Gość: IKA IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.03, 22:18 moj luby mial kompakty z golymi paniami. mowil ze sie zabawial patrzac na nie. jak je zobaczylam chcialam zerwac. on je wyrzucil. mowi ze kocha i to nic takiego. nie wiem czy zostac czy uciekac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Js. Re: co robic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:21 Nikt nic z tego nie zrozumie. Dokładniej: jak to zerwać? Je wyrzucił? Coś jest nie tak z odmianą przez osoby... Spokojnie, i dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: co robic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:21 mój luby miał sedany z gołymi paniami ale zerwałam już z tym draniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: co robic 06.12.03, 22:24 zostac i poprosic, by dla Ciebie cos milego znalazl byscie mogli razem poogladac i sie razem zabawic ;) faktycznie - zastanawialabym sie nad byciem z takim egoista ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: co robic IP: *.tmxnet.pl / 195.117.238.* 06.12.03, 22:37 a moze po prostu najzwyczajniej w świecie siąść i pogadać o swoich pragnieniach i fantazjach erotycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: co robic IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.03, 22:37 znalazlam kompakty no wiecie z tymi rzeczami... paniusie w ponentnych pozach itd. on mowi ze to nic takiego, ze te rzeczy powyrzucal, ze jest facetem i dlatego intreresuje sie tymi sprawami. to mnie zabolalo. w jego pokoju w pracy wisza trzy damy, dla niego to zaden problem.nie wiem czy to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js. Re: co robic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:41 Według mnie nie powinien wieszać takich plakatów. Widziałem takie rzeczy w kilku miejscach... w knajpach portowych, na stacjach benzynowych i w tirach. Nie sądzę, żeby było to przesadnie moralne ani porządne. Jeżeli o to Pani pyta, to żaden z moich znajomych tak nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: co robic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:43 u mojego lubego na ścianach w pokoju w pracy wisiała seksowna bielizna a w kącie miał nawet ustawioną dmuchaną lalę!! Zawsze mnie dziwiło, że kierownictwo to toleruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js. Re: co robic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:45 Nie wiem, czy to jest point... nie wiem, czy nie umniejsza to przewin lubego nr 1. a jeżeli miałbym powiedzieć, subiektywnie w systemie 0 - 1 to, nie podoba mi się to. Nie zgadza z moralnością. :| Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: co robic 07.12.03, 00:18 w pokoju ? to on nie w TIR'ze jezdzi ? w jego pokoju w pracy > wisza trzy damy, dla niego to zaden problem.nie wiem czy to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Ty nas podpuszczasz, skarbie, prawda? ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: co robic 08.12.03, 08:55 a nie4 wpadlo ci do glowy, ze on je po prostu najzwyczajniej kochal???.. no jak pragne zdrowia..nic uczuc w tych kobietach:( Odpowiedz Link Zgłoś