Gość: Ewcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 18:43 Czy ktos z Was uzywal tego kremu? Czy pomaga w leczeniu trądziku, czy poprawia wygląd cery? zastanawiam czy jest wart kupienia. Pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zakrecona Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.04.04, 18:47 hej!Ja uzywam i jestem bardzo zadowolona. Doskonale wygladza skore, rozjasnia przebarwienia i dobrze radzi sobie z wypryskami. Ja mam raczej pojedyncze i na nie skutkuje (chociaz tez nie w 100%) wiec nie wiem jak zadziala na tradzik. Najlepiej popros w aptece o probke. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haga Re: Krem Normaderm Vichy IP: 212.14.48.* 09.04.04, 09:33 wygładza i matowi, ale nie moge powiedzieć, zeby działał na pryszcze i inne tego rodzaju pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Krem Normaderm Vichy 11.04.04, 19:54 Za moją pierwszą pensję zaszalałam i kupiłąm sobie własnie ten Krem i cóż mogę powiedzieć.Fakt- używałam tylko miesiąc, ale pryszczyki nie zniknęły, mam ich troszkę a zwłaszcza takie ślady po wyciśniętych...mam teraz zamiar kupić znów tem kremik i używać go już regularniej.Może pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Krem Normaderm Vichy IP: 157.25.152.* 11.04.04, 22:55 Normaderm jest fajny, ale Effaclar lepszy. Mimo mniejszej zawartości (30ml przy 50 ml normadermu) Effaclar jest bardziej wydajny. Normaderm dobrze nawilża, ale efekt zdrowszej skóry zauważyłam tylko przez pierwszy tydzień (stosowanie kremu 2x dziennie), pewnie złuscił skórę. Dobrze matuje. Polecałabym Normaderm raczej do skór normalnych z okazjonalnymi wypryskami, niż z regularnym trądzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Effaclar 14.04.04, 08:50 ile kosztuje ten krem???o wiele droższy od VIcHY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Krem Normaderm Vichy IP: 157.25.152.* 14.04.04, 10:01 Kupiłam Effaclar w Katowicach w promocyjnym zestawie za 40 złotych, zastanawiam się też nad kupnem żelu. E. jest bardziej wydajny, żeby posmarować całą buzke Normaderm trzeba go było dość dużo użyć, poza tym N. trochę wysuszał mi skórę wokół nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.04.04, 13:41 A ja slyszalam wlasnie ze Normaderm jest lagodniejszy w dzialaniu i Effeclar moze przesuszac,zwlaszcza zel jesli ma sie wrazliwa cere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.04.04, 17:23 używam Normaderm sporadycznie i napewno Swietnie matuje skórę ale ja mam problem z nałożeniem na ten krem podkładu, wszystko się "wałkuje" i wygląda fatalnie. a jakie wy macie spostrzeżenia nt. w/w krem + podkład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Krem Normaderm Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:39 Nie polecam ,kosmetyki Vichy sa przereklamowane i nie warte swojej ceny. Mnie zaden krem nie pomogl...sa do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Krem Normaderm Vichy 15.04.04, 08:35 tez mam problem ze skórą wokół noska, jest strasznie zaczerwieniona i sucha, piecze..kazda z nas ma inną cerę, jednej krem moze pomóc innej zaszkodzic..niestety trzeba się samemu przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś