Dodaj do ulubionych

Pani Maria-fryzjerka z Poznania???

IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 18:45
Czy ktoś ma do tej fryzjerki numer telefonu albo telefon do salonów, w
których przyjmuje (w Victorii i na Hetmańskiej)?
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 22:02
      podciagam watek poniewaz ciekawa jestem w jakim miejscu na hetmanskiej znajduje
      sie ten salon??
      • marghot Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? 21.01.04, 08:03
        hetmanskla 106, rog z rolną
        tel. 833 29 57

tel do victorii 858 11 00

bodajże 2 dni w tyg. p Maria jest w victoriii w pozostałe na hetmańskiej
        najlepiej tam zadzwonić i wypytać
        • Gość: Romapoz Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 09:25
          Wielkie dzięki!!!
        • Gość: Romapoz Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 11:34
          marghot, wiesz może jak kształtują się ceny u pani Marii za strzyżenie(z
          modelowaniem) i farbowanie? Chodzi mi o długie włosy (takie za ramiona, bo nie
          mam pojecia na ile się nastawić?
          • marghot Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania??? 21.01.04, 11:41
            ja mam włoski takie za ucho równej długości (nazywam ją francuską fryzurką)
            płacę za farbę + strzyżenie 97zł
            ale w przypadku dłuższych włosków na pewno cena jest niższa, a poza tym jako
            stała klientka mam jakiś rabacik
            najlepiej zadzwoń i zapytaj o cenę tych zabiegów u szefowej, ona jest droższa
            od pozostałych dziewczyn
    • Gość: aiszka Pani Maria-fryzjerka z Poznania-a kto to jest?? IP: *.pl 22.01.04, 19:49
      Dobry fachowiec, sprawdzona??
      Bo jak pytałam na forum o fryzjera, to polecono mi tylko Haar Bazar, a ja wolę
      mieć większy wybór:))
      • marghot Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania-a kto to jes 23.01.04, 08:06
        z rodziny fryzjerow, bardzo znana osobistos - p. maria katcher
        chodze do neij od 12 lat i niezmiennie jestem zadowolona
        zdazalo mi sie zdradzic ja na rzecz fryzjera tanszego, ale zawsze powracalam z
        podkulonym ogonem :))
      • Gość: Lukrecja Re: Pani Maria-fryzjerka z Poznania-a kto to jes IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 09:32
        Ja chodzę do jej córki, p. Eli i baaardzo ją lubię i chwalę, zarówno w ścinaniu
        jak i układaniu pięknych koków!!
        • Gość: aiszka Marghot i Lukrecja IP: 217.17.46.* 23.01.04, 10:59
          A którą - matkę, czy córkę - poleciłybyście do ujarzmienia grubych, sztywnych,
          gęstych i ciężkich włosów, długości do ramion? :))
          • Gość: marghot Re: Marghot i Lukrecja IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 23.01.04, 11:21
            u córki nigdy się nie czesałam, więc trudno mi porównywać
            ale choćby ze względu na doświadczenie wybrałambym panią Marię lub Marzenę
            • Gość: Iza Re: Marghot i Lukrecja IP: *.icpnet.pl 23.01.04, 11:36
              Hmm.. a czy wiecie cos o nowym salonie p.Marii?Miala otwierać podobno juz w
              listopadzie.
            • Gość: aiszka Marghot IP: *.pl 23.01.04, 19:10
              A ile, mniej więcej, kosztuje strzyżenie z ułożeniem, włosy mam trochę dłuższe
              niż do ramion (nigdy nie wiem, czy to jeszcze półdługie, czy już długie)?
              I czy w Victorii pani Maria ma takie same ceny, jak na Hetmańskiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka