myshen82 30.01.04, 15:35 polećcie mi jakiś bardzo mocno nawilżający krem, najlepiej apteczny (teraz mam Dermedic, specjalny na zimę, ale chyba jest za słaby:)) A może jakieś kremy ochronne dla niemowląt??? sama już nie wiem... help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: isa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.b.jawnet.pl 30.01.04, 16:21 Spróbuj Vichy, mnie Dermedic nie podszedł. A na noc może Lipobase - dobrze nawilża, natłuszcza - jest na bazie wazeliny... Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? 30.01.04, 16:43 Lipobase? domyślam się, że w aptece:) czy wiesz może, ile on kosztuje? dzięki za radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.b.jawnet.pl 30.01.04, 18:35 Duża tubka ok.20zł. Niedużo, nie pamietam dokładnej ceny, ale wiem, że mnie nie zrujnowało ;) Jest wyłącznie na noc, bo ma gęstą konsystencję a la wazelina... ale nie zatyka porów. Jako ratunek dla wysuszonej skóry bardzo dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? 31.01.04, 13:43 dzięki bardzo za odpowiedź. wypróbowałam prawie wszystkie apteczne kremy np. Oilatum, ale wszystkie wydawały mi się za słabe... nie cierpię zimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piti Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:49 a physiogel? Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? 31.01.04, 16:20 firmy Stiefel (chyba tak się nazywa;)) ??? jak dla mnie za słaby. nie radzi sobie ze skórą przesuszoną specyfikami na trądzik, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.b.jawnet.pl 31.01.04, 15:59 Ja uzywałam Vichy i na noc Lipobase (też rózne nawilzające maseczki) i było w porządku. Ale ja mam zazwyczaj tłustą cere, jedynie zimą się wysusza i wyglada jeszcze gorzej niż zazwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.acn.pl 31.01.04, 18:35 ODpowiednia emulsja firmy SVR(zajrzyj na ich strone i poczytaj) poleciła mi ja dermatolog i rzeczywiście jest świetna (dla mnie ) ale może popros w aptece o próbki bo jet dosć droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: KREM DO PRZESUSZONEJ SKÓRY??? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 12:31 wypróbuj Balneum i Iwostin. Odpowiedz Link Zgłoś