Gość: Barbara IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 28.05.04, 12:13 Bede w lipcu w Gdansku i chcalabym zrobic zabieg botoxem. Czy ktos moze mi polecic b.dobrego specjaliste? I podac eventualnie cene zabiegu? Z gory dziekuje i pozdrawiam, Barbara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalloway Re: Botox w Trojmiescie IP: 153.19.15.* 28.05.04, 16:46 co prawda botox zupelnie mnie nie interesuje, ale polecam gabinet dermatologiczny w Sopocie moja mama robila sobie sibie tam glebokie peelingi, a jej psiapsiolki wlasnie botox - wszytskie super zadowolone pani nazywa sie suchanek grubska albo jakos tak ja sama chodze do tej poradni (przyjmuje kilku lekarzy roznych specjalnosci) i uwazam ze jest super, z reka na sercu najlepsza w trojmiescie dosyc ciezko sie zapisac www.derm-al.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Botox w Trojmiescie IP: *.raster.krakow.pl 02.06.04, 17:39 a co chcesz zrobić tym botoksem. Ja ma coś lepszego - endroplasty. robiłam tym oczy . w przeciwieństwie do botoksu jst to wyciag z czegoś tam naturalnego co powoduje że skóra wytwarza sama ogromne ilosci kolagenu izmarszczki znikają. po pierwszym zabiegu ( zastrzyki - nic nie bolą) jest mały efekt dopiero po drugim zaczyna być widać a po 4 cudo. kuracja 4 razy co miesiąc i masz spokój na 1,5 roku i wtedy odnowa lub nie czekać tyle tylko po poł roku zrobić jedną ampułkę i tak co poł roku. koszt 1 zabiegu 400. ja robilam w kraku. Odpowiedz Link Zgłoś
raff81 Re: Botox w Trojmiescie 26.06.04, 13:50 Proponuję wejść na stronę <a href="http://www.pogodnatwarz.pl">www.pogodnatwarz.pl</a>. Są tam między innymi porady i lista gabinetów dysponujących Botox em w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
raff81 Re: Botox w Trojmiescie 26.06.04, 13:50 Listę gabinetów znajdziesz na www.pogodnatwarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: Botox w Trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 16:53 Przeciez to jest jad kielbasiany,trucizna,moze nie musisz?nie wiadomo cholera nic o skutkach ubocznych... Odpowiedz Link Zgłoś