silie 14.02.02, 14:26 Nazywa się chyba Intesifique, czy podobnie; ma być pogrubiający? Czy ktoś przetestował? Widziałam też tusz Loreala Volumatic(!).Pogrubiający 4 razy; może też któraś z Was go zna? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RUSAŁKA Re: Nowy tusz LOREALa??? IP: 195.205.68.* 14.02.02, 14:35 WITAJ, JA ZUPEŁNIE SIE NIE ZNAM NA TUSZACH, ALE ZA TO SIEDZISZ PO DRUGIEJ STRONIE DRZWI, TAK CZY INACZEJ FAJNY TUSZ TO TAKI CO SIE NIE ROZMAZUJE!HOUGH Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Nowy tusz LOREALa??? 14.02.02, 14:39 Aha.Cóż. W każdym razie przepraszamy wszystkie Forumowiczki za prywatne pogawędki:))) A opinie o tuszach bardzo wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUSAŁKA Re: Nowy tusz LOREALa??? IP: 195.205.68.* 14.02.02, 14:46 TOTALNIE NIEWYMOWNIE SIE ZGADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
yagna Re: Nowy tusz LOREALa??? 14.02.02, 14:52 Mam tusz L'Oreal Volumissime x4 au Ceramide R. Zostal zakupiony na lotnisku (niestety nie pamietam w jakim kraju) dlatego tez nazwa moze sie troche roznic:). Mój jest w kolorze brazowym i mimo ze mam baaardzo ciemne rzesy kolor ten sprawdza sie znakomicie. Tusz ten ma z zalozenia pogrubiac i robi to (moje rzęsy są raczej cienkie, niestety i nie za dlugie-po umalowaniu robią się rzeczywiscie wyrażnie grubsze i dluższe), ale żeby od razu jakiś 4krotny efekt...?-ja go nie zauważam(tzn. tego "4"razy). Szczoteczka dobra, gęsta-lubię takie!, raczej nie skleja rzęs. Mam za to inny problem-otóż przy malowaniu górnych rzęs "brudzi" mi się powieka. Oczywiście to nic takiego i pewnie wynika to raczej z mojego sposobu trzymania szczoteczki niż z winy samego tuszu:). Dodam jeszcze, że tusz ten dostałam od mamy, która na lotnisku podpatrzyła jak stewardesa kupuje aż 3 sztuki, mówiąc że jest bardzo dobry... Jak masz jakieś pytania czy wątpliwości pytaj śmiało:) pozdr cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Re: Nowy tusz LOREALa??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 17:59 Mam ten nowy tusz "Intensifique". Moje rzesy on bardzo wydluzal (podobno jest pogrubiajacy), ale za to bardzo sklejal. Odpowiedz Link Zgłoś