Gość: ewa IP: 80.48.249.* 27.01.04, 22:18 Mozna gdzies kupic te cienie w Katowicach?????????? czy tylko na allegro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkobuu Re: Ruby Rose Katowice 28.01.04, 07:27 tez mnie to ciekawi, było wiele pozytywnych opinii, ale do tej pory nie widziałam tych kosmetyków w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Ruby Rose Katowice IP: 217.113.224.* 28.01.04, 10:10 Ja tez jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojra Re: Ruby Rose Katowice IP: *.crowley.pl 29.01.04, 14:53 ja widziałam kilka kosmetyków w tym cienie, na "bazarze" w katowicach, tuż przy Ślązku. Jest tam jedno stoisko gdzie sprzedaja jakieś kolorowe kosmetyki, a wśród nich i Ruby Rose. Niestety niewiele tego mają, ale to jedyne miejsce gdzie się z tą marką spotkałam. Sama jestem fanką cieni Ruby, i jak dotąd zaopatrywałam się na Allegro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ruby Rose Katowice IP: 80.48.249.* 29.01.04, 21:14 dzieki za wiadomość jutro rano sprawdze na Załężu a potem przy Ślązaku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jkobuu Re: Ruby Rose Katowice-ZNALAZŁAM !!! 11.02.04, 10:28 Witam!!! Znalazłam stoisko z kosmetykami RR na targu w Szopienicach!! Są cienie wszelkiego typu- duże w takich serduszkowatych opakowaniach, kredki do oczu z temperówką, lakiery, szminki , błyszczyki(kilka typów), pudry. I tyle razy koło tego przechodziłam .... Odpowiedz Link Zgłoś