Gość: gocha221 IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 23:58 Czy ktoras uzywala tego kremu( Visibly Refined) ??? i czy on pomaga na lekko rozszerzone pory?? niby nie sa bardzo widoczne ale zawsze by sie chcialo lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubster Re: Neutrogena na pory!!?? 06.01.04, 08:59 używałam i kremu i żelu do mycia twarzy nic nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Neutrogena na pory!!?? 06.01.04, 11:12 A ja używałam toniku, żelu na noc, żelu do zmywania twarzy a teraz mam jeszcze krem na noc (ten w małej tubce). Efekt jest, choć nie aż taki mocny. Pory są zmniejszone, to fakt, ale chciałoby się, by były zupełnie niewidoczne... :) W żelu do zmywania twarzy przeszkadza mi, że jest on z drobinkami peelingu, dlatego uzywam go na przemian z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Neutrogena na pory!!?? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 19:30 Używałam kremu na dzień i nic nie pomógł a na dodatek bardzo wysuszył skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: Neutrogena na pory!!?? IP: *.icpnet.pl 06.01.04, 20:20 no to chyba sie nie skusze... moja skora i tak jest dosc sucha( szczegolnie zima) a te pory az tak nie przeszkadzaja.... trudno, porzucam marzenia o cerze idealnej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Neutrogena na pory!!?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 22:03 nieskuteczna na pory. można ja stosować jako zwykły krem nawilżający Odpowiedz Link Zgłoś