wasil_ka 10.11.10, 17:47 Jakiego kosmetyku poszukujecie (0d razu dodam ze nie chodzi mi o marke ale rodzaj), czego wam brakuje, o czym marzycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nexstartelescope Re: czego poszukujecie? 10.11.10, 19:30 Sprayu, który ujarzmi elektryzujące się włosy. Szamponu, który zmyje nieudany kolor włosów po farbowaniu. Pomadki ochronnej, której nie czuć i nie widać. Czegoś co usuwa włosy łatwo i bezboleśnie, na długo i jest tanie. Skutecznego, wygodnego i bezpiecznego wybielacza do zębów w warunkach domowych. Henny do rzęs, która ma konsystencję tuszu i można ją nałożyć szczoteczką, a potem łatwo zmyć . :) Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: czego poszukujecie? 10.11.10, 21:04 Kremu/podkładu, który sprawi, że moje rozszerzone pory na nosie znikną, staną się mikroskopijne itp. (utopia, wiem, aktualnie jestem na kwasach, zobaczymy, ale wciąż wierzę, że pewnego dnia się obudzę, a ludzkość wymyśli jakieś cudo dla mnie); specyfiku pod oczy, dzięki któremu naprawdę zapomnę co to wory pod oczami - to najbardziej szpeci moją twarz; a poza tym: farby do włosów, która da głęboki odcień brązu i nie zrudzieje, różu do policzków, który nie będzie znikał bez śladu z mojej twarzy po godzinie, pomadki, która będzie nawilżać, dawać super kolor i która nie da się zjeść z byle powodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 15:43 czegos na zmeczone zaczerwienione oczy jakiejs super mascary ktora tak przedluza rzesy ze wygladaja jak sztuczne czegos co potrafi tak pokryc mi twarz ze nie musialabym robic zadnych poprawek makijazu i nie zapchaloby mi porow cos co spowoduje ze paznokcie sie nie beda lamac. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 17:54 czegoś co trwale i bezboleśnie zlikwiduje zaskórniki i rozszerzone pory trwałej, bezbolesnej i taniej metody depilacji dobrego kremu na cellulit:) Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 18:03 Dobrej odżywki lub serum,ktore sprawi ,że siano ,ktore mam na glowie będzie wyglądało jak wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 23:32 finka9 napisała: > Dobrej odżywki lub serum,ktore sprawi ,że siano ,ktore mam na glowie będzie wy > glądało jak wlosy. a probowalas jedwabiu biosilk?? ja mam cala serie- dziala cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: czego poszukujecie? 11.11.10, 19:37 Olejku, który wmasowany w skórę dobrze ją nawilży, nada lekki koloryt, żeby ukryć zaczerwienienia, nada zdrowy blask, zadziała przeciwzmarszczkowo i przeciw UV, nie dopuści do zapychania porów, złagodzi stany zapalne, będzie działać bakterio- i grzybobójczo oraz przeciwdziałać chorobom autoimmunologicznym jak ŁZS. Słowem, snake oil. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mujer Re: czego poszukujecie? 12.11.10, 12:54 lekkiego, nienablyszczajacego kremu z wysokim filtrem do suchawej cery Odpowiedz Link Zgłoś
iwonia2 Re: czego poszukujecie? 12.11.10, 13:09 1.Tez "sianko"na glowie chce ujazmic na razie nie udalo mi sie-ZADNYMI CUDAMI kosmetyczno-odzywczo-pielegnacyjnymi. 2.Podkladu idealnego ,ktory poradzi sobie z moimi niedoskonalosciami-jestem na etapie poszukiwan i tak od lat. Odpowiedz Link Zgłoś