joanna_b 24.05.04, 08:42 mam farbowane na czarno włosy a chciałabym zmienić kolor na któryś z odcieni blondu. czy jest to możliwe? moje fryzjerki mówią, ze sie nie da. Jak bardzo zniszczy mi ten zabieg włosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: jak ściągnąć czarną farbę 24.05.04, 09:35 na pewno zniszczy bardzo. sugeruję raczej farbować po prostu włosy co jakiś czas na odcień o 1 ton jaśniejszy, aż dojdziesz do tego, jaki chcesz uzyskać, na początku czerń będzie prześwitywała, ale w końcu włosy odrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: jak ściągnąć czarną farbę 25.05.04, 21:56 mialam ten sam problem. zaczelam od pasemek, proces trwal pol roku, ale teraz mam piekne blond wloski , nie zniszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: jak ściągnąć czarną farbę 30.05.04, 22:44 Witam Na pewno jest to możliwe, jednak tak radykalna zmiana koloru zawsze łączy się z ryzykiem mocnego uszkodzenia struktury włosów. Rozsądniej będzie uzbroić się w cierpliwość i zmieniać kolor włosów stopniowo w sposób najbardziej dla Pani odpowiedni. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś