Gość: ja IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 20:01 Nie dośc że mam mały biust to jeszcze jedna pierś jest mniejsza od drugiej. Czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteorka1 Re: nierówne piersi 20.05.04, 21:00 Ja tez tak mam.Lewa ciutke wieksza.Lewy profil twarzy tez sie rozni od prawego.Mysle ,ze to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka Re: nierówne piersi 20.05.04, 21:09 To normalne, bardzo dużo kobiet tak ma :) Przyjrzyj sie czasem zdjęciom modelek w opiętych bluzkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nierówne piersi IP: 195.85.227.* 20.05.04, 21:38 to norma. a czesto też taka zależność się zdarza że leworęczne mają lewą pierś większą a praworęczne prawą, ja jako leworęczna mam większą lewą.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: nierówne piersi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 20.05.04, 22:15 mam dokladnie tak, jak Ty i w ogole sie nie przejmuje ;) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sussan Re: nierówne piersi IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 22:30 Ja mam lewą pierś duzo większą od drugiej (jestem leworęczna). Mi jednak ta wada bardzo przeszkadza bo naprawdę widoczna. Nie noszę obcisłych bluzek ani sukienek, mam problem z doborem stanika. Ogólnie czuję się z tym bardzo źle. Ktoś mi kiedyś mówił, że takie nirówne piersi "normują się" po rozpoczęciu współżycia-niestety u mnie NIE !!! Czy do konca życia jestem skazana nie taki dyskomfort fizyczny i psychiczny zarazem? (operacja nie wchodzi w grę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: nierówne piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 00:31 Ciekawa rzecz z tym współżyciem ;) Ja na ogół słyszę, że zdrowie, uroda, samopoczucie i wiele, wiele więcej... unormują mi się po pierwszym dziecku :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś