Gość: laura IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 04.02.04, 14:37 Jak z tym walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: Wypryski na plecach? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.04, 14:44 uuuuuuu tez chcialabym to wiedziec, bo rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Wypryski na plecach? IP: *.chello.pl 04.02.04, 15:24 Dziewczyny dobry dermatolog--nie ma co czekać bo z tym długo sie walczya wakacje za pasem podaję namiary dr Noszczyk Melitus tel 8 -33-74-38Warszawa] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haga Re: Wypryski na plecach? IP: 212.14.48.* 04.02.04, 16:28 polecam je co drugi dzień myć gąbka z trawy morskiej, czy z czegos takiego, ja myje na dodatek peelingiem na celulitis Ziaji (taki pomarańczowy) i plecki po tygodniu wyladają o niebo lepiej, a po dermatologach sie nachodziłam i oni tylko ciągle eksperymentowali a efektów nie było widać pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: Wypryski na plecach? IP: *.icpnet.pl 04.02.04, 16:54 ja tez mam ten problem, wyprysków nie jest wiele ale i tak denerwuje. myje plecy zelem avon, takim zielonym w duzej tubie(purifying), potem moje plecki sa przecierane tonikiem Garnier( z cynkiem, czysta skóra) na to krem z tej samej serii. po 2 tygodniach codziennej pielegnacji wygladja lepiej. peelingow nie polecam, tylko zaostrza zapalenia, ja robie 2 razy w tygodniu maseczke peel-off, ale do tego potrzebujesz pomocy..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Wypryski na plecach? IP: *.chello.pl 04.02.04, 18:06 Jeśli nie chcecie iść do dermatologa to kupcie sobie aknefug albo acneroxid 5 [ale to jest tylko na receptę] Odpowiedz Link Zgłoś