Gość: Romapoz IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 18:45 Czy ktoś ma do tej fryzjerki numer telefonu albo telefon do salonów, w których przyjmuje (w Victorii i na Hetmańskiej)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 22:02 podciagam watek poniewaz ciekawa jestem w jakim miejscu na hetmanskiej znajduje sie ten salon?? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? 21.01.04, 08:03 hetmanskla 106, rog z rolną tel. 833 29 57 tel do victorii 858 11 00 bodajże 2 dni w tyg. p Maria jest w victoriii w pozostałe na hetmańskiej najlepiej tam zadzwonić i wypytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romapoz Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 09:25 Wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romapoz Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 11:34 marghot, wiesz może jak kształtują się ceny u pani Marii za strzyżenie(z modelowaniem) i farbowanie? Chodzi mi o długie włosy (takie za ramiona, bo nie mam pojecia na ile się nastawić? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? 21.01.04, 11:41 ja mam włoski takie za ucho równej długości (nazywam ją francuską fryzurką) płacę za farbę + strzyżenie 97zł ale w przypadku dłuższych włosków na pewno cena jest niższa, a poza tym jako stała klientka mam jakiś rabacik najlepiej zadzwoń i zapytaj o cenę tych zabiegów u szefowej, ona jest droższa od pozostałych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka Pani Maria-fryzjerka z Poznania-a kto to jest?? IP: *.pl 22.01.04, 19:49 Dobry fachowiec, sprawdzona?? Bo jak pytałam na forum o fryzjera, to polecono mi tylko Haar Bazar, a ja wolę mieć większy wybór:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania-a kto to jes 23.01.04, 08:06 z rodziny fryzjerow, bardzo znana osobistos - p. maria katcher chodze do neij od 12 lat i niezmiennie jestem zadowolona zdazalo mi sie zdradzic ja na rzecz fryzjera tanszego, ale zawsze powracalam z podkulonym ogonem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukrecja Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania-a kto to jes IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 09:32 Ja chodzę do jej córki, p. Eli i baaardzo ją lubię i chwalę, zarówno w ścinaniu jak i układaniu pięknych koków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka Marghot i Lukrecja IP: 217.17.46.* 23.01.04, 10:59 A którą - matkę, czy córkę - poleciłybyście do ujarzmienia grubych, sztywnych, gęstych i ciężkich włosów, długości do ramion? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: Marghot i Lukrecja IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 23.01.04, 11:21 u córki nigdy się nie czesałam, więc trudno mi porównywać ale choćby ze względu na doświadczenie wybrałambym panią Marię lub Marzenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Marghot i Lukrecja IP: *.icpnet.pl 23.01.04, 11:36 Hmm.. a czy wiecie cos o nowym salonie p.Marii?Miala otwierać podobno juz w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka Marghot IP: *.pl 23.01.04, 19:10 A ile, mniej więcej, kosztuje strzyżenie z ułożeniem, włosy mam trochę dłuższe niż do ramion (nigdy nie wiem, czy to jeszcze półdługie, czy już długie)? I czy w Victorii pani Maria ma takie same ceny, jak na Hetmańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś