Gość: Oleńka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 19:06 Witajcie! Może któraś z Was widziała w Warszawie taki sprzęt, jedyny który znalazłam był w Douglasie-okropny, nie wyglądał na szczelny a kosztował całe 90 zl! Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halina Re: Atomizer do perfum-gdzie? IP: *.net.autocom.pl 22.02.04, 19:10 Sugerowałabym rozejrzenie się za rozlewniami "oryginalnych" perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
marialu Re: Atomizer do perfum-gdzie? 22.02.04, 20:05 hej!jesli myslisz o takim 'prznosnym' pojemniczku-atomizerze to widzialam takie ostatnio w Sephorze w kolorze czarnym,ale ja swoj kupilam moze rok temu w Rosmanie ,pamietam ze nie byl drogi-kilkanascie zlotych ( blizej 10 niz 20) w kolorze srebrnym(byly tez zlote).Jest szczelny (perfum wlewany jest do szkladnej buteleczki) i poki co sreberko nie starlo sie.Wisialy w takich foliowych torebeczkach z innymi makijazowymi akcesoriami. pozdrawiam marialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Atomizer do perfum-gdzie? IP: 157.25.152.* 22.02.04, 20:13 W 'rozlewni' perfum kiedyś mi nie chciano sprzedać atomizera, nawet takiego ozdobnego z pompką, mogłabym kupić go tylko z ichnimi perfumami, nawet taki ozdibny. Polecam Sephore. Pojemniczek 30 ml kosztuje tam około 25 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiam Re: Atomizer do perfum-gdzie? IP: 213.25.97.* 23.02.04, 10:40 Takie małe atomizery robi firma Top Choice (czy jakoś tak). Robią różne drobne artykuły kosmetyczne. Ceny ok 15 zł. a można kupic np. w przejściu pod Centralnym w drogeriach. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Atomizer do perfum-gdzie? 23.02.04, 10:44 Dziękuje dziewczyny!Dzisiaj pójde Waszymi szlakami! Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś