Dodaj do ulubionych

wyjazd do SPA

08.03.11, 20:53
Mam mały dylemat - dostałąm w prezencie weekendowy pobytw SPA - bardzo się cieszę, ale też jakoś tak dziwnie się czuję - basen, sauna, różne zabiegi - trochę to krępujące dla mnie, jednak kilka kilogramów chciałąbym zrzucić, no i ciałko też nie takie jak z obrazka (po photoshopie). Czy mam sie krępować? Dbam o siebie, a jednak nei czuję się do końca dobrze... :-(((
Obserwuj wątek
    • adamaszek333 Re: wyjazd do SPA 08.03.11, 23:57
      Daj spokój, korzystaj z życia, bo ono naprawdę mija tak szybko. Ciesz się pobytem w SPA, a nie zamartwiaj swoimi, pewnei w dużej części wyolbrzymionymi niedoskonałościami :-)!
      • kokoszanel.1 Re: wyjazd do SPA 10.03.11, 17:16
        Dzięki za nastawienie, a może wypowie się jeszcze ktoś kto miał podobne dylematy do moich?
        • niefrasobliwa Re: wyjazd do SPA 10.03.11, 20:28
          Przed pierwszym wyjazdem do takiego miejsca, zastanawiałam się jak to będzie. Ale atmosfera i luz takiego miejsca odbija się tak na psychice, że zapomina się o wszystkim i skupia się człowiek na luzowaniu i swoich postanowieniach :)
    • najada Re: wyjazd do SPA 10.03.11, 21:19
      Ale co jest krępujące? Basen, sauna, czy zabiegi? :)))
      Jedyne, co by mnie ew. mogło krępować to masaz biustu wykonany przez masażystę-faceta. Bo już masaż całego ciała - mniej (zwykle pytają, czy biust ominąć, a resztę ciała osłania dyskretnie przekładany ręcznik). Zabiegi na ciało wykonują zresztą zwykle kosmetyczki-kobiety, więc śmialo jedź i korzystaj, chętnie bym się wybrała, więc zazdroszczę. Napisz potem, jak było i gdzie byłaś, co?
      • kokoszanel.1 Re: wyjazd do SPA 10.03.11, 22:23
        A czy rzeczywiście po takim weekendzie wraca się w lepszej formie? Jak to wygląda? Będę miałą i basen i saunę i jacuzzi i zabiegi siarkowe, salę ćwiczeń...
        • niefrasobliwa Re: wyjazd do SPA 10.03.11, 22:45
          Trudno powiedzieć jak to jest po weekendzie. Minimum bywam tydzień. Odmieniona skóra twarzy i ciała. Ale zależy z czego będziesz korzystać. Ja omijałam basen i saunę, mam to na co dzień. Skupiłam się na kosmetyce.
    • mala_mi_mala Re: wyjazd do SPA 18.03.11, 15:00
      Właśnie, te osoby, które tam pracują na pewno widywały już klientki w różnym stopniu zadbane lub niezadbane, więc nie powinnaś się tym przejmować :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka