Dodaj do ulubionych

czego poszukujecie?

10.11.10, 17:47
Jakiego kosmetyku poszukujecie (0d razu dodam ze nie chodzi mi o marke ale rodzaj), czego wam brakuje, o czym marzycie?
Obserwuj wątek
    • nexstartelescope Re: czego poszukujecie? 10.11.10, 19:30
      Sprayu, który ujarzmi elektryzujące się włosy.
      Szamponu, który zmyje nieudany kolor włosów po farbowaniu.
      Pomadki ochronnej, której nie czuć i nie widać.
      Czegoś co usuwa włosy łatwo i bezboleśnie, na długo i jest tanie.
      Skutecznego, wygodnego i bezpiecznego wybielacza do zębów w warunkach domowych.
      Henny do rzęs, która ma konsystencję tuszu i można ją nałożyć szczoteczką, a potem łatwo zmyć .
      :)
    • jut-ra Re: czego poszukujecie? 10.11.10, 21:04
      Kremu/podkładu, który sprawi, że moje rozszerzone pory na nosie znikną, staną się mikroskopijne itp. (utopia, wiem, aktualnie jestem na kwasach, zobaczymy, ale wciąż wierzę, że pewnego dnia się obudzę, a ludzkość wymyśli jakieś cudo dla mnie);

specyfiku pod oczy, dzięki któremu naprawdę zapomnę co to wory pod oczami - to najbardziej szpeci moją twarz;

a poza tym: farby do włosów, która da głęboki odcień brązu i nie zrudzieje, różu do policzków, który nie będzie znikał bez śladu z mojej twarzy po godzinie, pomadki, która będzie nawilżać, dawać super kolor i która nie da się zjeść z byle powodu ;)
      • lonely.stoner Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 15:43
        czegos na zmeczone zaczerwienione oczy

jakiejs super mascary ktora tak przedluza rzesy ze wygladaja jak sztuczne

czegos co potrafi tak pokryc mi twarz ze nie musialabym robic zadnych poprawek makijazu i nie zapchaloby mi porow

cos co spowoduje ze paznokcie sie nie beda lamac.
    • cioccolato_bianco Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 17:54
      czegoś co trwale i bezboleśnie zlikwiduje zaskórniki i rozszerzone pory
      trwałej, bezbolesnej i taniej metody depilacji
      dobrego kremu na cellulit:)
      • finka9 Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 18:03
        Dobrej odżywki lub serum,ktore sprawi ,że siano ,ktore mam na glowie będzie wyglądało jak wlosy.
        • lonely.stoner Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 23:32
          finka9 napisała:

> Dobrej odżywki lub serum,ktore sprawi ,że siano ,ktore mam na glowie będzie wy
          > glądało jak wlosy.

a probowalas jedwabiu biosilk?? ja mam cala serie- dziala cuda.
    • nessie-jp Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 19:37
      Olejku, który wmasowany w skórę dobrze ją nawilży, nada lekki koloryt, żeby ukryć zaczerwienienia, nada zdrowy blask, zadziała przeciwzmarszczkowo i przeciw UV, nie dopuści do zapychania porów, złagodzi stany zapalne, będzie działać bakterio- i grzybobójczo oraz przeciwdziałać chorobom autoimmunologicznym jak ŁZS.

Słowem, snake oil. :P
    • mala_mujer Re: czego poszukujecie? 12.11.10, 12:54
      lekkiego, nienablyszczajacego kremu z wysokim filtrem do suchawej cery
      • iwonia2 Re: czego poszukujecie? 12.11.10, 13:09
        1.Tez "sianko"na glowie chce ujazmic na razie nie udalo mi sie-ZADNYMI CUDAMI kosmetyczno-odzywczo-pielegnacyjnymi.
        2.Podkladu idealnego ,ktory poradzi sobie z moimi niedoskonalosciami-jestem na etapie poszukiwan i tak od lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka