Dodaj do ulubionych

Forum na stronie Oriflame

08.10.05, 18:21
Loguję się do klubu, włączam forum i... mi nie chodzi bo mam pop-up blockera :
( Raczej go nie odinstaluję bo to nie tylko mój komp. Co robić?
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 18:38
      ala1986 napisała:

> Loguję się do klubu, włączam forum i... mi nie chodzi bo mam pop-up blockera :
      > ( Raczej go nie odinstaluję bo to nie tylko mój komp. Co robić?

Sława!
      NIcsmile))

Bo wiesz co masz zrobić aby miec forum firmowe...

Pozdrawiam i zapraszam na:
      Forum Słowiańskie
      • zorina Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 18:57
        Ignorancie, daruj sobie proszę takie rady...

Nie wszystkim wystarczy, że wiedzą iż " kosmetyki Oriflame są najlepsze na
        świecie" tongue_out

Ja to forum polecam wszystkim. Jest tam super kontakt z innymi konsultantami,
        na bierząco można pytać o mniej lub bardziej ważne sprawy, no i to kopalnia
        wiedzy o pracy w tym biznesie. Wiele rzeczy stamtąd wykorzystuję w pracy i na
        szkoleniach.
        Niestety sama miałam przez jakiś czas problem z wejściem na to forum sad
        Rozwiązał go moj brat, pokazał mi jak wyłączyć antywirusa w momencie wejścia na
        forum. Potem już wszystko gra. To oczywiście u mnie. U każdego na kompie może
        być inaczej...Nie znam się na tym kompletnie, dlatego każdemu polecam zaprosić
        znajomego informatyka, nawet takiego domorosłego wink, oni zawsze coś
        wykombinują wink

A naprawdę warto.
        • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 19:11
          zorina napisała:

> Ignorancie, daruj sobie proszę takie rady...
          >
          > Nie wszystkim wystarczy, że wiedzą iż " kosmetyki Oriflame są najlepsze na
          > świecie" tongue_out
          >
          > Ja to forum polecam wszystkim. Jest tam super kontakt z innymi konsultantami,
          > na bierząco można pytać o mniej lub bardziej ważne sprawy, no i to kopalnia
          > wiedzy o pracy w tym biznesie. Wiele rzeczy stamtąd wykorzystuję w pracy i na
          > szkoleniach.
          > Niestety sama miałam przez jakiś czas problem z wejściem na to forum sad
          > Rozwiązał go moj brat, pokazał mi jak wyłączyć antywirusa w momencie wejścia
          na
          >
          > forum. Potem już wszystko gra. To oczywiście u mnie. U każdego na kompie może
          > być inaczej...Nie znam się na tym kompletnie, dlatego każdemu polecam
          zaprosić
          > znajomego informatyka, nawet takiego domorosłego wink, oni zawsze coś
          > wykombinują wink
          >
          > A naprawdę warto.

Sława!

Daruj sobie zupelnie nietrafione złośliwości i niesprowokowaną agresje wobec
          mojej skromnej osoby...

A zanim zaczniesz dawać rady, to najpierw ostrzeż przed niebezpieczeństwami na
          jakie narażasz odbiorców swoich szkodliwych rad.

Bo zdjecie blokady popupów nie stanowi żadnego, najmniejszego nawet zagrożenia
          dla komputera i mozna potem spokojnie ja włączyć po zalogowaniu się na forum,
          albo skończeniu jego przegladania.

Natomiast gdy wyłaczyć antywirusa, to można się wtedy zarazic całym tym syfem z
          sieci.

I czy wtedy udzielisz równie zarozumiałym i napuszonym tonem swoich domorosłych
          rad w celu odwirusowania..?

Forum Słowiańskie
      • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 19:12
        ignorant11 napisał:

> ala1986 napisała:
        >
        > > Loguję się do klubu, włączam forum i... mi nie chodzi bo mam pop-up block
        > era :
        > > ( Raczej go nie odinstaluję bo to nie tylko mój komp. Co robić?
        >
        >
        > Sława!
        > NIcsmile))
        >
        > Bo wiesz co masz zrobić aby miec forum firmowe...
        >
        >
        > Pozdrawiam i zapraszam na:
        > Forum Słowiańskie

Sława!

Oczywiście,że tak, bo wcale nie musisz odistalowywać blokady, ale ja czasowo
        wyłączyć...

Forum Słowiańskie
        • ala1986 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 19:20
          Faktycznie smile Dzięki ignorancie za radę.

Teraz mam inny problem. Okienko się włącza, klikam w forum ale wyskakuje jakiś
          błąd sad Wy też tak macie?
          • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 19:25
            ala1986 napisała:

> Faktycznie smile Dzięki ignorancie za radę.
            >
            > Teraz mam inny problem. Okienko się włącza, klikam w forum ale wyskakuje
            jakiś
            > błąd sad Wy też tak macie?

Sława!

A to zalezy jaki to bład?

Byle nie był wielbłąd.., a wszystko sie wyjasni i bedzie dobrzesmile))

Ja mam sam 4 fora plus gościnne wystepy tu i na innych forach,że na firmowe nie
            mam czasu, zresztą tam wystarczająco duzo fachowców, aby kazdy nowy znalazł tam
            porade.

Ja swoja misje raczej prowadzę na ziemmi barbarzyńców i ludożercow w celu
            zapanowania NASZEJ WIARYsmile))

Forum Słowiańskie
          • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 19:33
            ala1986 napisała:

> Faktycznie smile Dzięki ignorancie za radę.
            >
            > Teraz mam inny problem. Okienko się włącza, klikam w forum ale wyskakuje
            jakiś
            > błąd sad Wy też tak macie?

Sława!

Wyłączyłas blokade i co? Nie bolało chyba?

Ale gdybyś wyłączyła antywira.., to już tylko antybiotyki...

I zatrzyki przeciw wsciekliźnie w brzuch i tak chyba ze 30 dni...
            smile))

Forum Słowiańskie
          • oooo Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 19:44
            ja mam identyczny problem i niestety nie wiem jak się z nim uporaćsad
            • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 20:45
              oooo napisała:

> ja mam identyczny problem i niestety nie wiem jak się z nim uporaćsad

Sława!

Tak samo jak zrobiła to ala...
              smile))

Forum Słowiańskie
              • zorina Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 20:59
                Ignorancie, trafiłam w słaby punkttongue_out to przepraszam. Zapomniałam, że z tobą
                lepiej nie zadzierać tongue_out

A co do antywirusa, to nie radzę nikomu go likwidować, tylko tak jak to robisz
                z pop-upem, wyłaczyć na chwilę, w momencie samego wejścia na forum. Potem jak
                już jestem na forum, to go właczam spowrotem. Podczas przeglądania forum, mam
                go już właczonego. To trwa ułamek sekundy, a mi pomogło. Wyłaczenie pop-upów
                niestety u mnie nie pomogło.
                • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 21:21
                  zorina napisała:

> Ignorancie, trafiłam w słaby punkttongue_out to przepraszam. Zapomniałam, że z tobą
                  > lepiej nie zadzierać tongue_out

++Ja nie mam słabych punktówsmile))
                  Raczej gdyby porównanie było stosowne to z niemiecka powinni mnie nazywac
                  panzerlidersmile))

Pozatem no własnie: lepiej zyć w zgodzie, przyjaźnie i wieczystej wspołpracysmile))

>
                  > A co do antywirusa, to nie radzę nikomu go likwidować, tylko tak jak to
                  robisz
                  > z pop-upem, wyłaczyć na chwilę, w momencie samego wejścia na forum. Potem jak
                  > już jestem na forum, to go właczam spowrotem. Podczas przeglądania forum, mam
                  > go już właczonego. To trwa ułamek sekundy, a mi pomogło. Wyłaczenie pop-upów
                  > niestety u mnie nie pomogło.

++++MIE NIE NIE!!!!!!!!!!!

I jeszcze raz NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

NIGDY NIE WYŁĄCZAJ ANTYWIRUSA NAWET NA CHWILĘ!!!!!!!!

I lepiej NIE wyłączać nawet z odcientym netem czyli offline.

Bo za chwilke to mozna złapać HIVa i potem szkoda nawet o tym gadać.

A blokade popupa mozna wyłączyć bezkarnie. I ZAWSZE bo moga wskoczyć tylko
                  niegroźne okienka...
              • zorina Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 21:02
                A co Ala zrobiła? Bo z tego co rozumiem, to dalej nie może wejść na forum...
                • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 08.10.05, 21:14
                  zorina napisała:

> A co Ala zrobiła? Bo z tego co rozumiem, to dalej nie może wejść na forum...

Sława!

MOże źle zrozumialem,że wyłączyła popupa i weszła..?

Forum Słowiańskie
                  • ala1986 Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 10:21
                    Wyłączyłam pop-upa ale forum nie chodzi bo jest jakiś błąd sad
                    • oooo Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 12:04
                      dokładnie jak u mnie!!
                      • dirpe Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 12:34
                        mnie też nie chodzi sad wyskakuje jakies:

"HTTP Status 500 -
                        type Exception report
                        description The server encountered an internal error () that prevented it from
                        fulfilling this request... "

i nic nie chce chodzić sad jak sobie z tym poradzić???!!!
                      • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 12:34
                        oooo napisała:

> dokładnie jak u mnie!!

Sława!

Skopiujcie bład i komunikat i wyślijcie do firmy z opisem sytuacji

Forum Słowiańskie
                        • ala1986 Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 12:54
                          Jeżeli u nikogo nie chodzi to pewnie w Oriflame wkrótce naprawią ten błąd wink
                          Myślałam, że tylko u mnie tak jest bo ostatnio mam problemy z komputerem sad
                          • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 13:22
                            ala1986 napisała:

> Jeżeli u nikogo nie chodzi to pewnie w Oriflame wkrótce naprawią ten błąd wink
                            > Myślałam, że tylko u mnie tak jest bo ostatnio mam problemy z komputerem sad

Sława!

Wyslij do firmy ten komunikat wtedy dowiedzą się,że masz problemy
                            i odpowiedzą
                            wtedy bedziesz wiedziała na czym stoisz

Forum Słowiańskie
                        • oooo Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 15:37
                          niestety, brak odzewusad co mnie troche zdziwilo ,bo myslalam, ze rzeczywiscie
                          ktos udzieli mi wskazowek ( tak bylo, gdy mialam problem z zamowienie, bo
                          strona byla przeciazona)
                          • albicilla Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 18:43
                            Na odpowiedż musisz chyba poczekać do jutra - dziś niedziela , daj tym ludziom
                            odpocząć.
                            • oooo Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 21:57
                              oj, nie pisałam do nich dzisiaj, ale z tydzień temu...
                              • zorina Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 23:07
                                A ja to próbowałam wyjaśniać kilka miesięcy temu... I wierzcie mi, nigdy nie
                                czekam na łaskawą odpowiedź, tylko dzwonię i załatwiam wszystko upierdliwie i
                                od razu tongue_out
                                Niestety nikt z adminów nie potrafił mi pomóc, twierdzili, że u nich wszystko
                                ok, i że pewnie mam za wysokie zabezpieczenia na moim kompie. Nie każę nikomu
                                wyłączać antywirusa - piszę tylko jak ja sobie poradziłam. Mój brat się na tym
                                zna, i jeśli on mi pokazał co mam zrobić, i powiedział, że tak mogę, to ja mu
                                wierzę. Lepsze to niż stałe obniżenie zabezpieczeń. A zawsze przecież piszę:
                                poproście znajomego informatyka, niech sprawdzi na waszym kompie, bo ja się nie
                                znam". Ci co się znają, już doskonale wiedzą co można a co nie.

A swoją drogą, jeśli to aż taki ogólny problem, to znowu zadzwonię do Magdy M.,
                                Irka czy kogo będzie trzeba i popytam co i jak. W końcu przed "Wielką
                                Katastrofątongue_out" wszystko działało bez zarzutu.

Pozdrawiam
                                • ignorant11 Re: Forum na stronie Oriflame 09.10.05, 23:13
                                  zorina napisała:

> A ja to próbowałam wyjaśniać kilka miesięcy temu... I wierzcie mi, nigdy nie
                                  > czekam na łaskawą odpowiedź, tylko dzwonię i załatwiam wszystko upierdliwie i
                                  > od razu tongue_out
                                  > Niestety nikt z adminów nie potrafił mi pomóc, twierdzili, że u nich wszystko
                                  > ok, i że pewnie mam za wysokie zabezpieczenia na moim kompie. Nie każę nikomu
                                  > wyłączać antywirusa - piszę tylko jak ja sobie poradziłam. Mój brat się na
                                  tym
                                  > zna, i jeśli on mi pokazał co mam zrobić, i powiedział, że tak mogę, to ja mu
                                  > wierzę. Lepsze to niż stałe obniżenie zabezpieczeń. A zawsze przecież piszę:
                                  > poproście znajomego informatyka, niech sprawdzi na waszym kompie, bo ja się
                                  nie
                                  >
                                  > znam". Ci co się znają, już doskonale wiedzą co można a co nie.
                                  >
                                  > A swoją drogą, jeśli to aż taki ogólny problem, to znowu zadzwonię do Magdy
                                  M.,
                                  >
                                  > Irka czy kogo będzie trzeba i popytam co i jak. W końcu przed "Wielką
                                  > Katastrofątongue_out" wszystko działało bez zarzutu.
                                  >
                                  > Pozdrawiam

Sława!

Jak to nie każesz?

A kto napisal:
                                  "Rozwiązał go moj brat, pokazał mi jak wyłączyć antywirusa w momencie wejścia
                                  na
                                  forum. Potem już wszystko gra."

Pamieć dobra, ale krótka, czy kobieca przewrotność, a moze wpływ kampanii
                                  wyborczej...

smile))

Ciekawe czy teraz wzorem adwokatów powiesz, że ręka nie Twoja pisała..
                                  smile))

Forum Słowiańskie
                                  • zorina Re: Forum na stronie Oriflame 10.10.05, 01:04
                                    Wiem, że lubisz się sprzeczać, ale ja nie lubię tongue_out

Napisałam co napisałam, i tego nie neguję. To nie zmienia faktu, że opisałam,
                                    jak JA sobie poradziłam z tym problemem. Nie lubię robić z igły wideł.

A skoro o wyborach wspomnialeś.... to zasada jest wszędzie ta sama: Żyjemy w
                                    wolnym kraju. Człowiek istota rozumna, ma wolną wolę.

Pozdrawiam smile
                                  • kajasia222 Re: Forum na stronie Oriflame 14.10.05, 20:27
                                    A ja to w ogóle nie widze gdzie na stroce jest to forum sad poinstruuje mnie
                                    ktoś?? Help !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka