Dodaj do ulubionych

Przywrócić piękny uśmiech

27.05.11, 12:21
zwracam się z ogromna prośbą o pomoc. będę starała się o pracę ale obawiam się że wszystko zniszczę przez mój uśmiech i zęby... swego czasu zaniedbałam tą sprawę i teraz nie wiem co z tym zrobić... czy istnieje jakaś szansa na to żeby naprawić całą tą sytuację i ewentualnie jakie zabiegi zastosować?
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Przywrócić piękny uśmiech 27.05.11, 13:24
      ja mam taki szalony pomysł....idź do dentysty:)teraz WSZYSTKO się da zrobic,jeśli tylko masz czas i fundusze.
      • netmysteryman Re: Przywrócić piękny uśmiech 27.05.11, 13:36
        a co konkretnie Ci jest?? zęby są krzywe czy żółte?? nieświeży oddech?? jakieś konkrety żeby można było Ci pomóc.
        • gaba_ku Re: Przywrócić piękny uśmiech 27.05.11, 14:44
          netmysteryman napisał:

> a co konkretnie Ci jest?? zęby są krzywe czy żółte?? nieświeży oddech?? jakieś
          > konkrety żeby można było Ci pomóc.

troszkę krzywe i zżółkły i brakuje mi jednego zęba...
          • kasha77 Re: Przywrócić piękny uśmiech 27.05.11, 15:07
            aparat( to jakis rok noszenia min.), po aparacie wybielanie, i uzupełnienie brakującego zęba...ale co byśmy Ci tu nie napisały i tak musisz isc do dentysty i on zadecyduje.no i przygotuj się na wydatki.
            • makia68 Re: Przywrócić piękny uśmiech 05.09.11, 16:08
              A jeśli dentysta czy stomatolog to porządny, słyszałam pozytywne opinie o aparatach na zęby i ortodontach w Orident, www.orident.pl/uslugi_dentystyczne/ortodoncja.html, słyną też z tego, że stosują najnowocześniejsze bezbolesne(!) leczenie kanałowe pod mikroskopem, czyli na pewno Ci pomogą :)
          • mikrusek2007 Re: Przywrócić piękny uśmiech 27.05.11, 23:47
            1. ortodonta - nie tylko wyprostuje, ale moze tez nasunac zeby na dziure miedzy nimi i nie bedzie trzeba implantu czy koronki - sprawa indywidualna
            2. wybielanie - po zdjeciu aparatu
            Ale i tak najpierw do dentysty idz na konsultacje.
            • mentafolia Re: Przywrócić piękny uśmiech 28.05.11, 14:31
              dajcie dziewczyny spokój z odpowiedziami,przecież to troll.
              • amarantus77 Re: Przywrócić piękny uśmiech 29.05.11, 20:51
                a fujj, nie ładnie. Wciąż nie mogę zrozumieć dlaczego ludziom się chce trollować...
                • gieniawarszawska [...] 29.05.11, 21:08
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • netmysteryman Re: Przywrócić piękny uśmiech 30.05.11, 00:50
                    widzisz gaba od razu masz jasna podpowiedź
                    • gaba_ku Re: Przywrócić piękny uśmiech 30.05.11, 14:12
                      ok. dzięki. a jak cenowo wygląda sprawa , bo to też ważna kwestia...
                      • gieniawarszawska Re: Przywrócić piękny uśmiech 30.05.11, 23:23
                        patrząc na to co mówisz to tania impreza nie będzie, ale cos za coś, warto zapłacić więcej ale mieć dobrze zrobione niż latać później pare razy i poprawiać a może dzięki temu dostaniesz jeszcze lepszą prace i zarobisz więcej kasy:):) pozdrawiam i powodzenia
                        • gaba_ku Re: Przywrócić piękny uśmiech 31.05.11, 00:35
                          dzięki jeszcze raz:) od razu mi raźniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka