Dodaj do ulubionych

brodawki na stopach

IP: *.arcor-ip.net 26.04.04, 22:34
Chodzilam do solarium i nabawilam sie brodawek na jednej stopie ,rozeszly mi
sie niemalze po calej stopie .Bylam nieswiadoma ,co to za przypadlosc i .ze
to wirus i wtedy odwiedzilam dermatologa ,z problemem borykam sie do dnia
dzisiejszego ,nie pomoglo mrozenie ani lek verumal.Moze ktos z was mial
podobny problem i mi pomoze?
Obserwuj wątek
    • Gość: ka Re: brodawki na stopach IP: *.aster.pl 26.04.04, 23:09
      ja dawno temu mialam podobny problem. na jednej stopie mialam ich raptem 14 :)
      strasznie balam sie wymrażania i w koncu trafilam do jakiejs pani dermatolog,
      ktora przepisala jakas masc czy cus, do sporzadzenia w aptece wiec niestety nie
      powiem ci nic dokladniej na ten temat. w kazdym razie udalo sie i po dwoch
      tygodniach bezbolesnie wyszly wszystkie co do jednej :)
      niestety niedawno znow mi sie zrobily. mialam wymrazane cieklym azotem, ale nie
      dalo to prawie nic.. potem dermatolog kazala kupic plyn brodacid (bez recepty,
      jakies 10 czy 15 pln). troche to trwalo, ale w koncu pozbylam sie tego
      paskudztwa :) plyn nie jest bardzo drogi wiec moze sprobuj..
      zycze powodzenia i pozdrawiam
      • Gość: ????????????????? Re: brodawki na stopach IP: *.arcor-ip.net 27.04.04, 07:21
        DZIEKI ZA RADE -SPROBUJE TEGO PLYNU:
    • Gość: Kate1972 Re: brodawki na stopach IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 08:07
      Ja też miałam kurzajki na dużym palcu u stopy od strony podeszwy.
      Walka trwała też długo, czułam dyskomfort, gdy stopa była obuta. Jeśli dobrze
      pamiętam smarowałam to LAPISEM, kilka razy dziennie. W pewnym momencie mocno
      ciemnieją i jakby wysuszają się i wyjełam je bez bólu z korzeniami. Słowo daję -
      pierwszy raz widziałam wtedy korzeń kurzajki :)
      Natomiast na dłoni miałam wypalane u kosmetyczki. Bardzo bolesne, zostały
      blizny, ale pozbyłam się tego paskudztwa!!!!
      Walcz i uważaj, abyś nikogo nie zaraziła, bo sama już wiesz, że to nic miłego.
      Pozdrawiam - Kasia
    • Gość: justy Re: brodawki na stopach IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.04.04, 10:37
      możesz wypróbowć Duofilm- coś jak Brodacid, ale mocniejsze.
      oprócz ego zawsze jeszy medycyna naturalna- możesz smarować brodawki sokiem z
      jaskółczego ziela (żółte kwiatki, po złamaniu łodyzki wypływa żółty brudzacy
      sok) lub poszukać jakiegoś preparatu homeopatycznego.
      inne opcje to elektrokoagulacja, łyżeczkowanie, przyżeganie azotanem srebra
      (wspomniany wcześniej lapis)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka