ag64 06.07.07, 08:48 DOBRZE BY BYŁO zaplanować na lotnisku, pas startowy który może służyć jednoczśnie jako nowa giełda samochodowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JanK Re: Są wyniki płockich spółek IP: 195.33.116.* 06.07.07, 10:55 ag64 napisał: > DOBRZE BY BYŁO zaplanować na lotnisku, pas startowy który może służyć > jednoczśnie jako nowa giełda samochodowa. Taki pas moglby rowniez byc pasem startowym dla aeroklubu, pasem awaryjnym dla samolotow, itd. A od czasu do czasu moznaby zorganizowac tam jakies proby zrecznosciowe dla rajdowcow amatorow, moze nawet rozegrac probe zrecznosciowa rajdu, np. warszawskiego. Ewentualnie zabezpieczyc odcinek i pozwolic sie mlodziezy poscigac, zeby mieli alternatywe i nie robili tego na Pilsudskiego. Juz w wielu miastach policja organizuje takie "nielegalne-legalne" wyscigi, gdzie zamyka sie malo uczeszczany odcinek drogi i pod nadzorem pozwala sie bawic mlodym ludziom. U nas potrzeba tylko kawalka rownej, prostej drogi, pomoc i chlopaki sie sami zorganizuja. A moze w przyszlosci udaloby sie sciagnac ludzi i zorganizowac oficjalne wyscigi na 1/4 mili i kilka imprez towarzyszacych... W zime mozna Osrodki Szkolenia Kierowcow moglyby wynajmowac taki pas i organizowac kursy doszkalajace podnoszace umiejetnosci, uczyc wychodzenia z poslizgow, itd. Cos w rodzaju Szkoly bezpiecznej jazdy, jaka ma Skoda. Ja juz wymienilem kilka pomyslow, co mozna zrobic z pustym, prostym i rownym kawalkiem DOBREJ drogi. W dodatku na tym wszystkim mozna bezposrednio lub posrednio zrobic pieniazki - trzeba tylko chciec i miec dobre pomysly. No to spolko Rynex - do dziela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak uzyskane są wyniki płockich spółek ? IP: *.class147.petrotel.pl 06.07.07, 15:28 Może ktoś zna się na robieniu interesów i mnie oświeci ,bo nie mogę pojąć jak wypracowuje się zysk 350 tys.zł gdy sprzedało się działki i kamienice przy Starym Rynku i Piekarskiej za wiele milionów złotych . Czy różnicę w tych kwotach ARS przejadł? I to jest ten sukces ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: To wszystko jest chore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:10 Pokażcie taki drugi kraj zeby spółki gminne powołane za pieniądze podatnika i służące mieszkańcowi wykazywały zyski z działalności. W normalnym kraju te spółki tylko obsługują mieszkańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miso KM Kuleje bo nie umie zarządzac rozkładami jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 00:55 Panie Kamiński od kiedy autobusy linii 19 będą miały normalny rozkład jazdy w sobote i w niedziele? Nie umiecie zarządzać rozkładami jazdy i nie umiecie dostosowac częstotliwosci kursowania autobusow 3, 19, 20, 22 i 26 do potoku pasazerów. Odpowiedz Link Zgłoś