Dodaj do ulubionych

KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY???

30.01.04, 15:35
polećcie mi jakiś bardzo mocno nawilżający krem, najlepiej apteczny (teraz mam
Dermedic, specjalny na zimę, ale chyba jest za słaby:)) A może jakieś kremy
ochronne dla niemowląt??? sama już nie wiem... help!
Obserwuj wątek
    • Gość: isa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.b.jawnet.pl 30.01.04, 16:21
      Spróbuj Vichy, mnie Dermedic nie podszedł. A na noc może Lipobase - dobrze
      nawilża, natłuszcza - jest na bazie wazeliny...
      • myshen82 Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? 30.01.04, 16:43
        Lipobase? domyślam się, że w aptece:) czy wiesz może, ile on kosztuje?
        dzięki za radę!
        • Gość: isa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.b.jawnet.pl 30.01.04, 18:35
          Duża tubka ok.20zł. Niedużo, nie pamietam dokładnej ceny, ale wiem, że mnie
          nie zrujnowało ;) Jest wyłącznie na noc, bo ma gęstą konsystencję a la
          wazelina... ale nie zatyka porów. Jako ratunek dla wysuszonej skóry bardzo
          dobry...
          • myshen82 Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? 31.01.04, 13:43
            dzięki bardzo za odpowiedź. wypróbowałam prawie wszystkie apteczne kremy np.
            Oilatum, ale wszystkie wydawały mi się za słabe... nie cierpię zimy!!!
            • Gość: piti Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:49
              a physiogel?
              • myshen82 Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? 31.01.04, 16:20
                firmy Stiefel (chyba tak się nazywa;)) ??? jak dla mnie za słaby. nie radzi
                sobie ze skórą przesuszoną specyfikami na trądzik, niestety.
            • Gość: isa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.b.jawnet.pl 31.01.04, 15:59
              Ja uzywałam Vichy i na noc Lipobase (też rózne nawilzające maseczki) i było w
              porządku. Ale ja mam zazwyczaj tłustą cere, jedynie zimą się wysusza i wyglada
              jeszcze gorzej niż zazwyczaj...
    • Gość: Beta Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.acn.pl 31.01.04, 18:35
      ODpowiednia emulsja firmy SVR(zajrzyj na ich strone i poczytaj) poleciła mi ja
      dermatolog i rzeczywiście jest świetna (dla mnie ) ale może popros w aptece o
      próbki bo jet dosć droga.
    • Gość: justa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 12:31
      wypróbuj Balneum i Iwostin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka