Dodaj do ulubionych

polecam podkład

30.04.04, 12:37
Sama od dłuuugiego już czasu poszukuję podkładu,który byłby dobry dla mojej
mieszanej cery.Ostatnio miałm próbki Lancome i YSL ,niestety wcale nie byłam
zadowolona.Przypadkowo kupiłam podkład Diament( włoski),który kosztuje 27
zł.reklamowany jest jako trwały i matujacy.I wiecie co-może nie jest to
ideał,ale naprawdę sprawuje sie na mojej skórze lepiej,niż te,które
wymieniłam.Polecam i pozdrawiam'
Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: o. Re: polecam podkład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:07
      ja tez testowalam mnostwo podkladow najrozmaitszych firm. zaden nie byl dobry :/
      mam cere mieszana i ostatni bubel - rimmel stay mate juz wyladowal w koszu.
      teraz kupilam aa oceanic matujacy.... i rewelacja!!!!!!!!!!!

pierwszy raz mam podklad, ktorego nie czuje. zapominam o nim - powaznie!! juz
      zdarzylo mi sie ze cztery razy normalnie o nim zapomniec. to chyba dobrze, bo
      slyszalam, ze jesli podkladu "nie czuc" to znaczy ze buzia oddycha, a podklad
      nie zatyka porow. cos w tym jest. probelm jest tylko z kolorami - jakies ciemne
      sa.

aha. 12 zl.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: polecam podkład IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 15:50
        AA nie jest moim zdaniem dobry. Jedyny plus, to to, że rozprowadza się tak
        lekko, iż ma sie wrażenie rozprowadzania na twarzy wody. Ale niestety nie
        kryje, nie matuje i tworzy smugi przy włosach. Kolory za ciemne.
        • Gość: o. Re: polecam podkład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 10:47
          mam dosc ciemne przebarwienia na brodzi i moim zdaniem, sa rewelacyjnie
          zakryte. matuje mnie na caly dlugi dzien, nie splywa, a kolor nr.1 mnie
          odpowiada, ale faktycznie reszta cholernie ciemna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka