madge_w_k 30.03.04, 11:25 CZy możecie polecić jakiś bardzo lekki krem albo emulsję z filtrem do nałozenia na krem? MAm Vichy Spf30, ale jest dla mnie za cięzki i nie wchłania się dobrze. Co uzywacie na dzień na krem? POlećcie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: coś z filtrem IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 11:51 słyszałam, że Johnson's Baby SPF 30 jest nietłusty :) Odpowiedz Link Zgłoś
madge_w_k Re: do Justy 30.03.04, 12:20 ale nie używałas? Jak to dla dzieci, to może jednak cięzkawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: do Justy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 12:28 no nie używałam, tylko czytałam czyjąś opinię, pewnie jakaś mamusia polecała :) może zapytać na forum dziecko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: coś z filtrem 30.03.04, 12:43 Przejrzalam ulotke z LRP- piszą o nowej emulsji dla cery tłustej, faktor 60.Ponoc bardzo lekka formula, sama sie zastanawiam choc mam cere mieszną nie tłustą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: coś z filtrem IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 13:11 do tłustych cer - więc chyba powinno być lekkie? - jest też Dermedic Acne SPF 20 Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Re: coś z filtrem 30.03.04, 14:04 madge_w_k napisała: > CZy możecie polecić jakiś bardzo lekki krem albo emulsję z filtrem do > nałozenia na krem? MAm Vichy Spf30, ale jest dla mnie za cięzki i nie > wchłania się dobrze. Co uzywacie na dzień na krem? POlećcie:) Witam! Ale do jakiej cery? Pozatem te powyżej SPF20 to już tzw blockery używane do celów specjalnych... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julie Re: coś z filtrem IP: 193.120.133.* 30.03.04, 14:10 Clinique - City Block 25 SPF. Uzywam juz chyba 4 opakowanie. Nie zamienilabym na nic. Nietlusty, nie zatyka porow. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: coś z filtrem 30.03.04, 22:12 stosunkowo lekie sa: bioderma spf20 oil free, svr spf 50 i 100, avene matujący (zielony prostokąt na opakowaniu) spf 20 i 60(?), LRP Anthelios FLUID spf60, vichy spf40 spray Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: coś z filtrem IP: 80.48.129.* 15.04.04, 22:33 Jej, dla mnie SVR 50 B to wielkie odkrycie tego roku. Dostałam opakowanie od znajomej dermatolog i pokochałam ten krem, uzywam go zamiast kremu i podkładu, jest dość jasny i bardzo dobrze nosi sie na mojej tłustej cerze. Cera jest lśniaca, zdrowa ale nie tłusta, ani nie klejąca. Kryje srednio, niespodzianki dodatkowo muszę traktować korektorem. Długo trzyma sie na twarzy i generalnie daje spory komfort. Wczesniej miałam Dermikę emulsję 15, i cóż, SVR rulez! Baaardzo polecam dla fanek filtrów Odpowiedz Link Zgłoś