Dodaj do ulubionych

Operacja plastyczna-korekta uszu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 17:20
Interesuje mnie czy ktoś z was może robił sobie taką korektę w Warszawie ,
jeżeli tak to gdzie? Interesuje mnie też cena i czy jesteście zadowoleni.
Jestem już na zabieg zdecydowana, ale wciąż szukam sprawdzonej, godnej
polecenia kliniki w warszawie.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: len Re: Operacja plastyczna-korekta uszu IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.05.04, 00:02
      Wykonywałam taki zabieg w Warszawie. Od tamtego czasu minęło już 6 lat, jestem
      bardzo zadowolona. Jeśli dobrze pamiętam, za zabieg i opiękę po zabiegu (zmieny
      opatrunków, wizyty kontrolne) zapłaciłam 1500 zł. Minęło kilka lat, więc ceny
      pewnie się zmieniły. Czytałam, że teraz, po wejściu do UE, może pojawić się
      duża konkurencja dla polskich lekarzy, w postaci lekarzy z innych europejskich
      krajów, a więc może warto trochę poczekać i obserwować ceny. Swój zabieg
      wykonałam w klinice w Al.Jerozolimskich (dokładnego adresu nie pamiętam)u dr
      Sankowskiego. Telefon (prawdopodobnie do rejestracji, nie pamiętam :))
      662-08-08 Domagaj się dr Sankowkiego!! Być może teraz pracuje tam więcej
      lekarzy, ale znanym i na pewno godnym polecenia jest Sankowski, mam nadzieję,
      że nadal tam pracuje.

Życzę powodzenia !!
      • Gość: Iga Re: Operacja plastyczna-korekta uszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 07:22
        Bardzo Ci dziękuję, zaraz dzwonię.
        Dam Ci znać jak coć konkretnego będe wiedziec.
        Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
        • Gość: Eva Re: Operacja plastyczna-korekta uszu IP: *.chomiczowka.net.pl 09.05.04, 12:40
          Mnie również bardzo interesuje ten zabieg.
          Czy jest wykonywany w miejscowym znieczuleniu, czy ogolnym?
          Czy ktoś ma namiary na dr Sankowskiego? Wiem, że jest najlepszy i zdecydowałabym
          się na operację tylko u niego.
          • Gość: Iga Re: Operacja plastyczna-korekta uszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 20:58
            Evuniu, własnie jestem w trakcie sprawdzania klinik warszawskich (wysyłam maile
            itp) jak zrobię ranking to dam Ci znać.
            Pozdrawiam, musimy trzymać sie razem. PA!
          • Gość: len Re: Operacja plastyczna-korekta uszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.04, 23:37
            Właśnie mój post dotyczył zabiegu u dr Sankowskiego. Telefon, który podałam,
            jeśli dobrze pamiętam, był do rejestracji w prywatnej klinice, w której (poza
            szpitalem bodaj na Banacha) przyjmował. Głowy nie dam, czy jeszcze tam pracuje.
            Namiar na dr Sankowskiego dostałam od ciotki, która u niego wykonywała poważną
            operację. Jest niezwykle zadowolona z efektów, choć od tamtego czasu minęło już
            kilka lat. Podobnie zresztą, jak i ja. Zabieg wykonuje się w miejscowym
            znieczuleniu, wykonuje się kilka zastrzyków wokół małżowiny. Zastrzyki są
            nieprzyjemne, bolesne, potem już nic nie boli. Dobrze już nie pamiętam, ale
            wydaje mi się, że zabieg nie trwał dłużej, jak 1-2 godziny. Po zabiegu dobrze
            jest szybko udać się do domu, najlepiej samochodem lub taksówką. Polecam
            wcześniej zaopatrzyć się w leki przeciwbólowe a może nawet i nasenne. Po kilku
            godzinach znieczulenie mija, pojawia się bardzo nieprzyjemny ból. Ale efekty są
            warte tego cierpienia :)) Bardzo serdecznie polecam Wam i tę klinikę i przede
            wszystkim tego lekarza!! Nawet, jeśli okaże się, że można ten zabieg wykonać
            gdzie indziej taniej, moim zdaniem nie warto ryzykować. Acha, i jeszcze coś,
            przed zabiegiem kupcie sobie opaskę na głowę bawełnianą, taką lekko
            rozciągliwą, szeroką - będzie potrzebna po zabiegu, żeby przytrzymywać nią
            uszy :))

Pozdrawiam serdecznie!!

Len

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka