Dodaj do ulubionych

Pomoc psychologiczna

08.07.09, 15:24
Żyjemy coraz szybciej, coraz więcej rzeczy dzieje się wokół nas, następują zmiany w nas samych. Są to zmiany pozytywne, radosne, budujące, motywujące do dalszych poczynań. Są też i takie, które przynoszą ból, smutek, żal, lęk...
Człowiek jest istotą silną, wiec walczy z tym, co powoduje dyskomfort. Czasami samemu jednak jest trudno, nieraz się nie udaje... W takiej sytuacji warto jest poszukać pomocy, np. zwrócić się do kogoś bliskiego z prośbą o wsparcie. Można też sięgnąć po pomoc profesjonalną.

Coraz więcej osób korzysta z usług psychologa lub psychoterapeuty. Nie każdy dylemat wymaga głębokiej analizy, warto jednak skontaktować się z psychologiem szczególnie w tych bardziej znaczących i trudniejszych kwestiach, z którymi jest nam ciężko samodzielnie poradzić. Czasami jedna konsultacja wystarczy, by osiągnąć cel, czasami potrzeba kilku lub kilkunastu spotkań. Praca terapeutyczna wymaga wysiłku i zaangażowania obu stron. Osiągane rezultaty są jednak tego warte.
Jestem psychologiem i doskonale rozumiem, jak trudna może być bezpośrednia konfrontacja z specjalistą, dlatego też udostępniam możliwość komunikowania się przez Internet.
Usiądź wygodnie przed monitorem i napisz do mnie list następnie prześlij go na adres: psychopomoc@wp.pl
Ja czytając wsłucham się w Twoje wnętrze, spróbuje zrozumieć Ciebie i Twoje problemy. Otrzymasz odpowiedź, pomoc, poradę, wsparcie, zrozumienie.
Konsultacje są płatne, nr konta bankowego podaję już po odebraniu listu.
Koszt jednorazowej konsultacji wynosi 35 zł.

Tak więc jeśli już wiesz, że chcesz uruchomić zmianę w swoim życiu...ZAPRASZAM!!!
Obserwuj wątek
    • funstein Re: Pomoc psychologiczna 08.07.09, 15:30
      33 letnia psycholożka :) ma rozwiązywać czyjeś problemy :)

jak będziesz 40 letnim psychologiem to się odezwij, bo rozmowa
      może mieć wtedy sens.
    • absit Re: Pomoc psychologiczna 08.07.09, 23:13
      agu1976 napisała:
      spróbuje zrozumieć Ciebie i Twoje problemy.

Spróbować to i ja mogę...za jedyne 20 zł..piszcie absit@gazeta.pl ( numer konta podam po przeczytaniu meila )
      • leda16 Re: Pomoc psychologiczna 09.07.09, 06:46
        A ja i reszta PT Dyskutantów spróbujemy zrozumieć Twoje problemy za darmochę. Pisz tutaj.
    • free123 Re: Pomoc psychologiczna 09.07.09, 10:26
      Śmiem zaryzykować, że to nie napisał psycholog.

• leda16 Re: Pomoc psychologiczna 09.07.09, 21:51
        free123 napisała:

> Śmiem zaryzykować, że to nie napisał psycholog.

Owszem, to mógłby napisać psycholog - bez specjalizacji, bez certyfikatu z psychoterapii, bez pracy, bez pieniędzy, zdesperowany. Bo bez specjalizacji ani certyfikatu nie przyjmie go do roboty żadna Poradnia Zdrowia Psychicznego, żaden szpital psychiatryczny. Bez pieniędzy działalności gospodarczej też nie otworzy (lokal, umeblowanie, prąd, narzędzia diagnostyczne. Ale za wszelką cenę chce strzyc owieczki opowiadając im bajeczki ;).
    • teoriawszystkiegoiniczego Bezpłatnie 09.07.09, 21:16
      A ja nie jestem psychologiem i chętnie wysłucham Twoich problemów
      bezpłatnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka