Gość: asia IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 20.04.04, 16:25 POSZUKUJE DERMACOLU W WARSZAWIE! GDZIE MOZNA GO DOSTAC? DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE INFORMACJE POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivicaa Re: DERMACOL W WARSZAWIE!!!!!! 20.04.04, 16:55 podziemia dworca centralnego w stronę metra centrum; mała drogeria na przeciwko kafejki internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilonka Re: DERMACOL W WARSZAWIE!!!!!! IP: *.acn.pl 20.04.04, 18:33 Ja też kupiłam w podziemiach dworca centralnego, tyle że zaraz przy wyjściu na ulicę Złotą. Niestety były tylko dwa odcienie: 213 i 215 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patusia Re: DERMACOL W WARSZAWIE!!!!!! IP: *.grajewo.net 21.04.04, 18:02 Ja jestem z Białegostoku i właśnie wczoraj będąc przejazdem w Warszawie kupiłam Dermacol w podziemiach Dworca Centralnego, własnie tam przy wyjściu na Złotą. Był tylko ocień 212.Sprzedaje tam taka młoda dziewczyna z czarnymi włosami. Powiedziała, że niedługo będzie nowa dostawa i będą wszystkie odcienie. Odpowiedz Link Zgłoś