Dodaj do ulubionych

Krem Normaderm Vichy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 18:43
Czy ktos z Was uzywal tego kremu? Czy pomaga w leczeniu trądziku, czy
poprawia wygląd cery? zastanawiam czy jest wart kupienia.
Pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zakrecona Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.04.04, 18:47
      hej!Ja uzywam i jestem bardzo zadowolona. Doskonale wygladza skore, rozjasnia
      przebarwienia i dobrze radzi sobie z wypryskami. Ja mam raczej pojedyncze i na
      nie skutkuje (chociaz tez nie w 100%) wiec nie wiem jak zadziala na tradzik.
      Najlepiej popros w aptece o probke. pozdrawiam
      • Gość: haga Re: Krem Normaderm Vichy IP: 212.14.48.* 09.04.04, 09:33
        wygładza i matowi, ale nie moge powiedzieć, zeby działał na pryszcze i inne
        tego rodzaju
        pozdr
        • kasiunia62 Re: Krem Normaderm Vichy 11.04.04, 19:54
          Za moją pierwszą pensję zaszalałam i kupiłąm sobie własnie ten Krem i cóż mogę
          powiedzieć.Fakt- używałam tylko miesiąc, ale pryszczyki nie zniknęły, mam ich
          troszkę a zwłaszcza takie ślady po wyciśniętych...mam teraz zamiar kupić znów
          tem kremik i używać go już regularniej.Może pomoże :)
    • Gość: ella Re: Krem Normaderm Vichy IP: 157.25.152.* 11.04.04, 22:55
      Normaderm jest fajny, ale Effaclar lepszy. Mimo mniejszej zawartości (30ml przy
      50 ml normadermu) Effaclar jest bardziej wydajny. Normaderm dobrze nawilża, ale
      efekt zdrowszej skóry zauważyłam tylko przez pierwszy tydzień (stosowanie kremu
      2x dziennie), pewnie złuscił skórę. Dobrze matuje. Polecałabym Normaderm raczej
      do skór normalnych z okazjonalnymi wypryskami, niż z regularnym trądzikiem.
      • kasiunia62 Effaclar 14.04.04, 08:50
        ile kosztuje ten krem???o wiele droższy od VIcHY?
    • Gość: ella Re: Krem Normaderm Vichy IP: 157.25.152.* 14.04.04, 10:01
      Kupiłam Effaclar w Katowicach w promocyjnym zestawie za 40 złotych, zastanawiam
      się też nad kupnem żelu. E. jest bardziej wydajny, żeby posmarować całą buzke
      Normaderm trzeba go było dość dużo użyć, poza tym N. trochę wysuszał mi skórę
      wokół nosa.
      • Gość: zakrecona Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.04.04, 13:41
        A ja slyszalam wlasnie ze Normaderm jest lagodniejszy w dzialaniu i Effeclar
        moze przesuszac,zwlaszcza zel jesli ma sie wrazliwa cere
    • Gość: salsa Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.04.04, 17:23
      używam Normaderm sporadycznie i napewno Swietnie matuje skórę ale ja mam
      problem z nałożeniem na ten krem podkładu, wszystko się "wałkuje" i wygląda
      fatalnie. a jakie wy macie spostrzeżenia nt. w/w krem + podkład
    • Gość: Kaja Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:39
      Nie polecam ,kosmetyki Vichy sa przereklamowane i nie warte swojej ceny. Mnie
      zaden krem nie pomogl...sa do niczego.
      • kasiunia62 Re: Krem Normaderm Vichy 15.04.04, 08:35
        tez mam problem ze skórą wokół noska, jest strasznie zaczerwieniona i sucha,
        piecze..kazda z nas ma inną cerę, jednej krem moze pomóc innej
        zaszkodzic..niestety trzeba się samemu przekonać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka