kinruk_100 02.03.10, 14:05 Czy możecie polecić krem ultra nawilżąjący, który skóra mocno odwodniona chłonie jak gąbka a jest na nadszarpniętą obecnie kieszeń? ok. 30 zł lub mniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sa.mba Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 15:08 Lipobase, dostepny w aptekach (ok. 15 zl mala tubka) Odpowiedz Link Zgłoś
b.montana Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 16:25 nivea soft, ale w tubce. ten w pudełeczkach ma inną konsystencję. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 16:28 Bielenda z kwasem hialuronowym (niby przeciwzmarszczkowa). Odpowiedz Link Zgłoś
nataasha Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 20:03 polecam humektan - ma prosty sklad, nie zapycha, ma lekka konstystencje, jest b. tani (mala tubka ok.10zl), wydajny. Z minusow ma troszke niefajny zapach, ktory szybko sie rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 20:43 nawilżający ziaja za grosze, ewentualnie nivea soft Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 22:20 Bambino - tlenek cynku na cerę z problemami gratis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 22:26 I więcej wody do picia ;-) Mam ten sam problem z wysuszoną skórą po zimie i próbuję go zlikwidować. Na razie w ogóle nie nakładam podkładu, bo każdy wysusza mi cerę - tylko krem matujący i puder w kompakcie. Nie robię tez peelingu, bo to jeszcze bardziej złuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 22:34 Kremy dla dzieci z rossmanna z serii Babydream Nie dość ze super nawilżają to jeszcze nie zawierają zadnych ropopochodnych olejów SLS ani barwników i konserwantów Oraz seria Bubchen dostępna w drogeriach Uroda /Natura również godna uwagi. Z wyżej polecanych Lipobase ale lepszy jest Nanobase dostępny w aptece. No i generalnie jesli juz cos to szukaj kremów z mocznikiem (urea) i masłem shea Dodam ze mozesz również zaopatrzec się w aptece w kapsułki Alleergal lub Dermogal Zawierają olejek z wiesiołka witaminy a i e Sa super ! i kosztują nie wiele ok 10-12 zł Firma GAL A tak wogóle to polecam Oliwke np. HIPP lub juz w/w Babydream :) Jesli to nie pomoże marsz do demratologa po maść cholesterolową z wit a i e Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 18:05 Na wysuszoną skórę krem matujący - nie brzmi mi to dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 22:19 Kremy matujące przecież wysuszają:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 22:50 To czego mam używać, żeby się nie świecić? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: tani krem intensywnie nawilżający 04.03.10, 14:27 gabrielafrancuz napisała: > To czego mam używać, żeby się nie świecić? kosmetyków kolorywych Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: tani krem intensywnie nawilżający 04.03.10, 14:31 gabrielafrancuz napisała: > To czego mam używać, żeby się nie świecić? kosmetyków kolorowych Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: tani krem intensywnie nawilżający 04.03.10, 14:33 Przepraszam za taką ilość tej samej odpowiedzi. Mam lagi. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 20:39 Może nie brzmi zbyt dobrze, ale widzę zdecydowaną poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: tani krem intensywnie nawilżający 02.03.10, 22:46 Excipial cream - nawilżający krem 30 ml - ok. 15zł - apteka Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 11:55 Iwostin intensywnie nawilzający 28 zł polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ding_yun L'Oreal i Nivea 03.03.10, 17:57 L'Oreal Triple Active, skóra sucha i wrażliwa Nive Visage krem intensywnie nawilżający do skóry wrażliwej i suchej. Nivea Soft moim zdaniem zatyka pory. Odpowiedz Link Zgłoś
mujer82 Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 17:59 AA help nawilżający, bodajże 14 zł w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 18:57 Nivea hydro-sensation Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_0 Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 21:00 Garnier-ten nowy z granatową nakrętką "hydro urea" coś tam. Dla mnie super. Moja skóra zawsze była sucha i odwodniona. Za duży balsam płaciłam wczoraj 19zł (już któryś z kolei :) ). Jestem b. zadowolona. :) Testowałam kilka powyższych i było tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
juisy Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 21:26 Ziaja med kuracja nawilżająca - krem redukujący podrażnienia na dzień-w aptece około 12 zł. W ciągu tygodnia zlikwidował u mnie suchą, łuszczącą się skórę. Do tego ma filtr ochronny, chociaż bardzo niski. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: tani krem intensywnie nawilżający 03.03.10, 23:09 Emolium- krem specjalny. Jak dla mnie niezastąpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
mexi-cana Re: tani krem intensywnie nawilżający 04.03.10, 12:20 ziaja calma hcl, tani a naprawde niezly Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: tani krem intensywnie nawilżający 04.03.10, 13:17 Bielenda, Eco Care, Torf & Wodorosty, Bioorganiczny krem 'Anti - Age' rewelacyjnie nawilża. Zapłaciłam coś ok. 20 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: tani krem intensywnie nawilżający 04.03.10, 13:19 a, zapomniałam dopisać- ale to do skóry tak po 30 r.ż;) Odpowiedz Link Zgłoś