Dodaj do ulubionych

Zabieg kriolipolizy

20.03.14, 01:19
Witam, piszę, ponieważ chciałabym uzyskać jakieś porady od Was. Od dłuższego czasu szukam jakiegoś info na temat zabiegu kriolipolizy. Wyszukałam jak na razie jedną klinikę Q-Institute. Możecie coś doradzić? Słyszeliście coś na jej temat? Może polecacie jakąś inną? Proszę o pomoc ! Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • anna.2013 Re: Zabieg kriolipolizy 14.04.14, 10:49
      Ja zrobiłam sobie zabieg kriolipolizy coax med w estetice w Krakowie i jestem bardzo zadowolona, mój brzuszek jest szczuplejszy i bardziej jędrny, już po jednm zabiegu straciłam 3 cm a jeszcze w ciągu miesiąca ten efekt może się pogłębić. Zabieg nie jest bardzo nieprzyjemny to taka głowica która zasysa i powoduje niską temperaturę w tkance tłuszczowej i w ten sposób ją likwiduje.
    • skon-ek21 Re: Zabieg kriolipolizy 15.04.14, 14:12
      Czy ktoś może stosował krem Lagren z tej strony marialagrend.info.pl/
      Proszę o opinie!
    • martynikowa Re: Zabieg kriolipolizy 15.06.14, 13:29
      Także czytałam o tych zabiegach ale jakoś jednak wybrałam liposukcji bo efekty jak na razie bardziej sprawdzone. W Warszawie w klinice u dr Moniki Grzesiak , zabieg fakt troszkę bolesny no ale warto bo efekt po pół roku rewelacyjny.
      Po okresie rekonwalescencji odbyłam serię masaży i w końcu mogę bez skrępowania ubrać kostium 2 częściowy:)
    • ania-czarna Re: Zabieg kriolipolizy 02.10.14, 20:05
      sprawdź w ViciHair (www.vicihair.pl - ja tam wykonywałam kriolipolizę i byłam bardzo zadowolona. Cena świetna, personel również. Pełen komfort i dobrze wykonany zabieg.
      • aaadek Re: Zabieg kriolipolizy 17.10.15, 16:57
        ViciHair? Omijać szerokim łukiem. Brak profesjonalizmu. Nie umieją robić zabiegów.
    • dorotadermiblog Re: Zabieg kriolipolizy 06.10.14, 14:07
      polecam zabieg dla lepszego samopoczucia i ładniejszego wyglądu.
    • kusia2008 Re: Zabieg kriolipolizy 16.10.14, 20:45
      Ja robiłam cooltecha, dużo się teraz o tym pisze. Dla mnie to bardzo skuteczny zabieg, ale na efekt trzeba poczekać. Warto wybrać zabieg, który ma rzeczywiście ujemną temperaturę.
      • herbaciarka89 Re: Zabieg kriolipolizy 13.09.16, 18:13
        Robiłam- w salonie Coco-time. I jestem zadowolona. Moze napisz jaką cześć ciala chcesz poddac temu zabiegowi. U mnie były to plecy. Zabieg trzeba wykonywac regularnie przez pewien czas, ale warto sie poswiecic, bo efekt jest super. Zaluje, ze wczesniej nie trafilam do Coco-time i sie nie uporalam z tym problemem ;)
    • slikbela Re: Zabieg kriolipolizy 20.10.16, 19:19
      A skąd jesteś? Bo jeśli z Krakowa to polecam z czystym sumieniem jadoreinstytut.com/ . Sama miałam tam wykonywany zabieg kriolipolizy i przyznam że byłam nastawiona dość sceptycznie, nie wierzyłam w jakiekolwiek efekty ale byłam też na tyle zdesperowana że zaryzykowałam. I nie żałuję! :) Oponka na brzuchu zniknęła :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka