Gość: cola IP: *.stock9.one.pl 23.03.04, 17:18 Chciałam wczoraj kupic acnederm, polecany przez wiele osób na forum, ale pani w aptece powiedziała, że jest tylko na recepte. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon Re: Acnederm na recepte??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.03.04, 18:34 on nie jest na recepte; a przynajmniej w 3 aptekach, w ktorych sie zaopatruje w specyfiki antyradzikowe acnederm jest sprzedawany bez problemow... byc moze pani z Twojej apteki to jakas ideowa farmaceutka albo radykalna socjalistka, ktora nad pieniadze przedklada sklad specyfiku ;) albo ja mam jakies kapitalistyczne, bez ducha farmaceutki, dla ktorych sie tylko pieniadz liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo00 Re: Acnederm na recepte??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 18:42 ja też kupuję bez recepty więc chyba ta pani coś pomieszała pzdr. molo Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Acnederm na recepte??? 23.03.04, 19:21 Preparat jest na recepte. Ale apteki zazwyczaj sprzedają bez, zatem zapytaj w innej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Acnederm na recepte??? 23.03.04, 19:36 Acnederm był przerz długi czas na receptę. ale obecnie zmieniono mu status na OTC czyli zupełnie bez recepty. W aptece najwidoczniej oparto sie na nieaktualnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś