bubster 04.04.04, 19:56 mam bodajże AA z filtrami, ale po 30 minutach świeci mi się po nim skóra, nawet jak nałożę także krem matujący jest jakiś krem który ma filtry i matuje na BAArdzo długo - jakieś 12 godzin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: krem matujący z filtrami 04.04.04, 21:46 > jest jakiś krem który ma filtry i matuje na BAArdzo długo - jakieś 12 godzin? a znasz jakikolwiek krem, który matuje tlusta cere na tyle czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosial Re: krem matujący z filtrami IP: *.acn.pl 06.04.04, 19:53 czytalam bardzo pochlebne opinie na wizazu o kremie matujacym soraya, ale nie wiem czy ma filtry. jest niedrogi bo ok 12-14 zl kosztuje. sama wlasnie mam zamiar go sobie kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: krem matujący z filtrami IP: *.chello.pl 06.04.04, 21:58 nie ma filtrow niestety:( Mam go i szczerze mowiac, nie matuje najlepiej:( Ale jest tani i inni go chwala, moze to tylko na mnie nic nie dziala (moze poza sztyftem matujacym Vourjois, ale i tak nie tak, jak bym chciala). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: krem matujący z filtrami IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 09:47 uywam eris nawilżająco- matujący - dla mnie dobry - matuje ale nie wiem na ile bo nie licze Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: krem matujący z filtrami 07.04.04, 10:31 matujący krem z filtrami ma firma Avene filtr 20, rzeczywiście w porównaniu z innymi kremami cera jest mniej tłusta i świecąca, ale nie uważam go za jakiś rewelacyjny kosmetyk, trzeba sprawdzić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś