
c2h5ohhh Re: każdy 14.06.09, 11:15 bachulda napisała: > Nikt...a jednak"KTOS" skoro nikt to niby kto? NIKT jest NIKT Odpowiedz Link Zgłoś
dekadencja1 Re: każdy 13.06.09, 10:34 Oj, Wzgórza coś mi się wydaje, że od jakiegoś czasu wiejo u Was wiatry wiejo Odpowiedz Link Zgłoś