Gość: karola IP: 62.233.197.* 25.02.04, 14:33 Ktore kremy uwazacie za godne polecenia? Ktore spelnily wasze oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: ranking kremow z witamina C IP: 62.233.197.* 25.02.04, 18:49 podnosze do gory. czy nikt nie uzywa takich kremow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: ranking kremow z witamina C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:19 ja mam LRP-jest okej.nie wiem czy cudny bo nie mam doswiadczenia z kremami z wit C z innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: ranking kremow z witamina C 25.02.04, 19:51 Tzn. jakie oczekiwania? Ja obecnie używam Source C Avonu. Super energetyzujący cytrusowy zapach, lekka półprzezroczysta konsystencja żelu, bardzo dobrze sie rozprowadza i wchłania, ciekawe opakowanie - wąska długa tubka. Działanie porównywalne z innymi kremami nawilżającymi, bez rewelacji (choc przyznam, że jeszcze nie spotkałam kremu, który byłby rewelacyjny i po użyciu super nawilżał i wygładzał). Odpowiedz Link Zgłoś