IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.04.04, 13:12
Czy moze wypowiedziec sie ktos kto używa juz Antidral rok lub wiecej. Wiem ze
efekty sa znakomite ale na poczatku a co jest dalej? Czy po długim czasie
skóra sie nie uzależnia czy dalej dziala? Czy nie ma skutków ubocznych?
Obserwuj wątek
    • Gość: wawa Re: Antidral IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.04, 13:15
      Ja stosuje od dwoch lat. Przerwy robie zimą. Nie zauwazylam nic niepokojącego,
      dzalanie takie same
      • Gość: Gocha Re: Antidral IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.04.04, 14:24
        A jak masz przerwy zima to tez wogóle sie nie pocisz nie stosując go? Czy wtedy
        wraca? I jesli mozesz napisz jak ty stosowalas od poczatku? Niewiem codziennie
        czy co jakis czas? Kiedy zmniejszalas czestotliwość stosowania?
        • Gość: wawa Re: Antidral IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.04, 14:42
          Na początku raz na tydzen i było spoko, jak zapomniałam i zrobiłam częsciej to
          strasznie mnie piekło pod pachami i goniłam biegiem zmywać. Zimą poce sie mniej
          i wystarcza mi antyprespirant Herbiny bo inne są jakieś słabe dla mnie.
          Jak zaczynam chodzić w obcisłych koszulkach to obowiązkowo Antidral ale tez raz
          na 5-7 dni. W pozostałe dni po myciu nie używam nic i jak zobacze że cos
          zaczyna sie dziac to znowu Antidral. Stosuje tylko wieczorem bo przebarwia
          ubrania, rano obowiązkowe mycie.

• Gość: kali Re: Antidral IP: *.devs.futuro.pl 19.04.04, 19:05
            Rwoniez uzywam antidralu - juz od paru miesiecy. Powinno sie smarowac nim na
            noc i rano zmywac. Na poczatek codziennie przez 5 dni, a potem smarowac pachy
            juz tylko co drugi dzien. No i nie wolno smarowac sie na ogolone pachy..;) hehe
            na poczatku troche mnie pieklo ale lepsze to od plam pod pachami:D A
            podraznione pachy najlepiej posmarowac kremem Nivea!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka